Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 eurobattle 1.22a dan 1.23a geçiş yaptığı için baya bir uğraşarak patchledim dosyayı. normalde d de tuttuğum w3 ü c'ye taşıyıp dosya adını Warcraft III yaptım vs. sonunda patchi hallettim. oyun 1.23 olarak açıldı, installerı vs. de yapmıştım fakat "downloading the files..." yazısından sonra bnet üye giriş sayfasını göremiyorum. fatal benzeri bir hata veriyor. nedir, ne değildir, ne yapmam lazım aşabilmem için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 cevap yok mu laaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 herkes mi weplacı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yatacak yeriniz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 aynı sorunu yaşadım bende isim değiştirm fln hep çözüm olmuyor sildim yükledim 0 dan patch çaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar