bakariz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sardius said: oh olsun oh olsun:) bende son yarim saat kala girdim bizim guild ile deli adam kestik ve en son crestimi de almişim miss:P Anladıom senı sardi korkuosun fll olmam dan ama korkunun ecele faydası yok senınde tek kurtulusun buraya gelip bi magus açip rifliyip rp leri almak :D gel direnme ezilmekten kurtul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bakarız ne rr verdin bana gece gece allah seni başımdan eksik etmesin :) öyle grupça üstümden geçtiniz hırs yaptım sonra yalnız noktanında hakkını vermek lazım adama ne çalıştım da ölmedi maşallahı var ama Bakarız gözüm seni arıycak meydanlarda aman derim görmiim düelloya davet ediyorum seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 FatihTheOasis said: Bakarız ne rr verdin bana gece gece allah seni başımdan eksik etmesin :) öyle grupça üstümden geçtiniz hırs yaptım sonra yalnız noktanında hakkını vermek lazım adama ne çalıştım da ölmedi maşallahı var ama Bakarız gözüm seni arıycak meydanlarda aman derim görmiim düelloya davet ediyorum seni :) Hahahah sen beni 1 kestin ben ordaki order i kaç kestım? :D Bi tank gorunumlu paper ib wardi gece boyunca heralde 10 kereden fazla kestim adamı senı seçiorum ama guardların yanından çıkmıyorsun ki kesim B)- korkmayın bu kadar rp vermekten :D Çıkın aslanlar gibi sawaşın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bakariz sus artık dün cesedini cignedim bilmiyorum farkında mıyındın?:P tm de ilk bo ya giden rampada. hatta /lol falan da yaptım ama o sıra release mi oldun acaba?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sardius said: bakariz sus artık dün cesedini cignedim bilmiyorum farkında mıyındın?:P tm de ilk bo ya giden rampada. hatta /lol falan da yaptım ama o sıra release mi oldun acaba?:) Evet farkettim öldükten sonra yürüyen rp geldi güldü bana die söleniyordum:D Biliorsun beni kesmek değil kesememek marifet :)o Altdorf sonrası sıkıntı atmak için geziodum bi baktım 2874682768 order tm bo da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yürüyen rp mi? yahu kac defa kestinizde böle söylüyosun adam:) rvr yaptıgımda yok ki pek:p ama yapıcam bundan sora renown ranki biraz artırmam lazım artık. cok oyalandım 60 ı gecmem lazım derhal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sardius said: yürüyen rp mi? yahu kac defa kestinizde böle söylüyosun adam:) rvr yaptıgımda yok ki pek:p ama yapıcam bundan sora renown ranki biraz artırmam lazım artık. cok oyalandım 60 ı gecmem lazım derhal:) Walla Sardius u kaç kere kestimi sayan bi addon olmadiğ için sayısını net hatirlamıyorum ama kill listte 3 sirada senın clasın war diyim sana :) Rvr yapsan daha cok kescemde yapmiosun B)- Bizim için herade 70 altı olmak noobluk sayilcak hergun zone lock hergun altdorf giriosun hawadan rp aliosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 benim classımlar beni karıstırma. aynı sey degil. ben kestigim sorclara bakarak bakarizi kestim mi diyorum:P kaldı ki gelin altdorfa da biraz daha invader crest toplim. az kaldı boots ları alıcam da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sardius said: kaldı ki gelin altdorfa da biraz daha invader crest toplim. az kaldı boots ları alıcam da:) Çok kötü bişi bu zamanında dest te bole yapti dediki gelsınler ic ye bizde droplayalım ama öylede oyunun zevki kalmadi...Umarım sizde bu zonelara sawaşmayip altdorf içinde sawaşmayi chest düşürmeye kasmayi tercih etmezsiniz eğer bu sisteme dönerse order server bitik demektir... + emin ol sardi karambol falanda olsa ben senı daha cok kesmişimdir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 e heralde adamım ben melee ve tank bi classım. görevim adam kesmek degil:) catır cutur kesiyorum desem yalan olur:) ben 15 kişinin arasına dalıp ortalıgı dagıtmayı seviyorum ve sag cıkmayı tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sardius said: e heralde adamım ben melee ve tank bi classım. görevim adam kesmek degil:) catır cutur kesiyorum desem yalan olur:) ben 15 kişinin arasına dalıp ortalıgı dagıtmayı seviyorum ve sag cıkmayı tabi:) Order'da eskiden en cok ib den nefret ederdim artık kot'tan ediyorum daraltiyolar insanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 pek bir şey yapamıyorum belki kesme namına fakat actıgım dmg aura ve shield of the sun ile en azında bi çok kişiye bişiler vuruyoruz renown kazanma amaclı. tabi gerdien gelenler kesebilirse desti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bakariz bak bugünde geliyosunuz söylim potlarım falan var seni arıycam o zergde :) tabi zerg beni bulmassa yoksa sen parkelere bak bulursun beni haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 /wave Oasis waveini sonradan gordum usta kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 FatihTheOasis said: Bakariz bak bugünde geliyosunuz söylim potlarım falan var seni arıycam o zergde :) tabi zerg beni bulmassa yoksa sen parkelere bak bulursun beni haha Bu gece Tm de bi kaç kez görüştük sanırım Oasis B)- En çok sardiye üzüldüm o kadar kalabaliğin içinde buldum onu 1 wb order ataktayken bana ( heallar larım sağlam ) yatmadan once onu aldım :) Sonra'da sardi kayboldu :D sen 50 order içinde gel keseme paper sorc u üstüne öldürsün seni kaldıramadı tabi:DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bakariz sen ve destro zergiyle karşilaştık ama cidden healerlarınız çok sağlam merak ediyorum kaçtane healerin var :) tamam kabul bu raundu kaybettim ama geri dönüşüm muhteşem olcak haha böle giderse chaos waste te düello ayarlıycam senle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 12 Invadoria Member'ı ile girdik sadece oraya partimde 2 tane Dok wardi ( 1tanesi dmp mod'da ) yarım wb geziyoruz sağda solda :) TM'de base içinde kescektım senıde cok kaçtion :) Hiç düel yapmadım ilerleyen zamanlarda movie alarak yapmayı isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 hadi ordan be:) beni kestigin combatta kac defa ölümden döndün sende biliyorsun bakariz:) ön gruptan sıyrılıp arkaya doka gittim o arada gördüm seni ama bi chosen ve kalit de tepeme bindi. kac defa dibe vurdun orda ama fullediler seni yapcak bişi yok bizim mal order arkada healerlar dururken önde boş yere savasmayı beceriyo ancak:) e haliyle bende cok dayanamadım tepemde o kadar adama. soloydum zaten gruba girmiyorum belki loot falan alırım diye healerım yok:P ha bu arada bi arada ilk bo da karsılastık kaliti gördüm sonra seni de gördüm ama sen grubunu satıp ordaki surlara cıkıp kactın:) ama arkadasların öldü aşşada seni bulamadım surlardan atlayıp naptın intihar mı ettin merak ettim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Hahahaha Sardi sana hep diorum işin gücün bahane orda biz senı kesmek için odaklandık sana ölceksek sardiyi alip gidelım dedik Tıpkı diğer exile'dan arkadaşlara yaptımız gibi :) Sen se yok order yok morder die hala anlatıyorsun ya.... Bu arada kutundan bişi cıkmıyor lvl kas biraz:D Bizde " ben öldüm sende ölcen " diye bişi yok onlar orda ölüorsa benım kaçmam gerek kalipta nayıır nolamaz benıde öldürün mü yapcam :) keep'ın etrafında 1 tur attım dondüm onden gene saldırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ops..fazla oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 düello demişken ben de varım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 trathias said: düello demişken ben de varım :D ha evet sende birkac sefer baltanın ucuna denk geldin :P sardi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 zaten orda bi gariplik vardı daha ölümcül ve kolay kesilen classlar varken slayer gibi herkes bana daliyordu. tahmin ettim assist target oldugumu:) zate combat loga baktım tanıdık herkes bi dokunmuş bana. ahh biri bi heal atsa bu hallere düsmezdim orda ama neyse olan oldu rezil olduk bi kere:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 sardius said: zaten orda bi gariplik vardı daha ölümcül ve kolay kesilen classlar varken slayer gibi herkes bana daliyordu. tahmin ettim assist target oldugumu:) zate combat loga baktım tanıdık herkes bi dokunmuş bana. ahh biri bi heal atsa bu hallere düsmezdim orda ama neyse olan oldu rezil olduk bi kere:)X(:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Günde 1 kere yetmiyor artık 2.kez gecenin kör karanliğinda karanlık ırk altdorf'ta inv farmlıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar