Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 En fazla bikaçkere oynayabildim odamdaki lcd tv salona taşınınca. Blitz: The League 2 ( Şuana kadar oynadığım en zevkli oyunlardan biriydi kesinlikle. Özellikle Franchise. ) Gta Street Fighter Fallout 3 Oyun başına 100 ytl düşünüyorum. Ankaradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Alın gençler. Hepsini alın. Nokia 5800 alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Tüm oyunları 80ytlye düşürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bence gittigidiyor'dan sat.. satılıyor hepsi bi şekilde. eline geçecek para oyun başına ortalama 65-70 tl arası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar