Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Fortress / Altdorf City Farm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Satoshie said:
Ods rr 71 B)- Onu bakarizı kestigim gibi Altdorfa giderken yolda kestim koprunun orda :p

Walla hatirlamıyom senın benı kestini ama 1 dahakine dikkat ederım sana ölmemeye :P

sardius said:
bakariz de gecmiş 15 kişinin arkasına, sardi yi kestim diye bide konuşuyor:P

Ya Sardi amma çirkefsin her şeye bahanen var :)o

Ayrıca Char özelliklerim farklı olsa emin ol arkada kalmam;) Gerçi yine çok önde gidiorum die laf yiyorum ama napim eski oyundan kalma alişkanlık :)
Mesaj tarihi:
pazar günü reiklandda kalemizi kusatan desti görünce gidiyimde kaleyi savunuyum dedim postdern den girmemle WE dalması bir oldu :D hemen çıktım bi soluklanayım dedim, Ahanda invoderyadan biri (player isimleri kapalı sadece guild açık) dalmasınmı :D baktım gidiciyiz efendi efendi postdan girip WE kestirdim kendimi :D

şimdi bazı arkadaşalar diyebilir biz kessek ne olurdu diye ama ölüceksem WE elinden ölmeyi yeğlerim arkadaş.
Mesaj tarihi:
bakariz mesele senin uzakta olman degil:) sonucta evet o senin classının özelligi. demek istedigim bedenimin her bir paçsanına biri vururuken ben orda bogusurken uzaktan pit acıp kestim demek komik geliyor bana biraz:) ve emin ol senin varlıgını bilsem orda o kadar adamdan sıyrılır gelirim yanına:P

kesemem o ayrı o kadar adam arasında zor kesmek:)

ah ahh shield of the sun ımı nerfleyenlere lanet olsun...
Mesaj tarihi:
Bak gördün mü sardi yine bahanen var :)
Clasımın özelliklerinden biride pit biliosun yakınlaşmak bana göre bişi değil :D Arada mesafe olmasını seviyorum ve pit içinde orderları
1 2 1 den sonra tamamen area dmg olarak master değiştirdim ki nerf'lenen pit'ten sonra area'da etkili olabiliyormuyuz denemek için.

Bu arada seni pitle öldürmedim Shadow Knives :)
Mesaj tarihi:
sardi iyi güzel diyosunda abi sende de öyle bir armor varki :D sünnet kostümü gibi ışıl ışıl parlıyorsun. Anlıycan seni takip etmek için özel bir çabaya gerek yok :) Güneş gibi parlıyorsun :D

Al sana cüce olmanın bir faydası daha :D
Mesaj tarihi:
sardius said:
bak bak resmen kasmis orda, beni takip etmiş. sinsice hain saldırılarıyla ldürmüş ki neyle öldürdügünü bile biliyo:P

ee heralde sardi seni kesmek yada burda muhabbet ettimiz order arkları kesmek normal bi charı kesmek gibi değil :)
muhabbet'i farklı :)-D

Hakkan ın söledikleride cabası hani :)
Mesaj tarihi:
Valla ben pek bakmıyorum kimi kestim neyi kestim diye :D atak verebileceğim herşeyi keserim hatta frendly fire açık olsa sizi bırakıp mermi manyaa yapıcağım bir iki kişide mevcut :D

1.Kortez
2.Sardius
3.Harir
4.Oasis
5.Zencofill
6.Tüm elfler

Bu arada 1. ve 2. sıralar değisebilir o anki ruh halime bakar :D
Mesaj tarihi:
Hakkan said:
Valla ben pek bakmıyorum kimi kestim neyi kestim diye :D atak verebileceğim herşeyi keserim hatta frendly fire açık olsa sizi bırakıp mermi manyaa yapıcağım bir iki kişide mevcut :D

1.Kortez
2.Sardius
3.Harir
4.Oasis
5.Zencofill
6.Tüm elfler

ahahah kesinlikle Sardiyi kesmesi çok eğlenceli :) Çünkü biliorum ki hep bi bahanesi war:D Kortez i kesmekte cok karlı :)
Mesaj tarihi:
Dün Akşam yine şöle bi şehri ziyaret edelim dedik ama sağolsun oyun izin vermedi 58. dakkika vp:68 dedik bugün 24 saat invader farmlarız ama crash show başladi...

İşin ilginç yanı her crash'tan sonra 3200rp geliordu..:)
Mesaj tarihi:
bakariz said:
Dün Akşam yine şöle bi şehri ziyaret edelim dedik ama sağolsun oyun izin vermedi 58. dakkika vp:68 dedik bugün 24 saat invader farmlarız ama crash show başladi...

İşin ilginç yanı her crash'tan sonra 3200rp geliordu..:)

bri nevi özür :) server crash alın rp, invader farmlayamadınız ama elinizde boş gitmeyin alın rp. genede düşünüyorlar cnm. :D
Mesaj tarihi:
Hakkan said:

1.Kortez
2.Sardius
3.Harir
4.Oasis
5.Zencofill
6.Tüm elfler

sen nası bi adamsın senden iice süphe duymaya basladım lanet cüce.

hele sen bana bu aksam azhanok pavise i cekme de lv den, o zaman görüşürüz senle:)
Mesaj tarihi:
dakro said:

bri nevi özür :) server crash alın rp, invader farmlayamadınız ama elinizde boş gitmeyin alın rp. genede düşünüyorlar cnm. :D

Rp'ler onların olsun invader'lar benim :D Ben rp yi sardiyi keserek zaten alırım :D
Mesaj tarihi:
Satoshie said:
ben o yuzden girmiorum altdorfa.. bu arada bakariz orda maysat keseyim derken sana gittik kotu oldu :P

Dikkat etmemişim :D bu ara lagdan ve pach sonrası sapıtan addonlarımdan kıme naptım bilmiyorum :D

Dn : Sardi hariç :D
Mesaj tarihi:
bakariz said:
Satoshie said:
ben o yuzden girmiorum altdorfa.. bu arada bakariz orda maysat keseyim derken sana gittik kotu oldu :P

Dikkat etmemişim :D bu ara lagdan ve pach sonrası sapıtan addonlarımdan kıme naptım bilmiyorum :D

Dn : Sardi hariç :D

bende seni seviyorum....

ben yetişemedim altdorf savunmasına son yarim saat kala girdim ama iyi orderın farm yaptigi yere düştüm 3 invaer crest aldım. zate bot lazım sadece 5 crest oldu officerları tamamlama peşindeyim:)
Mesaj tarihi:
oeeeh cok oldu ama sizin baska isiniz gücünüz yok mu yahu?? sabah aksam geliyosunuz. tamam misafirperveriz ama bu kadar da degil. gelmeyin artık istemiyoruz:)

pff su an oyunda olup bi kac invader crest almayı isterdim...
  • Yeni Oluştur...