carla_ss Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Selam arkadaşlar, Bir adet surgical droid edindim. İsim de verdim. Fakat eleman kesinlikle söz dinlemiyor.. :-) Ne desem boş. Hangi komutu versem "?" diye yanit geliyor. Adı "Teneke"..:-) ve akla gelen butun komutlari yazdım..TIK yok. Radial menuden komut verdim..Gene aynı. Bu konu ile ilgili de pek aydınlatıcı kaynak bulamadim. Bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 guselim droid e teneke diye hitab edersen dinlemez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carla_ss Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Bloodscalp, 22 Mayıs 2004 18:47 tarihinde demiş ki: guselim droid e teneke diye hitab edersen dinlemez tabi Haa..Ondan demek ki..:P Bilgisi olan arkadaşlar...yardim lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 droid battery alıp recharge et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hallettik ya carla :)[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar