Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik E6600 CPU (ilk nesil testisli core2duo'lardan)

MADBOY

Öne çıkan mesajlar

Kosede cuk kadar kutuda durmasin, satabilecek birileri bulabilecegimi tahmin ederekten koyayim dedim.
Eylul-Ekim 2006 civarlarinda almistim, garantisi muhtemelen ucup gitmistir, zaten kelepir fiyattan satmayi planliyorum. Overclock falan yapmaya hic girismedim bu cpu ile, tertemiz, sorunsuz olarak calisacagini umaraktan da koyuyorum, yaklasik 9-10 aydir da denemeye kalkismadim. Eger ki sorun cikarsa parayi gayet geri odeyip cpu'yu da geri almaya severekten gelirim, problemin cpu'dan kaynaklandigini kanitladiginiz surece tabii.

Specs konusuna gelince;

Dedigim gibi Conroe serisi ilk surulen C2Duolardan,
*Soket LGA775
*2.4ghz stock clock speed
*65nm
*4M shared L2 cache
*Voltaj araligi 0.85-1.5
*TDP 65W

Ek olarak CPU Cooler'a da ihtiyaci olana cpu ile birlikte belesten cok uzun sure kullanmadigim Thermaltake BigTyphoon VX verebilirim, al gitsin senin olsun ayagina ehah.

Fiyat olarak 130 lira dusunuyorum.

edit: sogutucunun resmini koyayim dedim, istemeden once kasanin icine sigip sigmayacagindan emin olursaniz iyi olur, zira alet kafam kadar.

ttbigtyphoon

http://www.algo.jp/shop/product/mth/2004_2008-image/P5B_Deluxe+vx/BigTyphoonVX.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

K7 ve K8'lerle uyumlu sadece, yanlis hatirlamiyorsam, Athlon 64, Athlon 64 FX ve Athlon XP/Sempron'larla falan olmasi lazimdi, gunumuzdeki amd'lere falan uyacagini pek zannetmiyorum, AM2 destegi falan yok. Hos amd icin montaj parcalarini da evi kolacan edip bulmam gerekir, bulabilirsem artik.

Kafam kadar cooler da, bayagi sessiz, 16dbA falan max speedde, 1300rpm, 54.4CFM airflow falan.
Sosyal ağlarda paylaş

De evet, cpu'yu alan adama ihtiyaci olursa, kasaya sigarsa diye belesten veriyorum direk, elden cikarmak istiyorum artik ehah.

Elimde intel stock cooler olmadigindan dolayi sikintidayim vesselam. Baska nereye ilan versem diye dusunuyorum, donanimhaber'e gidip ilan acmayi degil, sitesine girmeyi bile aklimin ucundan gecirmem de, aktif olan biryerde ilan verip satabilmem lazim, tabi istanbul'daki patilerden birinin almasi oncelikli benim icin ehah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...