Numb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Elimde gayet temiz modifiye edilmiş bir squier var. Gitar bir adet dimarzio manyetik içerio gecen sene 100$ a almıştım manyetiği. Enternasyon ayarlarını eşik ayarlarını geçen hafta yaptırdım hatta telleride yenidir. Dimarzio ,klipsli askı .jack, pena ,kılıf içerir. Fiyatı 250 $.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.[Bu mesaj Numb tarafından 08 September 2003 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Kardeşim insan bi yorum yapar ya :) ne bilim guzel yada pahalı ne bilim bişi söliin :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben çok sevdim :) ama alırsam bcrich falan almak istiyorum... 600$'a 2. el bulmuştum bi tane harbi güzel tonu vardı... Zaten clean tone kullanmam ben... Bana o yakışır[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 güzel gitar pek hoşmuş. fiyatı da uygun bence. yani biraz daha param olsa alırdım aslında. ama 3 single yakışmaz bana bozuyo beni humbucker lazım :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hah be bi an kimse sesimi duymuo sandım :) teşekkürler arkidaşlar.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 200 $ a bırakıyorum arkadaşlar yokmu alan :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 çalmayı bilsem alırdım güzelmiş 8)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 çalmayida öret alak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 abi yok düşürme oakdar ucuz yetri kadar walla ihtiyacım yok ondan almam =) ama bi angel a söliim arkadaşı alır belki[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 sen söylemeden gördüm topiği :) bakarım[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Valla bi ibanez almak istiyom para lazım. Çok şık gayet güzel bi gitar bu ama işte floyd rose istiyom maun istiyom. Param yok :( Yani hayır işliyceniz acaip. 250$ olsa çok daa iyi olur yani. İntonasyonunu daa yeni yaptırdım filan. Mümkün diil yani bu fiyata böle bişi bulmak. Ki lütye ekrem var taksimde ya bilen bilir, o da dedi yani böle squier bidaa bulamassın deyû. Çok iyi bi gitar. Niye satamıyom anlamadım bi türlü valla. :([hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 15 September 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 gitar tamircisi ekremi mi diyosun eheh eger oysa biliyorum bnm bas gitarimin ustteki cort yazisini kaybetmisti adam ya[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 efet onu diyorum. lütye deniomuş onnara bende gecen örendim :) baya iyi tamircidir. bide yüksel vardır :) arıza biraz paranla iş yaptıramazsın adama çok ilginç..[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 martian sitendeki bas gitarını güzel bi dequpe ediilmeye ihtiyacı var. :) kenarları beyaz kalmış..hatta ve hatta buyur kullan burdan :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hemen alın bu gitarı. gerçekten iyi gitar. ayrıca adam ağlıyo ibanez rg alabilmek için.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Numb, 16 September 2003 03:33 tarihinde demiş ki: martian sitendeki bas gitarını güzel bi dequpe ediilmeye ihtiyacı var. :) kenarları beyaz kalmış..hatta ve hatta buyur kullan burdan :) ehehhe saolasin ya ben baya usenmistim iyi oldu simdi tek sorun sitemin sifresini hatirlamak! :))[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Delanoresse, 17 September 2003 00:55 tarihinde demiş ki: squireleri o fiyata satman cok zor ustunde dimarzio olsa bile..[hline]anlattiklarim karsimdakinin anladigi kadarsa benim sucum ne!? ne kadarki ?[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ee greeen martian kıralım adresin şifresini ehehehe[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 17 September 2003 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 yok buldum aman kirma :) bu arada up olsun forum[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 konsinye olarak 200 dolar mı diyosun. net bana kalandan bahsediosun. yoksa adamlar bu kadar satar diosun.? ilginçmiş ya. bu manyetik 1oo dolar yani toplasan gitar 100 dolar etmez diyosun :) bu arada forum up olsun teba eheuhe[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 çıkar manyetiği öle sat manyetiğik için de ayrı ilan wer. ayrıca buraya ilan bırak kesin satarsın[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 buraya verdim kaç kere belli diil yani. başka yerlerede verdim olmadı ama :) bazen düşünüyorumda lanetli gitar böyle satamıom falan o filimdeki kırmızı amerikan araba gibi bi gün canlanıcak gitarda öldürcek beni gibi gelio :)))[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Niye ibanez rg alıcan ki,diyim tartısma baslatıyorum :) s serisi iyi baya sanırsam.Paran varsa al :)[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Bir de istanbul da otruyosan 2. el alan tanıdık dukkan var. Kadıkoy barlar sokagında srv music sho oraya satabilirsin kesin alırlar ama fiyatı bilemem.[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 efet biliyorum orayı sanırım. özlem diye bi kız vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca ibanez s serisi alcam zaten. s 470 dxqm alıcam bi tane. Arkadaşlar rg rg diye tutturdular burda ondan :) bi bakiim ya oraya ne kadar verirler. saoluns. Almayı düşündüğüm gitar buyrun [hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 27 September 2003 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar