bakariz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Satoshie said: Ods rr 71 B)- Onu bakarizı kestigim gibi Altdorfa giderken yolda kestim koprunun orda :p Walla hatirlamıyom senın benı kestini ama 1 dahakine dikkat ederım sana ölmemeye :P sardius said: bakariz de gecmiş 15 kişinin arkasına, sardi yi kestim diye bide konuşuyor:P Ya Sardi amma çirkefsin her şeye bahanen var :)o Ayrıca Char özelliklerim farklı olsa emin ol arkada kalmam;) Gerçi yine çok önde gidiorum die laf yiyorum ama napim eski oyundan kalma alişkanlık :)
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 pazar günü reiklandda kalemizi kusatan desti görünce gidiyimde kaleyi savunuyum dedim postdern den girmemle WE dalması bir oldu :D hemen çıktım bi soluklanayım dedim, Ahanda invoderyadan biri (player isimleri kapalı sadece guild açık) dalmasınmı :D baktım gidiciyiz efendi efendi postdan girip WE kestirdim kendimi :D şimdi bazı arkadaşalar diyebilir biz kessek ne olurdu diye ama ölüceksem WE elinden ölmeyi yeğlerim arkadaş.
sardius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bakariz mesele senin uzakta olman degil:) sonucta evet o senin classının özelligi. demek istedigim bedenimin her bir paçsanına biri vururuken ben orda bogusurken uzaktan pit acıp kestim demek komik geliyor bana biraz:) ve emin ol senin varlıgını bilsem orda o kadar adamdan sıyrılır gelirim yanına:P kesemem o ayrı o kadar adam arasında zor kesmek:) ah ahh shield of the sun ımı nerfleyenlere lanet olsun...
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Bak gördün mü sardi yine bahanen var :) Clasımın özelliklerinden biride pit biliosun yakınlaşmak bana göre bişi değil :D Arada mesafe olmasını seviyorum ve pit içinde orderları 1 2 1 den sonra tamamen area dmg olarak master değiştirdim ki nerf'lenen pit'ten sonra area'da etkili olabiliyormuyuz denemek için. Bu arada seni pitle öldürmedim Shadow Knives :)
sardius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bak bak resmen kasmis orda, beni takip etmiş. sinsice hain saldırılarıyla ldürmüş ki neyle öldürdügünü bile biliyo:P
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sardi iyi güzel diyosunda abi sende de öyle bir armor varki :D sünnet kostümü gibi ışıl ışıl parlıyorsun. Anlıycan seni takip etmek için özel bir çabaya gerek yok :) Güneş gibi parlıyorsun :D Al sana cüce olmanın bir faydası daha :D
fallou7 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hehe valla tipe degil nicke bakiyoruz:) Cuce de olsa bitte olsa Archkan nickini gorursem dalarim:)
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sardius said: bak bak resmen kasmis orda, beni takip etmiş. sinsice hain saldırılarıyla ldürmüş ki neyle öldürdügünü bile biliyo:P ee heralde sardi seni kesmek yada burda muhabbet ettimiz order arkları kesmek normal bi charı kesmek gibi değil :) muhabbet'i farklı :)-D Hakkan ın söledikleride cabası hani :)
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Valla ben pek bakmıyorum kimi kestim neyi kestim diye :D atak verebileceğim herşeyi keserim hatta frendly fire açık olsa sizi bırakıp mermi manyaa yapıcağım bir iki kişide mevcut :D 1.Kortez 2.Sardius 3.Harir 4.Oasis 5.Zencofill 6.Tüm elfler Bu arada 1. ve 2. sıralar değisebilir o anki ruh halime bakar :D
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Hakkan said: Valla ben pek bakmıyorum kimi kestim neyi kestim diye :D atak verebileceğim herşeyi keserim hatta frendly fire açık olsa sizi bırakıp mermi manyaa yapıcağım bir iki kişide mevcut :D 1.Kortez 2.Sardius 3.Harir 4.Oasis 5.Zencofill 6.Tüm elfler Bu arada 1. ve 2. sıralar değisebilir o anki ruh halime bakar :D ahahah kesinlikle Sardiyi kesmesi çok eğlenceli :) Çünkü biliorum ki hep bi bahanesi war:D Kortez i kesmekte cok karlı :)
Mina Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bakariz said: Ods bildim 70+ değil ama imiş smiling smiley Ods RR
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Dün Akşam yine şöle bi şehri ziyaret edelim dedik ama sağolsun oyun izin vermedi 58. dakkika vp:68 dedik bugün 24 saat invader farmlarız ama crash show başladi... İşin ilginç yanı her crash'tan sonra 3200rp geliordu..:)
dakro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bakariz said: Dün Akşam yine şöle bi şehri ziyaret edelim dedik ama sağolsun oyun izin vermedi 58. dakkika vp:68 dedik bugün 24 saat invader farmlarız ama crash show başladi... İşin ilginç yanı her crash'tan sonra 3200rp geliordu..:) bri nevi özür :) server crash alın rp, invader farmlayamadınız ama elinizde boş gitmeyin alın rp. genede düşünüyorlar cnm. :D
sardius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Hakkan said: Valla ben pek bakmıyorum kimi kestim neyi kestim diye :D atak verebileceğim herşeyi keserim hatta frendly fire açık olsa sizi bırakıp mermi manyaa yapıcağım bir iki kişide mevcut :D 1.Kortez 2.Sardius 3.Harir 4.Oasis 5.Zencofill 6.Tüm elfler Bu arada 1. ve 2. sıralar değisebilir o anki ruh halime bakar :D sen nası bi adamsın senden iice süphe duymaya basladım lanet cüce. hele sen bana bu aksam azhanok pavise i cekme de lv den, o zaman görüşürüz senle:)
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 dakro said: bri nevi özür :) server crash alın rp, invader farmlayamadınız ama elinizde boş gitmeyin alın rp. genede düşünüyorlar cnm. :D Rp'ler onların olsun invader'lar benim :D Ben rp yi sardiyi keserek zaten alırım :D
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Yine Altdorf yine lag yine oynanmıyor oyun....Çözemediler hala şu sorunu
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bende şimdi düştüm adamların limitli instancelarında bile lag war ne biçim iş anlamadım verdiğimiz paraya yazık
Satoshie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ben o yuzden girmiorum altdorfa.. bu arada bakariz orda maysat keseyim derken sana gittik kotu oldu :P
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Satoshie said: ben o yuzden girmiorum altdorfa.. bu arada bakariz orda maysat keseyim derken sana gittik kotu oldu :P Dikkat etmemişim :D bu ara lagdan ve pach sonrası sapıtan addonlarımdan kıme naptım bilmiyorum :D Dn : Sardi hariç :D
sardius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bakariz said: Satoshie said: ben o yuzden girmiorum altdorfa.. bu arada bakariz orda maysat keseyim derken sana gittik kotu oldu :P Dikkat etmemişim :D bu ara lagdan ve pach sonrası sapıtan addonlarımdan kıme naptım bilmiyorum :D Dn : Sardi hariç :D bende seni seviyorum.... ben yetişemedim altdorf savunmasına son yarim saat kala girdim ama iyi orderın farm yaptigi yere düştüm 3 invaer crest aldım. zate bot lazım sadece 5 crest oldu officerları tamamlama peşindeyim:)
sardius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 oeeeh cok oldu ama sizin baska isiniz gücünüz yok mu yahu?? sabah aksam geliyosunuz. tamam misafirperveriz ama bu kadar da degil. gelmeyin artık istemiyoruz:) pff su an oyunda olup bi kac invader crest almayı isterdim...
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Geliozda ne oluyor ? Ya ben olmadımda gelioz yada geldimizde bana belt düşüyor bi adama 5 kere belt mi düşer ya yeter ya...
sardius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 oh olsun oh olsun:) bende son yarim saat kala girdim bizim guild ile deli adam kestik ve en son crestimi de almişim miss:P
Öne çıkan mesajlar