Bloodless Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Arkadaşlar arazide çektiğim resimleri unutup format attım bilgisayara SD card'tanda silmiştim fotoğrafları ve millet benden arazi resimlerini bekliyor. DIR adlı program SD karti 7.mb olarak taniyor halbuki 2gb hafızası var. ayrıca sadece jpeg formatındaki resimleri harddiskten geri getirebilecek bir program vs var mı? bana ne yardımcı olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 format attin ve ustune tekrar bir$eyler yazdiysan zor da, format atili bicimdeyse farkli bir diske veri kurtarma programi kurup deneyebilirsin. hatta usb diske kurulan bi recovery vardi, hatirlayan varsa yazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Card Recovery die bir program buldum Fotoğraf makinasının markasına göre resim arayabiliyor SD karttan şuan fotoğrafları buldu ama program tabikide deneme sürümü olduğu için sanırım yükleyemiyeceğim bilgisayara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bende de olmuştu fakat ben kurtaramadım sd karttan çünkü üzerine çok bilgi yazılmıştı. Torrentten arat. data recovery diye bi program kullanmıstım tam sürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yemin ederim ağlıcam yaw dünden beri bununla uğraşıyorum. Hocalar vs hepsi resimleri benden bekliyor. bende paso oyalıyorum milleti söylersem yediğim haltı linç ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sigaraya ba$la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Hahah daha yeni bıraktım 1.5 ay oldu :) Bu arada Şöyle bişi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 aynı işi yapan freeware program buldum. http://download.pcinspector.de/pci_us_smartrecovery.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 nette bir sorun mu var ya tıkladığım hiç bir site açılmıyor kolay kolay? verdiğin linke bağlanamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Sonunda linkteki programı indirebildim gerçektende freeware ve başarılı bir program. Lazım olan resimleri kurtardık :) çok çok teşekkür ederimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Gecmis olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar