othinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 yav ben elektro gitarı bilgisayara takıp,bi mix programıyla distortion çıkartmayı(yada artık ona ne deniyosa,gitar arkın ben ölesine takılcam) düşünüyorum,da bu iş için hangi programlar uygundur,tavsiye reca ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 isim olarak bilmiyorum ama download.com dan arat. Mix konusunda her derde deva programlar çıkabiliyor...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 profesyonel biiş arıyosan genelde paralı... bende var bitane ama kullanamıyorum, hatta bendeki programı bizim gittiğimiz studyodaki adamlar kayıt icin kullanıyo... yapabilceğin başka bişi de gitari processor den geçirip bilgisayara baglayarak ses kaydı yapmak, ozaman hem beleşe gelir hemde istediğini alırısn..[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar