BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 efendim şurada zamanında bir konu açıulmış ama sadece o dönemki sınav için açılmış benim sorum daha genel yüksek lisans bitiyor doktoraya başvuracağım sınava giriş nedeni seçeneğinde takıldım.. 3 seçenek var, a) akademik kadro için b) lisans üstü eğitim için c) diğer şimdi klavuzu da okudum ama net bir cevap bulamadım doktora da bir nevi lisans üstü bir eğitim ama burada bahsedilen tabir "lisans seviyesinin üstü" olarak mı yorumlanmalı yoksa direk "lisansüstü" olarak mı yorumlanmalı? eğer ikinci dediğim gibiyse benim c) şıkkını işarelemem gerekiyor ama kavram karmaşası içinde aklım karıştı.. doktora ya ales le başvurmuş olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yurtdisinda veriliyo mu bu sinav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kktc ve azerbaycanda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bunun için bizim buralarda nerde Ziraat bankası var, ben de bulunsun diye başvuruyorum hayırlı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Cadde'de noter sokaktan asagi indigin zaman hemen karsida kaliyor zaten, erenkoy camii'nin (galip pasa/yesil camii degil, oburu) hemen yaninda kaliyor ziraat bankasi, direk gorursun zaten. Baris bufe'nin/Han'in karsisi diyeyim, daha ne diyeyim bilemedim sdhfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 camiden donunce sagda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 b. şıkkı olmalı diye düşünüyorum, c seçeneği, belgeyi üniversite dışı amaçlı olarak kullanıcaklar için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 buna vereceğin herhangi bir cevabın sorun oluşturmayacağına inanıyorum. ziraat da denilen yerde.ama divanın sırasında bostancı tarafına doğru ilerlerken ziraatten daha geride vakıfta var , ordan da halledebilirsiniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 doktora başvurularında ALES istiyorlarsa (bilmiyorum net olarak) o zaman doktora yı "Diğer" kategorisine atmaları saçma olurdu o yüzden lisans üstü dediğin "lisanstan sonraki eğitim" şeklinde olmalı bence, yani b şıkkı. eğer lisansüstü sadece "master" dediğimiz olay anlamına geliosa zaten ekstra olarak bi de doktora seçeneği sunmaları lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ikisi de lisansustu diye geciyo benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 b şıkkı lisansın üstünde olan herşey, lisansın üstündedir. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar