26ee140 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 motorola v525 model telefon var bende, fakat bilgisayardan veya başka bir cep telefonundan girebildiğim bazı sitelere (wap.google.com,tagtag.com) giremiyorum. bu neden olabilir? tahminimce gprs ayarlarında bir hata var fakat nasıl çözeceğimi bilmiyorum. ayrıca yine aynı telefonda yüklediğim bir çok java oyunu ve programı çalışmıyor. çalışması gerekeceği yerde uygulama hatası diyip çıkıyor. bununda nedenini çözebilmiş değilim. umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 javaların belli versionları vardır çekip açmak istediğin dosya cep telefonundaki javaya uyum sağlamıyordur gprs hakkında ise o dediğin siteler için xhtml tarayıcı gerekli snrm...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 peki farklı bir tarayıcı indirsem çalışırlar mı? birde bir yerde görmüştüm benimkinin version'u 2.0, diğerlerininki 1.0. onunla alakalı olabilir mi? ama oyunların tümü çalışmıyor değil. bir kısmı çalışıyor ama çok azı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar