Qui Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 DeviantART'ta gezinirken sol alt taraftaki gruplara takıldı gözüm. Bu tarz bişeye üye olan var mı? Çok hoşuma gitti olay: Deviant'taki gibi paint'i olanın daldığı değil, seçilmişlerin girebileceği bir yere üye olmak istiyorum. *Portfolio hazırlamaya başlar* :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesela Buda başka bir mesela Hanimiş mesela! [Bu mesaj Qui tarafından 23 Mayıs 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben üyeyim bi grubada bunlarla alakası yok :p ama bende olmak istyrm işte dark art lardan birine gözüme kestrdm bi tane :) üye olmuş oluosn sadace ve mesela o konu ile bişey yaptysan o grupun sayfasına konuluo resim hemde kendi galrine koyuyosn vs[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 1 haftadır üyeyim şu deviant a vala bakıyorum gallerylere en boktan calışmalara bile "ooo amazing bitüful" falan denilmiş hiç yorum yapmıyorlar. ego tatmini için iyi bi yer sadece...[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ya benim bahsettiğim herkesin elini kolunu sallayarak üye olunan gruplar değil. Daha önce dediğim gibi paint'i olan çiziyor birader! Benim sorduğum ciddi olarak bu işi yapan, üyelerini eserleri inceleyerek seçen, herkesin üye olamadığı yerler. Mesela ilk örneği 4x6 bu şekilde. Başvurmayı düşünüyorum. Breed'de öyle ama fotoğraf yok galiba onda.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Bıshop, 23 Mayıs 2004 15:56 tarihinde demiş ki: 1 haftadır üyeyim şu deviant a vala bakıyorum gallerylere en boktan calışmalara bile "ooo amazing bitüful" falan denilmiş hiç yorum yapmıyorlar. ego tatmini için iyi bi yer sadece... eet bu olay bizi koparıo ego tatmininden çok işte alis hariklar diyarı modunda herkes ama kaliteli insanlar da war onlara takıl :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 vala www.epilogue.net www.digitalart.org a bakıyorum sürekli ama buralar resimle ilgili fotograf yok.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 siz en iyisi kendi sitenizi açın. :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar