Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Fortress / Altdorf City Farm

bakariz

Öne çıkan mesajlar

26Nisan2009
Sevgili Bakarız;
Bugün inanılmaz BW OASIS yolda gezerken birde bakmış Bakariz ansızın üstüne çullandıktan sonra bir witch elfin arkamdan kalleşçe saldırması sonucu Bakariz zorla kendini WC ye atmışki buna sinirlenen Oasis arkasındaki WE yi bi güzel kesip arkadan gelen okçuyuda bi güzel alıvermiş hahaha :) Hadi sen yırttında zarzor o ağırçekim koşuyla arkadaşlara yazık oldu hahaha haftasonu giriyorum ozamana kadar iyi malzeme geldi bana :)

Arada k8p de destrodaki türklere el sallamaktan kapışamaz oldum Koray arkadaşımızın ben BlackOrcla düello yaparken bana hiç dokunmamasıda takdire şayandı centilmenlik budur.
Sosyal ağlarda paylaş

FatihTheOasis said:
26Nisan2009
Sevgili Bakarız;
Bugün inanılmaz BW OASIS yolda gezerken birde bakmış Bakariz ansızın üstüne çullandıktan sonra bir witch elfin arkamdan kalleşçe saldırması sonucu Bakariz zorla kendini WC ye atmışki buna sinirlenen Oasis arkasındaki WE yi bi güzel kesip arkadan gelen okçuyuda bi güzel alıvermiş hahaha :) Hadi sen yırttında zarzor o ağırçekim koşuyla arkadaşlara yazık oldu hahaha haftasonu giriyorum ozamana kadar iyi malzeme geldi bana :)

Arada k8p de destrodaki türklere el sallamaktan kapışamaz oldum Koray arkadaşımızın ben BlackOrcla düello yaparken bana hiç dokunmamasıda takdire şayandı centilmenlik budur.

lol diorum sana :) Gitmem gerekiyordu wc e koşarken koşeden sinsice skill attin ben donmeden yoluma dewam ettim wc e geldimde hp sadece 1k açilmişti :) gayet rahat koşuyordum bana randomları nası aldiğini anlatma ben bugün dw de gene sardiyi nasi kestimizi anlatıyormuyum sanaB)-

El salliyorsunda senı goremıyoruz ki görsem bi :D

Bu gecede altdorftaydık bi kaç zone da direniş wardi gerisinde farm sürdü artık sadece bot u almak için madalya toplamaya giriyorum yakında onuda alır girmem bile :D
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl kendiniz bi allah askına söle?:) yahu bari 1 vs 1 wb kestiginizleri saymayın. dw de ben hep soloydum ve senin bana puke yapmaya calıstıgın sefer tek basıma idim ve koca bi wb üzerimden gecti:)

hem size iyilikte yaptım bak invaderın son parcası botumuda aldım dün ve bütün seti acık maviye boyadım beni artık cok uzaktan bile tanıyabilirsiniz:)
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
nasıl kendiniz bi allah askına söle?:) yahu bari 1 vs 1 wb kestiginizleri saymayın. dw de ben hep soloydum ve senin bana puke yapmaya calıstıgın sefer tek basıma idim ve koca bi wb üzerimden gecti:)

hem size iyilikte yaptım bak invaderın son parcası botumuda aldım dün ve bütün seti acık maviye boyadım beni artık cok uzaktan bile tanıyabilirsiniz:)

1 kerede bahanen olmasın arkadaşım ya gezme solo ben mi dedim gez diye :) Bu oyun solo gezilcek oyun değil ham yaparlar seni tenhalarda :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

hahha güldürme beni. bahane sunma diyorsun ama kendinde sunuyorsun 2 mesaj yukarda zerg adamı:)

sen dua et böyle bi dest zergi varken yine karsınıza cıkma sabrını ve cesaretini gösteriyoruz. tam 3-4 dest görüyorum hah sunlara bulaşim diyorum bakıyorum arkamda 2-3 order var tam gidiyoruz 2 wb dest cıkageliyo sanki haber almış gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben'im her yaptiğim bahane değil sardi'cim dikkarli takip et :)

Karşimiza çıkman sabır mı yoksa hatamı bilmiyorum ayrıca nie solo takılıorsun ki guild wb yap gez :) hee diosan guild wb yapcak kadar adam nerde die gel yol yakınken dön aç bi magus zaten Invadoria olmuş 50 kişi sizde gelin ;) Walla biz Exile memberi olmadıkça tek adamlar'a dokunmuyoruz hele bide bu adamlar 40 alti ise hiç...

Bu arada sirrus die bi class arkın war her gürdümde sen die sewiniorum sonra hevesım kaçior :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla bakariz aslında sölencek veya yanlış yapılan o kadar cok sey var ki bizim tarafta, o nedenle bi halt olmaz orderdan.

en basit örnegi dün aksam kadrin valleyde yasadım. random bi wb ye girdim. bi bo alırken 1 fg dest geldi ve dps yok gibi idi destte. 2 black orc 2 chosen 1 mara 1 dok ve shaman vardı. shman ve dok gizlemişler ben gördüm. digerleri bizim 2 grup ordera daldı ve inanır mısın kestiler herkesi. 1 allahın kuluda geride duran shamana veya doka dalalım demiyor. mal gibi tanklara vuruyor. sadece ben healerları oyalamaya kalktım tabi yeterli olmadı o da. bir allahın kulununda aklına "yaw bu adamların canı gitmiyor healerları nerde ona dalalım" demiyor. bende bu berbat grubu görünce hiç uyarma zahmetinde bulunmadım bi işe yaramayacagını bildigim için.

buna benzer olay da sc de yasadım. healerlar sıra halinde dizilmiş arkaya bizimkiler önde ki chosen, bo larla bogusuyor. 2 defa chatten yazmama ragmen kimse iplemedi bile aynı aptallıga devam ettiler.

pvp yapmayı sadece adama vurmak oldugunu sanan, ayaklarının dibinde ölen adamı benim grubumda degil diye rezlemeyen healerlardan, taktik anlayısının koca bi 0 oldugu veya taktik yapıyorum diye sacma sapan varyasyonlarda bulunan bu insanlardan fazlasıyla sıkıldım:)

guild wb si diyorsun ancak bizde su an wb kuracak kadar eleman yok. ancak 40 lardan 1 fg cıkıyor ki bu da bişiler yapmak için yetersiz sayı. kaldı ki guildce kurdugumuz grubun bile tam koordinasyon içinde çalışabildigini söyleyemicem.(alınmasın arkadaslar ama yapamıyoruz işte)

neyse benim cok da bir beklentim yok oyundan zaten. işte arada pve arada pvp bişiler yapmaya çalışıyorum. zaten guildden yabancı alalım diye talep de geldi. devredicem liderligide yabanclıarda girdiginde guildi koordine edebilecek birisine sonrası nolur bilemem:)
Sosyal ağlarda paylaş

Walla Sardi işin şakası bi yana bu taraftada durum farklı değil aslında önde bi ib ile bs ile ugrasirken arkadan gelen bw ler tarafından dayak yemeyi normal sayıyorlar kimse arkadaki healer'i yada rdps i kesim diye düşünmüyor düşünmeyi birak düşünenide dinlemiyolar aynen sizdede olduğu gibi...
Bizimkilerde senaryo'dada böyle rvr'dede böyle tek güzel yanı bunu yapmamaya uğraşan guild wb leri war.

Random Sc partiye yada wb ye düştüğünde çok bişi beklememek gerektiğini öğrendik hepimiz öyüzden sadece guild'wb yapmaya calişiyoruz bizde şuan itibari ile tam 1wb olamıyoruz ama alttan gelen çok güzel bir grup ve şuanda yarım wb'den biraz fazla adam war ve vent'ten kordine olabildiğimizde güzel sonuçlar veriyor...

Bu tarafa gelip eğlenceye dahil olmanızı isterim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok bakariz bariz alrdımda orda arkamdan çıkmasaydı o we :) arada ben bu aralar solo yapıyorum muhtemelen sendede o skiller vardır bi denemeni tavsiye ederim almadığım class kalmadı bitek squikler zorluyo haliyle ki dün onlardanda aldım bi kaçtane yakında videolamaya başlıycam oyun tarzımı baya bi deiştirdim full kaçak,hep alan yapmaktan sıkıldım resmen oyun tekniğini ortadan kaldırıyor.Ayrıca bizdende yarım wb güzel bi ekip çıkmaya başladı bu taraftada herşey güzel gidiyo.

Sardinin aksine ben farklı düşünüyorum orderın aptal olması benim işime geliyo onlar öndeki et parçaları bizde adamları alıyoruz dün 1 fg Exile 2 wb adamı yardık geçtik tabi ventten kordine olarak bu arada destroda o işe yaramaz orderlara dalıyodu o yüzden memnunum ben orderdan :) sardi kaçırdı o aksiyonumuzu ama arada bir yaptığımız gruplarla parlamalar yapıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
valla bakariz aslında sölencek veya yanlış yapılan o kadar cok sey var ki bizim tarafta, o nedenle bi halt olmaz orderdan.

en basit örnegi dün aksam kadrin valleyde yasadım. random bi wb ye girdim. bi bo alırken 1 fg dest geldi ve dps yok gibi idi destte. 2 black orc 2 chosen 1 mara 1 dok ve shaman vardı. shman ve dok gizlemişler ben gördüm. digerleri bizim 2 grup ordera daldı ve inanır mısın kestiler herkesi. 1 allahın kuluda geride duran shamana veya doka dalalım demiyor. mal gibi tanklara vuruyor. sadece ben healerları oyalamaya kalktım tabi yeterli olmadı o da. bir allahın kulununda aklına "yaw bu adamların canı gitmiyor healerları nerde ona dalalım" demiyor. bende bu berbat grubu görünce hiç uyarma zahmetinde bulunmadım bi işe yaramayacagını bildigim için.

buna benzer olay da sc de yasadım. healerlar sıra halinde dizilmiş arkaya bizimkiler önde ki chosen, bo larla bogusuyor. 2 defa chatten yazmama ragmen kimse iplemedi bile aynı aptallıga devam ettiler.

pvp yapmayı sadece adama vurmak oldugunu sanan, ayaklarının dibinde ölen adamı benim grubumda degil diye rezlemeyen healerlardan, taktik anlayısının koca bi 0 oldugu veya taktik yapıyorum diye sacma sapan varyasyonlarda bulunan bu insanlardan fazlasıyla sıkıldım:)

guild wb si diyorsun ancak bizde su an wb kuracak kadar eleman yok. ancak 40 lardan 1 fg cıkıyor ki bu da bişiler yapmak için yetersiz sayı. kaldı ki guildce kurdugumuz grubun bile tam koordinasyon içinde çalışabildigini söyleyemicem.(alınmasın arkadaslar ama yapamıyoruz işte)

neyse benim cok da bir beklentim yok oyundan zaten. işte arada pve arada pvp bişiler yapmaya çalışıyorum. zaten guildden yabancı alalım diye talep de geldi. devredicem liderligide yabanclıarda girdiginde guildi koordine edebilecek birisine sonrası nolur bilemem:)

Hacı sen liderliği ver bana, koordinasyonun kıralını gör. Misal ilk icratım guild rankları değistirmek noble diye rank mı olur allahını seversen :D Gel, naz yapma, ver liderliği sende kurtul guild de kurtulsun :D Guildin önünü tıkama aç açki ufku geniş bir lider gelsin :D

Not: Sigara yakma hemen, önce derin bi nefes al ya sabır çek :D

Not: Yanlış anlamaya mahal vermemek için düzeltme yaptım. Sürç-ü lisan yaptıysam af ola saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

koordine etmek icin liderlige ne gerek var cüce bozuntusu. yapabiliyorsan, becerebiliyorsan su halde de yap?:)

gelin oynamasını bilmiyormuş "yerim dar" diyomuş. senin hikaye bu:)

kaldı ki ben ileri görüşlü bi insanım:P emin ol gercekten ufku geniş, liderlik potansiyeli tasıyan birini görsem derhal devrederim liderligi:) ancak bu listede sen pis cüce ve gördügüm en çirkin bw olan oasis son sıralardasınız:)

Not: madem ki noble title ını begenmiyorsun o zaman senden noble lıgı da alim ben...avso gibi kibar ve seviyeli bir insan varken senin noble olman hata zaten:P
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
koordine etmek icin liderlige ne gerek var cüce bozuntusu. yapabiliyorsan, becerebiliyorsan su halde de yap?:)

gelin oynamasını bilmiyormuş "yerim dar" diyomuş. senin hikaye bu:)

kaldı ki ben ileri görüşlü bi insanım:P emin ol gercekten ufku geniş, liderlik potansiyeli tasıyan birini görsem derhal devrederim liderligi:) ancak bu listede sen pis cüce ve gördügüm en çirkin bw olan oasis son sıralardasınız:)

Ya bırak çirkinmişiz konsept öyle olması gerekti saçlar kırmızı gözler kırmızı ha liderlik vasfına gelince bi dönem genç kortez olarak fink attığım günleri unutmayınız rvrlerde.Neyse benim liderlikte gözüm yok ama archkan gelmemesi için bi birlik oluşturabiliriz sardi çünkü adam atar valla beni.Denize düşen sardiye sarılır misali haha :)
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle herkese selam.

Arkadaslar bence siz guild liderligini benim gibi basarıya aç oyunda daha yapacak cok seyi olan "çinli" birine verin bakın iki güne cehresi nasıl degisiyor guildin :D

Saka bir yana guild gayet guzel durumda su anda alttan gelen yeni elemanlarla invadorların ve destin korkulu ruyası olucaz B)- ki ztn gecen gun olduk berduush, kalithkanı ve ekibini tratla guzel guzel kesıyoduk sayımız onlardan az olmasına ragmen B) Aynı kalitede bir savasta yine gorusuruz umarım. . .

Ragazzo The Dead Lion - RR 44 White Lion
Sosyal ağlarda paylaş

Ragazzo said:

Saka bir yana guild gayet guzel durumda su anda alttan gelen yeni elemanlarla invadorların ve destin korkulu ruyası olucaz B)- ki ztn gecen gun olduk berduush, kalithkanı ve ekibini tratla guzel guzel kesıyoduk sayımız onlardan az olmasına ragmen B) Aynı kalitede bir savasta yine gorusuruz umarım. . .

Ragazzo The Dead Lion - RR 44 White Lion

ummana gerek yok biz herzaman sizin wc önünde oluyoruz fazla aramayacaksın sadece wc'nizden 2 adım çıkartıcaksınız burnunuzu o kadar :P ama bu güzel kesme olayına biraz takıldım ben :D nasıl kesiyordunuz ki? 5. kere wc'den cıkısınızda mı ne? :D
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:

ummana gerek yok biz herzaman sizin wc önünde oluyoruz fazla aramayacaksın sadece wc'nizden 2 adım çıkartıcaksınız burnunuzu o kadar :P ama bu güzel kesme olayına biraz takıldım ben :D nasıl kesiyordunuz ki? 5. kere wc'den cıkısınızda mı ne? :D

Wc önüne kadar gelmeniz oyundaki en kolay is sadece sayı kalabalıgı. Bizimkiler LV de olmasa siz zor gelirdiniz oraya. healer olmadan guzel guzel kestık sızın keibi ne acı arkadan dolasıp >:D< Berduusha acıdım cok ıs dusuyo ona tratla cok canınızı yaktık B)
Sosyal ağlarda paylaş

Ragazzo said:
dakro said:

Wc önüne kadar gelmeniz oyundaki en kolay is sadece sayı kalabalıgı. Bizimkiler LV de olmasa siz zor gelirdiniz oraya. healer olmadan guzel guzel kestık sızın keibi ne acı arkadan dolasıp >:D< Berduusha acıdım cok ıs dusuyo ona tratla cok canınızı yaktık B)

sizinkiler ya lv de ya da alt kasıyor oluyor zaten... :D arada arada ölmezsek zaten çıkmayı bırakıyorsunuz wc'den. keibi? bizimle alakası yok...
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:

sizinkiler ya lv de ya da alt kasıyor oluyor zaten... :D arada arada ölmezsek zaten çıkmayı bırakıyorsunuz wc'den. keibi? bizimle alakası yok...

Guzel bahane olmus bu arada bırakma olayı ztn ya wcye girerken saldırıyoruz arkadınızı donup bakmıyosunzz kım saldırdı dıye yada wcden cıkarken bırakıyosunuz:D Bana pek oyle gelmedı heyecandan bayrak acıp berdusu reslerken ;)
Sosyal ağlarda paylaş

fallou7 said:
sende Wl yok muydu Ragazzo hatta petinin ismi yanlis hatirlamiyorsam Garipti.Size kesildigimizi hic hatirlamiyorum.kesilmissekte ilk goruste intikamimizi aliriz:)
Trathias Axe Biteda da wh ile oynuyordun di mi?

Dogru gormussun WL yi ve aslanımı. Sen yoktun o gun wc onunde onlar yan taraftan sıkıstırmaya calısıyolardı bızı guzel savas oldu orda :)-D sen pek yalnız dolasmıyosun hatta hıc yalnız dolastıgını gormedım o yuzden senı kesmek ıcın benımde ekıple olmam lazım ama yalnız gorursem, ztn sen benı sana dogru ucarken gorursun B)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya valla arkadaşlar o wc ye gelme olayı falan yalan hikayeler 2 ay wc önünden çıkmıyoduk sıkıntıdan içeri giriyoduk nolduysa server dengesi deiştide şimdi destro geliyo yakında gene deişir dengeler bi ortası olmaz gerçi benim hoşuma gidiyo bu olay.

Arada Trat ve Ragazzonunda inanılmaz infaz olayları esnasında Nkarideydik yoksa öle sürekli altta yada pve kasar bi durumumuz yok şahsen 7/24 rvr deyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ragazzo said:
fallou7 said:
sende Wl yok muydu Ragazzo hatta petinin ismi yanlis hatirlamiyorsam Garipti.Size kesildigimizi hic hatirlamiyorum.kesilmissekte ilk goruste intikamimizi aliriz:)

Dogru gormussun WL yi ve aslanımı. Sen yoktun o gun wc onunde onlar yan taraftan sıkıstırmaya calısıyolardı bızı guzel savas oldu orda :)-D sen pek yalnız dolasmıyosun hatta hıc yalnız dolastıgını gormedım o yuzden senı kesmek ıcın benımde ekıple olmam lazım ama yalnız gorursem, ztn sen benı sana dogru ucarken gorursun B)

aksiyonu kacirmisim.o sira herhalde thunder mountainda wc onunde kamp kurmusumdur:)sana denk gelmemisim demek ki.tmde genelde solo takılıyorum orda ki inf rewardina ihtiyacim var
hehe uzaklara ucma kusum ucupta gitme vurulursun!:)
Sosyal ağlarda paylaş

fallou7 said:
Ragazzo said:
fallou7 said:

aksiyonu kacirmisim.o sira herhalde thunder mountainda wc onunde kamp kurmusumdur:)sana denk gelmemisim demek ki.tmde genelde solo takılıyorum orda ki inf rewardina ihtiyacim var
hehe uzaklara ucma kusum ucupta gitme vurulursun!:)

TM de solo ha eyvah eyvah Haydar görmiim seni tek valla düşerim peşine gerçi seni hiç solo görmedim be hoca arkanda healer varken de o ipeksi armorla gelmem yanına :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...