Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Fortress / Altdorf City Farm

bakariz

Öne çıkan mesajlar

sardius said:
öleceksiniz....

2 gündür semakapunk ile premade grup kuruyoruz. 1 grup ile 1 wb ye karsı geldik kadrin valleyde ve ölene kadarda tomarla adam kestik süperdi:)

ölüyoruz 2 healer 1 bw fazla gelir zaten her halükarda aralara ib slayer falan serpiştirdiler mi karşılarında durabilmek yeterince zor oluyor... basit bir denklem var zaten oyunda..

1wp+1bw+1ib+1slayer=1wb dest daha ne?
Sosyal ağlarda paylaş

random mandom ben anlamam::) düşman sonucta

hem ben hepsini kestik demedim ama cok dayandık ve baya adam kestik.

bizim grup 1 kotbs/ 2 bw/1 rp/1 wp/1 slayer idi.

hele sorcların su kendilerine güveni yok mu:) en güzel de onlar kesiliyor. tek tank olarak arkalara dalıp sorcları-magusları yere serdim hep bw ler yagdırdı tepelerine kacamadılar bile. zate benim görevim dest bir araya toplandıgında ya no escape ya da heavens fury. gerisi bw lerin işi. ha bide healer ve casterlardan enchant kaldırma:)
Sosyal ağlarda paylaş

bitmiş hocam bitmiş k8p. raiklande geldiginde dest bi gidim bakim dedim(2h denemek icin spec degiştirmiştim) biraz deneme yapim dedim koca bir dest ordusu bir avuç order. cıktim gittim azgala. fort aldık orda:p

bu arada bakariz sorc da bir tuhaflık hissettin mi? sanki vuramıyorlar eskisi gibi keza bw lerde öle.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bunun sebepleri Magic Crit'in %12 veriyorken %2ye düşmesi artık düzeltmişler bunu ve Statlari 1054'e sabitlemeleri 1350 nere 1054 nere artık...Wp magic dmg de işlevsel olcak diolar ama daha deneyen yok sanırım deniyip görüccez:)

Suanda Sorc'lar ve tahminimce Bw'lerde neyi ne yapsak hangi master'i kullansak vs die düşünüyordur ben dest'a dondum rvr'de pit of wurmasada dier arealarım alayına gider modunda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Satoshie said:
bakariz said:
Yeni Pach gelmiş bakalım Altdorf nası olmuş diyip yine bi ziyarette bulunduk :)

Evet giderken seni kesmiştim .. B)-

ben drop alım sen benı yine kes :D bu arada gece 4 te 1 daha gelmişiz haberım yok :D 1 gunde 2 kuşatma olurmu ya kaçircaz order ları :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...