Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olamaz Polenler ... !!

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Ya yaz ayları geldi çattı , bu polenler bu kadar beni mahfetmezdi , şimdi ölüyorum ya önümü göremiyorum hapşurmaktan , alerji başlıyor sanırım. Varmı bunun tedavisi veya ilacı felan ?

Klimalardada polen filtresi varmış sanırım
klima açsak gidermi bu polenler ?

ölüyorum ölüyor ![signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aynı dertten muzdaribim eskiden beri. pek çok şeye ve özellikle polenlere allerjim var. eskiden çok çok daha kötüydüm, bazı günler evden çıkamazdım, uyuyamazdım.

sonra tedaviye başladım, bi sürü aşı oldum vs. büyük ölçüde geçti. tedaviyi yarıda kesmeseydim sanırım tamamen giderdi.

bi doktora görün mutlaka.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de, zyrtec al. reçetesiz satılır ve bi tanesi yarım gün rahat yaşamanı sağlar.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

zyrtec hap. uyku vs gibi yan etkisi de yoktur. çok hafif bi ilaç, aspirin gibi lup lup yutuyorum ben valla. ama yine de bi doktora danışmakta yarar var ne olursa olsun.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 23 Mayıs 2004 02:39 tarihinde demiş ki:
Bu dediğiniz ilaçlar burun damlası vs vs midir ? yoksa hap mı ?

bu arada polen yayan 1 ağaç türümü kaldı ?
oha tüylerden mi etkileniyorum yani ?

claritine de hap
bu arada o tuy dedigi tavuk tuyu degil :) agacin urettigi bi tur (maddemi diyim ne diyim)... tuy :P[signature][hline]says the rhino...
Sosyal ağlarda paylaş

Siz yatin kalkin dua edin!!! benim polen donemim (su ciceklerin havaya spore salma donemi ayrica biz o doneme vize donemide deriz subat sonu baslayip nisan sonuna kadar suruyor.Gozler kan canagi,burun tikali sinav kagidina egiliyosun 5 saniye sonra su bosaliyor,yatiyosun burnun tikaniyor sabah agzindan nefes aldigin icin dudaklarin catliyor,derse gidemiyorsun o korkunc goruntuyle,hap sirmaktan kuruyan dudaklarin daha kotu catliyor ve dah niceleri....yatin kalkin dua edin..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...