Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Squier strat.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Elimde gayet temiz modifiye edilmiş bir squier var. Gitar bir adet dimarzio manyetik içerio gecen sene 100$ a almıştım manyetiği. Enternasyon ayarlarını eşik ayarlarını geçen hafta yaptırdım hatta telleride yenidir. Dimarzio ,klipsli askı .jack, pena ,kılıf içerir.
Fiyatı 250 $.
[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.

[Bu mesaj Numb tarafından 08 September 2003 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ben çok sevdim :) ama alırsam bcrich falan almak istiyorum... 600$'a 2. el bulmuştum bi tane harbi güzel tonu vardı... Zaten clean tone kullanmam ben... Bana o yakışır[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bu bard tam cem uzan olcak yannız
Mesaj tarihi:
Valla bi ibanez almak istiyom para lazım. Çok şık gayet güzel bi gitar bu ama işte floyd rose istiyom maun istiyom. Param yok :( Yani hayır işliyceniz acaip. 250$ olsa çok daa iyi olur yani. İntonasyonunu daa yeni yaptırdım filan. Mümkün diil yani bu fiyata böle bişi bulmak. Ki lütye ekrem var taksimde ya bilen bilir, o da dedi yani böle squier bidaa bulamassın deyû. Çok iyi bi gitar. Niye satamıyom anlamadım bi türlü valla. :([hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.

[Bu mesaj Numb tarafından 15 September 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
efet onu diyorum. lütye deniomuş onnara bende gecen örendim :) baya iyi tamircidir. bide yüksel vardır :) arıza biraz paranla iş yaptıramazsın adama çok ilginç..[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
Mesaj tarihi:

martian sitendeki bas gitarını güzel bi dequpe ediilmeye ihtiyacı var. :) kenarları beyaz kalmış..hatta ve hatta

buyur kullan burdan :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.

Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 17 September 2003 00:55 tarihinde demiş ki:
squireleri o fiyata satman cok zor ustunde dimarzio olsa bile..[hline]anlattiklarim karsimdakinin anladigi kadarsa benim sucum ne!?

ne kadarki ?[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
Mesaj tarihi:
ee greeen martian kıralım adresin şifresini ehehehe[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.

[Bu mesaj Numb tarafından 17 September 2003 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
konsinye olarak 200 dolar mı diyosun. net bana kalandan bahsediosun. yoksa adamlar bu kadar satar diosun.? ilginçmiş ya. bu manyetik 1oo dolar yani toplasan gitar 100 dolar etmez diyosun :) bu arada forum up olsun teba eheuhe[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
Mesaj tarihi:
buraya verdim kaç kere belli diil yani. başka yerlerede verdim olmadı ama :) bazen düşünüyorumda lanetli gitar böyle satamıom falan o filimdeki kırmızı amerikan araba gibi bi gün canlanıcak gitarda öldürcek beni gibi gelio :)))[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
Mesaj tarihi:
Bir de istanbul da otruyosan
2. el alan tanıdık dukkan var.
Kadıkoy barlar sokagında
srv music sho
oraya satabilirsin kesin alırlar ama fiyatı bilemem.[hline]Endoskopi sux
Mesaj tarihi:
efet biliyorum orayı sanırım. özlem diye bi kız vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ayrıca ibanez s serisi alcam zaten. s 470 dxqm alıcam bi tane.
Arkadaşlar rg rg diye tutturdular burda ondan :)
bi bakiim ya oraya ne kadar verirler. saoluns.

Almayı düşündüğüm gitar buyrun

[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Cause soulmates never die

[Bu mesaj Numb tarafından 27 September 2003 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]