Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bademcik ameliyatı sux!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle emaya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum , görmedim ancak gördüm kusurumuz af ola :=)

Sonrada nefre --> yuhhhh blendarda et ne beeee diyorum :P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun emaleth[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR...
-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
ema geçmiş olsun.
yanlız genç yaşta olduğun iyi olmuş.yaş büyüdükçe böyle ameliyatlar sorun olyuyor.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Mesaj tarihi:
Forumun bir başını bir sonunu okudum ve teselli amaçlı bir şey yazmama gerek kalmadığına karar verdim , ama geçmiş olsun dileklerimizi iletelim tabii ..[signature][hline]Internetteki son günüm ,
Üniversiteye patimi basmanın zamanı geldi ,
Şafak 29 ..
(Öss yaklaşıyor gireceklere beni geçmeyecekleri sürece başarılar dilerim )
Mesaj tarihi:
Pop, Szass; Ya naapsaydım, çikolatalı sütle rakı mı içseydim, alala =]

Mecburi durumlarda yaratıcılık sınır tanımıyor. Çenem sağlam şu anda, dolayısıyla o kumruyu çatır çatır bol mayonez ve turşu ile yerim, blenderla hiç işim olmaz, ama çene kırık olsa eminim bir formül bulurdum ;P
Mesaj tarihi:
ema apla sen çok yaşa canımz feda olsn sana hiç birşeye dğişilmez......[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Nüfus: 26.000.000
Başkent:Kadıköy
Rakım:6

[Bu mesaj rona tarafından 23 Mayıs 2004 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...