Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şikayetim var sitesine yazdım internet çok kötü diye, 5 dk önce ankaradan aradılar, efendim sorununuz nedir vs, biz size bir mail adresi verelim gelecekteki şikayetleri oraya bildirin diye ahah.
Mesaj tarihi:
internetten düşe düşe hal oldum bu akşam. adsle kampanya ile abone olanlara ilk ay kampanya işlemiyor diye 40tl kaktırdılar zaten ilk faturada bir de orda düştüm.

bakalım öteki tarafta yakalarından kim düşücek
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

yahu download yaparken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ancak youtube videoları kasım kasım kasıyor izlenmiyor.

herkeste böyle mi yoksa benim net mi bi acayip?

ne kadar boş konu varsa sen açıyorsun ondandır.
Mesaj tarihi:
yurtdışı bok gibi galba hala
adam gibi temiz düşük pingle bi oyun atamadım lanet olsun. Kimi yabancı sitelerde de videolar falan yavaş yükleniyor baya. Var mı buna benzer sorunları olan
abv ttnet
Mesaj tarihi:
uydunetle ilgili lag spike yaşayan var mı? modemden şüphelenmeye başladım artık, nasıl test edebilirim? bütün sayısal değerler düzgün görünüyor ama durduk yere veri transferi kesiliyor arada.
Mesaj tarihi:
bende de aynı sorun var modemden kaynaklandığını düşünmüyorum ama rezilliğie bak halimiz ne kadar gülünç 2800 posttur yıllarca internet yavaş diye söyleniyorum ve hala yavaş.
benim internet sadece gece 1 den sonra 10mbit oluyor pingler düşüyor spikelar gidiyor onun hariicnde gün içersinde ve özellikle akşam saatlerinde çıldırttıyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...