Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 1.Iki tane Mp3 dosyasını birden nasıl acıcağım ? ( Bir kac yerde arama yaptım dJ programı kkualnıcaksındiolar , onereceginiz bir program warmı bunla ilgili) 2.Wİndows Xp format hakkında ; Xp ye bir turlu format atamadım. Cd yi takıyorum ve ustune yukle diyorum vs vs ayarlarını yaptıktan sonra C: dekı tum dosyalar duruyor.Ama program ekle/kaldır da gormuor anlamadım gitti bi nevi yedekleme gibi oluor ama c: yi komple yedekliyor. 3.Mail server ; Onereceğiniz iyi bir ve kurulumu basit olan bir mail server biliyormusunuz ?(win 2003) Bunları aramama rağmen bulamadım.Bu threadla ilgilendiğiniz icinn tesekkur ederim..[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 2. benim kullandığım yöntem XP nin setupın da, C: yüklemek istiyosam önce C: partitionını silmek sonra yeniden yaratmak, bölece format atılmış gibin oluyor.aslında windows setupı yeni yaratılan partitionı kullanmak için önce format atıyo.[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! [Bu mesaj Rahan tarafından 22 Mayıs 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 zaten soruyor ntfs'mi fat'mi hatta kendi aralarında quickmi normalmi diye bile soruyor orada format atıyor zaten oraya gelene kadar system'in kurulacağı partitionu silmiş oluyoruz. Ancak üstüne kurarsanız dediğiniz gibi olması gayet normal çünkü system dosyalarınız yenilenmiş oluyor ancak diğer folderlarınız eski halinde bu program ekle kaldır olayı windows altına müdahele ediyor ve haliyle bu programların hiç biri çalışmıyor program ekle kaldırda görünmüyor ancak klasörleri duruyor yani bu birnevi yedek alma değil çalışamaz hale getirme oluyor yani bu dediğiniz folderları silerseniz hiçbirşey olmıyacaktır ancak çift partition bir diskniz varsa önce system olmayana windows açık iken yedeklerinizi alın daha sonra format atarak gelin yani üstüne kurmayın o zaman o dediğiniz olay olmıyacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 1- pek çok program var. İki mp3'ü açip hatta iki ayri playlist olusturabiliyorsun. seslerini ayri ayarlayabiliyorsun. tucows'dan bulabilirsin 2- Bu sorunu ben de yasadim. Özellikle format için taktigin CD ve kurulu XP sürümleri / dilleri farkli ise inatla kaldirmak istemeyebiliyor. Particionu kaldirmak bile ise yaramiyor. Çözüm biraz saçma ama, önce kurup sonra tekrar formatlarsan oluyor. 3- bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar