Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Canon powershot A80 alıyorum o zaman Hadi bakalım hayırlısı :)[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Yerinde bir karar :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 basini kacirmisim muhabbetin ehe :) bence de mantikli olan bu sekilde bi yari sipsak dijitalle girmen bu tip bi konuya... sonrasinda ilgini cekerse, basit temel bilgileri internet olsun yada ...yada deil hatta direk net ustunden kolaylikla ogrenebilirsin (lens ve pozlama nedir nasil yenilir vb :) ), durumuna gore baska bir makineye arastirip gecebilirsin. karanlik oda konusunda zaten olay tamamen renk bilgisine dayali, karanlik odada yapilan hersey bilgisayarda da yapilabilir..ha bu demek degildir oda sux fotoşap rulz...renk bilgisi neyin nerde nasil ne etki yarattigini fotoşap ta ogrenmis biri ile oda da takilmis biri farkli yapilara sahip olyuo...kafa yapisi olarak da kadraj yetenegi olarakda.. avantaj dezavantaj olarak bakmaktansa tarz olarak bakmak daha mantikli derim...yeni nesil cok hizli sekilde digitalle gecis yapio ayri.(paranin döndügü yerde zaman en onemli faktor oluyo) (oky ben 2 kere kaldim o dersten..neden? hep son odevi 5 roll filmi karanlik odada tab etmedim de ondan eheh...seneye yanindayim yani ehehi...nikond70 aldim hayirlisi arada ellerinden öperm :p )[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 d70 dijital slr bir makina dres. Son teknoloji :) Hayırlı olsun bu arada hilikusum, görüşelim özlettin.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 eheh sorma dres :) elbet bizde mezun olcaz sabirliyim (hemde tembel eheh) thread i yedik ucundan ama olsun:p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Qui, 22 Mayıs 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Niye ya, ben bi sürü şey aldım ordan sorun çıkmadı hiç? normal fiyatından gözle görülür bir biçimde pahalıya satıyorlar. +hiçbir bankayada vade farksız taksit yapmıyorlar. bi ara koçbank a vardı 1 ay mı ne sürdü oda[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Kodak makinamı oradan almıştım, Kadıköy'le aynı fiyattı. Belkide ellerinde kaldığı için öyledir. Sonuçta yazıcıoğlu varken İstanbul'da başka yere gitmenin anlamı yok gibi :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 once sunu soyliyeyim cogu insan boyle eski turde yapilan birseye dijitallik katildimi rezil oldu buyusu bozuldu der, aslinda evet fotografciliginde su yonden bozuldu ben babamla 12 yasimda falan iken iste geziye gittigimizde cektigimiz fotograflari ugrasirdim baktim cok guzel manzara 2 farkli ayarda 2 farkli acidan cekerdim iste filtreler kullanilirdi falan filan ve o filmler cikana kadar ben heyecanlanirdim, sonra bakardim aptal gibi isigi fazla almisim bayik cikmis veya sarsmisim yavas yavas gelistir sonra gittik bi minolta dimage aldik 3 sene once mi ne 5mp yahu makina garip cekiyorsun ve ekrandan bakiyorsun olmusmu? olmus gec cekiyorsun bakiyorsun olmamis yani olay bundan sonra fotografi iyi cekmekten cok temayi iyi secmeye kayiyor ama genede dijital makine kesinlikle artik sart yani bu kadar seyi neden yazdim? smd biri cikacak diyecekki fotograf cekmek analog slr makine ile ogrenilir! dogru onla ogrenirsin ama artik ogrenilecek birsey kalmadi. zaten cogu canon lar nikonlar artik bilgisayar gibi birseylee geliyor otofocus otoenstantane[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bencede dijital slr ilede çok güzel öğrenilir. Hem bi arkadaşımın dediği gibi, artık fotoğraf çekmenin yanında fotoğraf yapmak diye bir eylem oluşmuştur. Fotoğraf artık tek başına fotoğraf olarak kalamaz. Bunun teknolojiye entegre edilmesinden çekinmemek gerek. Çünkü artık insanlar çok yeterisiz makinalar ile çekilmiş olan çok dandik fotoğrafları programlar aracılığı ile çok beğenilecek bir hale getirebiliyorlar. Bahsettiğim şeyi abidik, gubidik şeylerle karıştırmayın. Işık, renk gibi konulardan bahsediyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yani ogrenme asamasinda karanlik odada resimleri siz kendiniz basmazsaniz zaten hic bi mantigi kalmiyor ki manuelin..hehe beklediiniz sureye verdiginiz tab-film parasina yazik :) hatta derim ki; "digital killed the manuel star" :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar