Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Şimdi ben bu işe heveslendim de biraz yardım alayım sizden :) Ne yapmalı hangi makinayla başlamalı,ne çekmeli falan :)[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bence çok pahalı bir makinayla başlama ve çiçek resimleri çekmeyi dene. bir çiçek resmini çekmek hafif ustalık ister.[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 digitalmi almalı ? yoksa önüne kocaman mercek takılanlardanmı?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 önce önünde kocaman mercekli olanlardan, daha sonrada hem dijital olup, hemde önündede kocaman mercek olan dijital slr'lar almak lazım. Bunlar 1000 dolardan başlayan pek şahane teknoloji ürünleridir. Tabii o kocaman objektiflerin farklı değerlere sahip olanlarından da alıp, dünyaya başka bir açıdan bakmakta güzel olucaktır.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 evt dgital olursa hiç resim cıkarma sorunu olmaz. banyo odası (kırmızı ışıklı :) ) var elimin altında ama o işi hiç bilmiyorum[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 vallaha manual fotoğrafçılık çok zahmetli ve masraflı bir iş bilemiyorum. Hele o gelicek sene alacağım fotoğraf teknikleri dersi için girmem gereken karanlık oda benim şimdiden içimi karartıyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Manual fotorağrafçılık gerçekten ana ağlatıcı bir işlem. Dicital derim =).[signature][hline]Can I give myself a reason to live?Can I give myself a puzzle cannot be solved? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 dres, tabii ki karanlık oda ayrı bir zevktir. Devamlı karanlık odaya gece girip sabah çıkan insanlar görmekteyim. Bunların hepsi ikinci dönem, aldıkları fotoğraf dersini bırakmış olmaları da çok ilginç. Bu tür şeyler ancak büyük bir fotoğraf aşkı ile başarılabilecek işlerdir. Ama sende bu ışık var :) / ha bu arada kendi çapımda bir karanlık oda kurmak istiyorum demişsin. Ben bu iş için gerekli olan kimyasalların biraz pahalı olduğunu duymuştum. Bilgin varmı bu konuda? [signature][hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 21 Mayıs 2004 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Oky, 21 Mayıs 2004 03:48 tarihinde demiş ki: / ha bu arada kendi çapımda bir karanlık oda kurmak istiyorum demişsin. Ben bu iş için gerekli olan kimyasalların biraz pahalı olduğunu duymuştum. Bilgin varmı bu konuda? oky var bizim kursta oda hocayla konuşmuştuk kimyasallar biraz pahalı olsada cok minik minik kullandıgın için cok uzun süre idare ediyor seni o maddeler.ilk kullanımdan sonra farkediyorsunki aslında verdigin para para bile degil :) tabi birazdaha ne kadar tab edicegine baglı.. ama matba gibide tab etmiycegine göre :) kimyasallar degilde o odada bi alet var tuvare monte falan o pahalı olabilir.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 printerdan çıkarmak varken ne kascam karanlık oda falan,zevk meselesi tabi[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Fotoğrafçılığa başlamak (başlamak dedim bakın bakın)istiyorsanız SLR (filmli olsa bile) almak gibi bir azgınlığa girmeyin. Daha basit bir fotoğraf makinası alarak bu işi gerçekten isteyip istemediğinize karar verin, sonra dökün paracıkları![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Peki ben tab ettirmeye götürmekle uğraşmak istemiyorum,bilgisayara atmak istiyorum resimleri önerebileceğiniz bi dijital makine varmı?[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 sensible, ne tür bişey isteğine bağlı. Ne kadar para ayrıcaksın, istediğin özellikler neler vb.?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ben söyliyim :) orta derece zoom u olsunk esinlikle kaliteli net cekim olsun digital olsun tabi detayları cok öldürmeden yakalayabilsin. adamı cok yormasın ışıkta karanlıkta güzel şeyler cıkarabilsin.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Aslında şu zamana kadar ailemin maddi durumu el vermediğinden hiçbirzaman adam gibi bir fotoğraf makinem olmadı ve özelliklerden fazla anlamıyorum. Ama en az 1280x1024 çekmeli. 500$ falan ayırabilirim heralde.[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Bıshop, 21 Mayıs 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben söyliyim :) orta derece zoom u olsunk esinlikle kaliteli net cekim olsun digital olsun tabi detayları cok öldürmeden yakalayabilsin. adamı cok yormasın ışıkta karanlıkta güzel şeyler cıkarabilsin. Marka/model alayım :)[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Canon A70 şuanda balıklama dalınası bir alettir. Kısa bir süre önce A75 ve A80 çıktığından dolayı fiyatı şaşırtıcı bir şekilde düştü. Hem tam manuel (diaframıda kısabiliosun ya böhüe ben kısamıorum), hem tam otomatik çalışabilmesi yanında lensi de değişebilmekte. Aynı zamanda 4 kalem pil ile çalıştığından yedek sakız pil alma sorunsalını yaşatmadığı gibi uzun süre pil değiştirmeden çalışabilmekte. En son 300 Euro'ya satan gördüm, daha ne kadar düşer bilmiyorum.. Hayır, canon'dan komisyon almıyorum :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Sensible tarifi ben yaptım model markayı sizlerden istedim :) qui bahsettigin makinayı biri daha övdü , kadıköye bi inince bakıcam[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bence şuan a80 alması daha iyi olur. a70'in bi üst modeli sanırım. Bunu 500 dolar ayırabilirim diyen arkadaşa söylüyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 A70 3mp değilmiydi? Üstüne ihtiyaç yok bence. Ama 2mp ise A80 daha uygun tabii.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. [Bu mesaj Qui tarafından 21 Mayıs 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 a80 kullanıyorum, şahsen memnunum kendisinden. biraz ağır, cüsseli bir makine. özellikle iyi ışıklandırılmış ortamlarda çok net, keskin bir görüntü ve canlı renkler elde ediliyo. 4 megapiksel ve her türlü manuel ayarı var, hatta white balance ve odaklama şekline (türkçesini salladım: evaluative, center weighted, spot) kadar ayarlanabiliyo. 32 mb cf karttla geliyo. 4 kalem pille çalışıyo, 2100 mAh'lık piller uzunca bi süre idare ediyo. kutudan AC adaptör çıkmıyo, ayrıca almak da gerekmiyo açıkçası. 3x optical zoom var, dijitalle birlikte 11x oluyo ama kullanmıyorum tabi. güzel başka bir özelliği merceğinin değişebiliyor olması. üzerinde canon lens var. sonuçta gayet sağlam sorunsuz kullanışlı bir makine. tavsiye ederim. yurtdışından 330 dolara getirdi bi akrabam, türkiyede biraz fahiş satılıyo sanıyorum. teknosada sormuştum 850 milyon mu ne demişti şurdan incelenebiliir http://www.imaging-resource.com/PRODS/A80/A80A.HTM[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 tecnosa gideceginiz son yer olsun hatta son yer bile olmasın[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Niye ya, ben bi sürü şey aldım ordan sorun çıkmadı hiç?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 teknosa benimde hoşuma gidiyor. Bütün kredi kartlarına taksit yapıyorlar. Ha belki piyasadan pahalı olabilir onu bilemiyorum. Ayrıca bence genelde pek uçuk fiyatlı şeyleri oradan almayın tabii. Mesela dev ekran televizyonlar bu katogoriye giren birşey.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Dijital fotoğraf makinaları piyasadakinden farklı değildi[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar