MADBOY Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Kosede cuk kadar kutuda durmasin, satabilecek birileri bulabilecegimi tahmin ederekten koyayim dedim. Eylul-Ekim 2006 civarlarinda almistim, garantisi muhtemelen ucup gitmistir, zaten kelepir fiyattan satmayi planliyorum. Overclock falan yapmaya hic girismedim bu cpu ile, tertemiz, sorunsuz olarak calisacagini umaraktan da koyuyorum, yaklasik 9-10 aydir da denemeye kalkismadim. Eger ki sorun cikarsa parayi gayet geri odeyip cpu'yu da geri almaya severekten gelirim, problemin cpu'dan kaynaklandigini kanitladiginiz surece tabii. Specs konusuna gelince; Dedigim gibi Conroe serisi ilk surulen C2Duolardan, *Soket LGA775 *2.4ghz stock clock speed *65nm *4M shared L2 cache *Voltaj araligi 0.85-1.5 *TDP 65W Ek olarak CPU Cooler'a da ihtiyaci olana cpu ile birlikte belesten cok uzun sure kullanmadigim Thermaltake BigTyphoon VX verebilirim, al gitsin senin olsun ayagina ehah. Fiyat olarak 130 lira dusunuyorum. edit: sogutucunun resmini koyayim dedim, istemeden once kasanin icine sigip sigmayacagindan emin olursaniz iyi olur, zira alet kafam kadar. ttbigtyphoon http://www.algo.jp/shop/product/mth/2004_2008-image/P5B_Deluxe+vx/BigTyphoonVX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Cok erken uplamak gibi olmasin da, Istanbul/erenkoy taraflarindayim, abarti uzaklikta olmadikca gayet elden satis yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bu soğutucu amd uyumlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 K7 ve K8'lerle uyumlu sadece, yanlis hatirlamiyorsam, Athlon 64, Athlon 64 FX ve Athlon XP/Sempron'larla falan olmasi lazimdi, gunumuzdeki amd'lere falan uyacagini pek zannetmiyorum, AM2 destegi falan yok. Hos amd icin montaj parcalarini da evi kolacan edip bulmam gerekir, bulabilirsem artik. Kafam kadar cooler da, bayagi sessiz, 16dbA falan max speedde, 1300rpm, 54.4CFM airflow falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 işte bana athlon x2 6000 için gerekli de soğutucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 big tayfun am2 ye oturtulur problem olmadan. vidasi uyacak retention kit falan bulunmazsa bi mobo backplate ve bolt thru kit le cozulur. firebal.net de bulursun ceviricileri mumu, mail at tayfun a takilir mi de onuda anlatirlar hatta. delioglan da satisini yapar =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 amma velakin adam işlemci satiyo. fanı satmiyo ki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 De evet, cpu'yu alan adama ihtiyaci olursa, kasaya sigarsa diye belesten veriyorum direk, elden cikarmak istiyorum artik ehah. Elimde intel stock cooler olmadigindan dolayi sikintidayim vesselam. Baska nereye ilan versem diye dusunuyorum, donanimhaber'e gidip ilan acmayi degil, sitesine girmeyi bile aklimin ucundan gecirmem de, aktif olan biryerde ilan verip satabilmem lazim, tabi istanbul'daki patilerden birinin almasi oncelikli benim icin ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ha ama dersen ki, madem ihtiyacın varmış, sevabına hemen göndereyim fanı, hayır dersem vursunlar beni ehaehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Yok mu bre bir delikanli su yalniz uzgun cpu'yu almak isteyen =/ Yaninda gayet testisli cooler da veriyorum hem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar