Mavi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Wepla kapalı mı yoksa benim bağlantımda mı sorun var şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Arkadaşlar bağlanamıyorum weplaya ? Unable connect to battle.net diyor. Daha 2 gün evvel bağlanıyordum neden böyle oldu acaba ? Güvenlik duvarıda kapalı ekstra bir firewall yada virüs programı kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 açık wepla sizde bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Evet internet bağlantımda sorun varmış. Reset atınca düzeldi. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 DNS lerle oynadın di mi asfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar