sardius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 öleceksiniz.... 2 gündür semakapunk ile premade grup kuruyoruz. 1 grup ile 1 wb ye karsı geldik kadrin valleyde ve ölene kadarda tomarla adam kestik süperdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sardius said: öleceksiniz.... 2 gündür semakapunk ile premade grup kuruyoruz. 1 grup ile 1 wb ye karsı geldik kadrin valleyde ve ölene kadarda tomarla adam kestik süperdi:) ölüyoruz 2 healer 1 bw fazla gelir zaten her halükarda aralara ib slayer falan serpiştirdiler mi karşılarında durabilmek yeterince zor oluyor... basit bir denklem var zaten oyunda.. 1wp+1bw+1ib+1slayer=1wb dest daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Çok abartmişin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bakariz said: Çok abartmişin bence :) sırf senin gül hatrın icin 1 tanede kotbs koyalım bea ne kızıyorsun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 gene çerez bi parti oldu:D Tek healar var :)onu indirdinmı yada disable ettın mı bw direk yerde bw yerdeyse parti gg :) Sardiler random wb'leri kesmiştir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 random mandom ben anlamam::) düşman sonucta hem ben hepsini kestik demedim ama cok dayandık ve baya adam kestik. bizim grup 1 kotbs/ 2 bw/1 rp/1 wp/1 slayer idi. hele sorcların su kendilerine güveni yok mu:) en güzel de onlar kesiliyor. tek tank olarak arkalara dalıp sorcları-magusları yere serdim hep bw ler yagdırdı tepelerine kacamadılar bile. zate benim görevim dest bir araya toplandıgında ya no escape ya da heavens fury. gerisi bw lerin işi. ha bide healer ve casterlardan enchant kaldırma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Bw,Wh den sonra en fazla öldürdüm char kot bilmem anlata bildim mi sardi:D Benim ölmemek direnmek vs gibi bi kaygım yok öle bilrim ama yanlız gitmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 o öldürdügün kot lar muhtemelen 2h ve resist kasmayan tipler hocam:P ben statten fazla resiste ve blocka önem veririm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Yeni Pach gelmiş bakalım Altdorf nası olmuş diyip yine bi ziyarette bulunduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bitmiş hocam bitmiş k8p. raiklande geldiginde dest bi gidim bakim dedim(2h denemek icin spec degiştirmiştim) biraz deneme yapim dedim koca bir dest ordusu bir avuç order. cıktim gittim azgala. fort aldık orda:p bu arada bakariz sorc da bir tuhaflık hissettin mi? sanki vuramıyorlar eskisi gibi keza bw lerde öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Evet bunun sebepleri Magic Crit'in %12 veriyorken %2ye düşmesi artık düzeltmişler bunu ve Statlari 1054'e sabitlemeleri 1350 nere 1054 nere artık...Wp magic dmg de işlevsel olcak diolar ama daha deneyen yok sanırım deniyip görüccez:) Suanda Sorc'lar ve tahminimce Bw'lerde neyi ne yapsak hangi master'i kullansak vs die düşünüyordur ben dest'a dondum rvr'de pit of wurmasada dier arealarım alayına gider modunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bakariz said: Yeni Pach gelmiş bakalım Altdorf nası olmuş diyip yine bi ziyarette bulunduk :) Evet giderken seni kesmiştim .. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Satoshie said: bakariz said: Yeni Pach gelmiş bakalım Altdorf nası olmuş diyip yine bi ziyarette bulunduk :) Evet giderken seni kesmiştim .. B)- ben drop alım sen benı yine kes :D bu arada gece 4 te 1 daha gelmişiz haberım yok :D 1 gunde 2 kuşatma olurmu ya kaçircaz order ları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 kaçtı bile millet coktan be hocam. geride kalanlar benim gibi charlarına kıyamayanlar ki onlarda seyrek giriyor. bunun dısıdaki kesim ise yeni 40 olmuş kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sardius said: kaçtı bile millet coktan be hocam. geride kalanlar benim gibi charlarına kıyamayanlar ki onlarda seyrek giriyor. bunun dısıdaki kesim ise yeni 40 olmuş kişiler. Sana bi magus yakkışır diyorum başka bişi demıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Kacan kimse yok walla bi siz kactiniz sardi.. :D biz hala buralardayız hatta suanda IC'nin t yollara taştan.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Muazzam bir lag war bizde sizde warmı bilmiyorum ama ic yolları sonuna kadar acık sıze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Lag bizde de var cıktım ben o yuzden sımdı .. zaten stage 2 yalan olucak,invader var zaten gerenk yok durmaya.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bende bi kaç kere sardiyi kestim cıktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bakariz said: Bende bi kaç kere sardiyi kestim cıktım :) 2h deniyordum sucks begenmedim evet cok kolay ölüyrum:) direk gectim eski spece ic farmından sonra. ahh evet farm yaptik:P almışım 5 tane invader crest son parca botumuda alırım yakında officerları tamamlayınca:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 solo oynuyodum zaten genelde bana daha iyi gibi geldi.. x3 tane royal crestim var suanda buda = x15 warlord crest ama kırmıcam saklıcam (odzmiydi ods miydi o choosen saolsun :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 nası yani royal crest playerdan mı düştü? hmmm iimiş. peki şehirde flanken mi düşüyor yoksa herhangi bir rvr alanında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Ods bildim 70+ değil ama imiş :) Hafta sonu boyunca Map Kitleme izdirabı cektık umarım bu hafta düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Ods rr 71 B)- Onu bakarizı kestigim gibi Altdorfa giderken yolda kestim koprunun orda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bakariz de gecmiş 15 kişinin arkasına, sardi yi kestim diye bide konuşuyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar