dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Yok mu hotfile kullanan? 6+ dl çıkıyor hız testinde, 25 kb nin üstüne çıkamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 eh sanırım bir gelişme kaydedilmiş. yetmez ama evet. biraz daha harasslamak lazım, yarın sözde altyapı çalışması varmış, yine bozmasınlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bugün internet İNANILMAZ kötü, patiyi zar zor açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bu ne zaman düzelecek? hep arada bir sıçardı da böyle stabil sıçmamıştı net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Şikayetim var sitesine yazdım internet çok kötü diye, 5 dk önce ankaradan aradılar, efendim sorununuz nedir vs, biz size bir mail adresi verelim gelecekteki şikayetleri oraya bildirin diye ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 daha yeni bir gitti geldi yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 oha bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 packet loss (Y). ttnet <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 anan kablonet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ist - maltepe kablonet tertemiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 internetten düşe düşe hal oldum bu akşam. adsle kampanya ile abone olanlara ilk ay kampanya işlemiyor diye 40tl kaktırdılar zaten ilk faturada bir de orda düştüm. bakalım öteki tarafta yakalarından kim düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yahu download yaparken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ancak youtube videoları kasım kasım kasıyor izlenmiyor. herkeste böyle mi yoksa benim net mi bi acayip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 internet sürünüyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 SodomVsGomore said: yahu download yaparken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ancak youtube videoları kasım kasım kasıyor izlenmiyor. herkeste böyle mi yoksa benim net mi bi acayip? ne kadar boş konu varsa sen açıyorsun ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 @Ardeth oturduğum yerde diğer arkadaşların da öyleymiş dediğin gibi genel göçüş galiba. @gecko alınma be bro seviyoruz seni. okul arkadaşlarını toplayıp kapıma gelmede sonra asdeuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 1dk bağlı kalıp 20 saniye kesilme yaşayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 yurtdışı bok gibi galba hala adam gibi temiz düşük pingle bi oyun atamadım lanet olsun. Kimi yabancı sitelerde de videolar falan yavaş yükleniyor baya. Var mı buna benzer sorunları olan abv ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 10mbit bağlantıya bak ne oyun ne youtube nebişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 internet rezelat 8mbit baglanti kablonetle 700kb cekerken suan 150 200 lerde sürünüor olmaz olsun bole internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ya 1 haftadir felan cok yavas. anca gece 2-3 civari adam gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 uydunetle ilgili lag spike yaşayan var mı? modemden şüphelenmeye başladım artık, nasıl test edebilirim? bütün sayısal değerler düzgün görünüyor ama durduk yere veri transferi kesiliyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bende de aynı sorun var modemden kaynaklandığını düşünmüyorum ama rezilliğie bak halimiz ne kadar gülünç 2800 posttur yıllarca internet yavaş diye söyleniyorum ve hala yavaş. benim internet sadece gece 1 den sonra 10mbit oluyor pingler düşüyor spikelar gidiyor onun hariicnde gün içersinde ve özellikle akşam saatlerinde çıldırttıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutscene Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ttnet insanın sinirlerini bozmak için resmen birebir. bu nedir ya, bağlantı yerlerde iyice. saat başı kopmasıda cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yok ya olmuyor tek istediğim stabil bir bağlantı çok mu zor? artık geçtim dl hızından şundan bundan yetti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar