Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Öncelikle emaya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum , görmedim ancak gördüm kusurumuz af ola :=) Sonrada nefre --> yuhhhh blendarda et ne beeee diyorum :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 sorarım sna nefr; mesela yengen'in kumrunun sıvısını nasıl uretebilirsin?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 geçmiş olsun emaleth[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ema geçmiş olsun. yanlız genç yaşta olduğun iyi olmuş.yaş büyüdükçe böyle ameliyatlar sorun olyuyor.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ya, çok iyi oldu genç yaşta olduğum gerçekten... *!hayat bayram olsa diye şarkı söyler*
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Forumun bir başını bir sonunu okudum ve teselli amaçlı bir şey yazmama gerek kalmadığına karar verdim , ama geçmiş olsun dileklerimizi iletelim tabii ..[signature][hline]Internetteki son günüm , Üniversiteye patimi basmanın zamanı geldi , Şafak 29 .. (Öss yaklaşıyor gireceklere beni geçmeyecekleri sürece başarılar dilerim )
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 kim konu adını değiştirdi?
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 aney forumun adının salshdan sonrası nereye gitti, ema apla deiştirmediyse kim deiştirdi? yoksa mod. lar arası anlaşmazlık mı var? yoksa pati 2 ye mi bolunuyor?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 walla ben deiştirmedim :)[signature][hline]
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Pop, Szass; Ya naapsaydım, çikolatalı sütle rakı mı içseydim, alala =] Mecburi durumlarda yaratıcılık sınır tanımıyor. Çenem sağlam şu anda, dolayısıyla o kumruyu çatır çatır bol mayonez ve turşu ile yerim, blenderla hiç işim olmaz, ama çene kırık olsa eminim bir formül bulurdum ;P
rona Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ema apla sen çok yaşa canımz feda olsn sana hiç birşeye dğişilmez......[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** [Bu mesaj rona tarafından 23 Mayıs 2004 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar