Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ya yaz ayları geldi çattı , bu polenler bu kadar beni mahfetmezdi , şimdi ölüyorum ya önümü göremiyorum hapşurmaktan , alerji başlıyor sanırım. Varmı bunun tedavisi veya ilacı felan ? Klimalardada polen filtresi varmış sanırım klima açsak gidermi bu polenler ? ölüyorum ölüyor ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ben de aynı dertten muzdaribim eskiden beri. pek çok şeye ve özellikle polenlere allerjim var. eskiden çok çok daha kötüydüm, bazı günler evden çıkamazdım, uyuyamazdım. sonra tedaviye başladım, bi sürü aşı oldum vs. büyük ölçüde geçti. tedaviyi yarıda kesmeseydim sanırım tamamen giderdi. bi doktora görün mutlaka.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ha bi de, zyrtec al. reçetesiz satılır ve bi tanesi yarım gün rahat yaşamanı sağlar.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ben claritine table tavsiye ederim (recetesiz)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ev için klima tamamda dışarıda napacan.Portatif klima?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 arkansis su mevsimde polen birakan 1 tane agac kaldi, seni kil eden tuy gibi seylerse onlar polen degil kavak tuyleri[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bende hapşuruyorum devamlı.[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bu dediğiniz ilaçlar burun damlası vs vs midir ? yoksa hap mı ? bu arada polen yayan 1 ağaç türümü kaldı ? oha tüylerden mi etkileniyorum yani ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 wala benimde gözler kıpkırmızı bi ilaç içiyorumda şimdik ismini şeeedemicem hap ama içiyosun günde 3 tane kaşıntı çok nadir oluyo ozaman[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 zyrtec hap. uyku vs gibi yan etkisi de yoktur. çok hafif bi ilaç, aspirin gibi lup lup yutuyorum ben valla. ama yine de bi doktora danışmakta yarar var ne olursa olsun.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya aynı şey bana güneşe çıkınca oluyo, bugün 2 saat yürüdüm hayatım kayıyodu yollarda hapşurmaktan.[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Arkansis, 23 Mayıs 2004 02:39 tarihinde demiş ki: Bu dediğiniz ilaçlar burun damlası vs vs midir ? yoksa hap mı ? bu arada polen yayan 1 ağaç türümü kaldı ? oha tüylerden mi etkileniyorum yani ? claritine de hap bu arada o tuy dedigi tavuk tuyu degil :) agacin urettigi bi tur (maddemi diyim ne diyim)... tuy :P[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yahu şu beyaz beyaz olan şeyler değilmi bu tüyler ? bi ara uçuşuyordu yoksa onlar polen mi ? herneyse ilaç demek hmm almamız lazım bu ilacı kesinlikle bizim olmalı[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 evet o beyaz beyaz ucusanlar tuy polen genelde sarimsi olur ve toz gibidir, bi yerin uzerine toplanmadikca fazla gormessin.[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Siz yatin kalkin dua edin!!! benim polen donemim (su ciceklerin havaya spore salma donemi ayrica biz o doneme vize donemide deriz subat sonu baslayip nisan sonuna kadar suruyor.Gozler kan canagi,burun tikali sinav kagidina egiliyosun 5 saniye sonra su bosaliyor,yatiyosun burnun tikaniyor sabah agzindan nefes aldigin icin dudaklarin catliyor,derse gidemiyorsun o korkunc goruntuyle,hap sirmaktan kuruyan dudaklarin daha kotu catliyor ve dah niceleri....yatin kalkin dua edin..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 berbat bişey ya havada uçuşuolar her nefes alışımda burnumdan içeri gircekmiş gibi hissediorum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 iki gündür falan hapşırıyom. deniz kenarında bi oteldeyim ama içerde çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar