BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 arkadaslar oynayaniniz warsa ben oyunu tek oynayista %60 bitirebildim ama okdugum kadari ile %99.7 vede %100 bitirilebiliormus bide death knigth,lady luck,mascot dressphere'larini bulamadim daha bir suru sey bulamadim gerci bunlari yapanlar vede elindekilerini yazanlar olursa bu forum altinda oyniyan diyer arkadaslarda (tabi warsa :p ) onlarda yardimci olmus olursunz tabi en onemlisi bana :)[signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Walla ben de % 60 bitirdim ama tekrar oynamak sıkıcı geliyor. http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_x_2_dress_grid_locations.txt bu adreste bulamadıkalrını bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben chapter 2 nin sonlarına doğru bıraktım final fantasy gibi değil oyun ya bi değişik... gerçi kesin bi bitiririm sonraya saklıyorum :)[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar