Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Fortress / Altdorf City Farm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya birakın mawal okumayi :) Sizinde erken yada geç saat'te girdiniz oldu denk geldi order cokto bastınız aldınız biz çamura yattıkmı yok
Klasik insan zaafları işte çekemiyolar...:)o

Geçen hafta sonu aldık sen yoktun heralde 2.pq ya kadarda ilerledik.
Mesaj tarihi:
Ama şimdi Sardi onlarada hak veriyorum hadi Cumartesi gelsinler bi denesinler şaka bi yana geçen hafta denediler allah razı olsun rr 50 den rr 51 oldum kağıt gibi yıkıldı hepsi o kapıya 10+ BW sürekli aoe hiç bi babayiğit dayanamaz hele bide oyun fps si yüksek olsun diye bütün büyüleri kapıyan bi sorc gurubu var onları izlerken ölüyorum gülmekten tam aoenin içine giriyo yukarıdakileri vurmak için haha
Mesaj tarihi:
Zaten yanlız dolasmıolarki.. gerci bakarızı bi kac kere kestim ama oda serpents oynarken zaten sorc'un yanlız gezmesi hata olur..Artık casterlarla felan ugrasmıorum zaten.. simdi BO choosen felan onları kesmek daha zevkli oluyor.. :)
Mesaj tarihi:
Satoshie said:
Zaten yanlız dolasmıolarki.. gerci bakarızı bi kac kere kestim ama oda serpents oynarken zaten sorc'un yanlız gezmesi hata olur..Artık casterlarla felan ugrasmıorum zaten.. simdi BO choosen felan onları kesmek daha zevkli oluyor.. :)

Sorc'u kesmek değil kesememek marifet :)o Yakında rahar rahat gezcem 1char kasicam ozaman dest tekı arklarımı kescem :D
Mesaj tarihi:
Sin said:
bloodline stage 3 u unlock etti
world first

su anda king i deniyoruz
king oncesi addlerden feci itemlar dusuyo

Tebrikler Blood'un tecrübesi we wardlari işe yariyor:D
Mesaj tarihi:
şu an kapının önünde bekliyoruz.Gelen destleri kesiyoruz ama ne kadar faydalı oluyor bilmiyorum.
edit:dest topluca geldi kesti hepimizi:).çok kalabalık geldiler ama.
Mesaj tarihi:
lordun odasına girememek bana çok koydu. saatlerce ilk pq yaptım durdum. bide 2. pq yu bi türlü yapamadık. ama az önce capital e gidince order lordunu gördüm ya, ölsemde gam yemem...

http://img25.imageshack.us/img25/2216/eregorn053.jpg
Mesaj tarihi:
bakariz said:
Order arklar bugun forum a girmemeye ozen göstermiş anlaşilan:D

order arkadaslar dedigin zate k8p den sürekli yazan bi ben varım:P

valla ben aksam saat 7 gibi gelebildim ki dest farma baglamıştı coktan. tek yapabilecegimiz kesememeniz icin dua etmekti ancak ben guilde söledim kesilecegini hazırdım yane:)

sadece altdorf girişine gelip biraz dest farmladım hatta bakariz senin cesedinide cignedim bi ara:P sora cıktım.

su olayda yasandı artık burdaki orderdan bi halt olmaz. ben artık yokum k8p de. guild liderliginde devredecem arkadaslardan birine. ne olur ne olmaz bir gün düzelir umuduyla sadece lv farmlayacam burda. azgalda hazır 40 wp me devam etmeyi düşünüyorum. daha dengeli bir servera benziyor:)
Mesaj tarihi:
sardius said:

su olayda yasandı artık burdaki orderdan bi halt olmaz. ben artık yokum k8p de. guild liderliginde devredecem arkadaslardan birine. ne olur ne olmaz bir gün düzelir umuduyla sadece lv farmlayacam burda. azgalda hazır 40 wp me devam etmeyi düşünüyorum. daha dengeli bir servera benziyor:)

:( olmadı şimdi bu kaçiş:?
Biz aylarca dayak yedik ic de kamp kurdunuz kaçtıkmı :)

Gerçi Dest tarafındada heycan yok pvp namına bişi kalmadı.Oyun sadece zone kitle olmadı başka zone a geç orda dene sonra pve yap...:S
Mesaj tarihi:
Zaten order tarafında pek fazla oynuyan turk yoktu ama olsun ben genede burdayım bı yere gitmem buyuk ihtimal nede olsa genelde solo takılıorum ve egleniorumda ölsemde,öldürsemde.. :D

Bu arada tebrikler :D
Mesaj tarihi:
Satoshie said:
Zaten order tarafında pek fazla oynuyan turk yoktu ama olsun ben genede burdayım bı yere gitmem buyuk ihtimal nede olsa genelde solo takılıorum ve egleniorumda ölsemde,öldürsemde.. :D

Bu arada tebrikler :D

Sende doğru yolu bul Dest ol :) Hem baya da Türk war
Mesaj tarihi:
bakariz işte sorun o zaten. order evet bir zamanlar ic de camp kurdu ama krala gitmeyi bile beceremedi. herkes invader farmer oldu tabi buna bizde dahil. öyle bir zamanda göremedik ki kralı bundan sonra görelim.

order da bir amaç, ruh ve hırs yok. bu oyun dahi olsa insanda biraz hırs olmalı. şu olay şaka bi yana beni üzdü gereçkten. hele ki siz kralda iken sehrin girşinini tutan order sayısı 1 wb yoktu düşünün. insanların umrunda degil ve dahi benim guildimden bile insanlar "olsun yaw alsınlar nolcak" dedikten sonra:)

3-4 adam vardı iyi kötü ceki düzen veren onlarda kayboldu gitti. eski büyük guildlerin online sayısı artık bizimkinden bile az durumda.

evet kacıp gitmek yanlış ama insan bir şey elde edemeyecegini bile bile de zaman ve emek harcamak istemiyor:(

Bu nedenle en azından k8p de orderın çöküş dönemi sürecince azgaldaki charımı adam etmek istiyorum:) elbet bir gün yine karsı karsıya geliriz:P
  • Yeni Oluştur...