Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Selamlar, bölüm ölmüş olsa da, ben bu oyunun trial'ını denemek istiyorum da, çözemedim neyi nasıl yapacağımızı. Var mıdır bir 15-20 dakikasını ayırıp yardım edewbilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Yardım olarak ne gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Yok hallettim ya. Yalnız kafama takılan bir şey var hala, 14 day free trial'da kredi kartı istiyor, üyelik süresi istiyor vs. Mesela 1 aylık seçtim ben, parayı direkt çekip, 14 gün sonunda devam etmeyeceksek geri mi ödüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Sen kredi kartını triale kayıt olurken veriyorsun bildiğim. Sonra direk hesabı kapatıyorsun. 14 gün sonra senin hesap donmuş oluyor. Eğer devam etmek istersen varolan hesabına kredi kartı bilgilerini girmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar