bakariz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ya birakın mawal okumayi :) Sizinde erken yada geç saat'te girdiniz oldu denk geldi order cokto bastınız aldınız biz çamura yattıkmı yok Klasik insan zaafları işte çekemiyolar...:)o Geçen hafta sonu aldık sen yoktun heralde 2.pq ya kadarda ilerledik.
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ama şimdi Sardi onlarada hak veriyorum hadi Cumartesi gelsinler bi denesinler şaka bi yana geçen hafta denediler allah razı olsun rr 50 den rr 51 oldum kağıt gibi yıkıldı hepsi o kapıya 10+ BW sürekli aoe hiç bi babayiğit dayanamaz hele bide oyun fps si yüksek olsun diye bütün büyüleri kapıyan bi sorc gurubu var onları izlerken ölüyorum gülmekten tam aoenin içine giriyo yukarıdakileri vurmak için haha
sardius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bişi demiyorum size daha...bunu kan çözer bundan sonra. zaten sizin icin özel team hazırlıyorum wh lerden olusan. yanlız dolasmayın sakın :P
Satoshie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Zaten yanlız dolasmıolarki.. gerci bakarızı bi kac kere kestim ama oda serpents oynarken zaten sorc'un yanlız gezmesi hata olur..Artık casterlarla felan ugrasmıorum zaten.. simdi BO choosen felan onları kesmek daha zevkli oluyor.. :)
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Satoshie said: Zaten yanlız dolasmıolarki.. gerci bakarızı bi kac kere kestim ama oda serpents oynarken zaten sorc'un yanlız gezmesi hata olur..Artık casterlarla felan ugrasmıorum zaten.. simdi BO choosen felan onları kesmek daha zevkli oluyor.. :) Sorc'u kesmek değil kesememek marifet :)o Yakında rahar rahat gezcem 1char kasicam ozaman dest tekı arklarımı kescem :D
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Pazar Pazar gene AltDorf'tayız :) Pq 1 pq 2 tamamlandı 20 saat ek süre war pq lar için :) Hafta sonu gelin dien Arkadaşlar a duyrulur :)
Harir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Kralı kestiniz mi?Altdorf a giremicekmiyiz ne oldu şimdi:)
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Aldık warlordları ;) Bu pazar oyun yok order a :)o
Harir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Tebrikler.çok güzel saat seçmişsiniz:).Bir de random adamlar varmış galiba çoğunlukla savunmada.
Sin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bloodline stage 3 u unlock etti world first su anda king i deniyoruz king oncesi addlerden feci itemlar dusuyo
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Sin said: bloodline stage 3 u unlock etti world first su anda king i deniyoruz king oncesi addlerden feci itemlar dusuyo Tebrikler Blood'un tecrübesi we wardlari işe yariyor:D
Sin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 king instance i buglandi party 1 lock oldu digerleri lock olmadi csr lar ugrasiyor olayi cozmeye
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Sorun olmasa şaşardım :D order arklar nere gitti ya :( Alt mı kasıolar yoksa :P
Harir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 şu an kapının önünde bekliyoruz.Gelen destleri kesiyoruz ama ne kadar faydalı oluyor bilmiyorum. edit:dest topluca geldi kesti hepimizi:).çok kalabalık geldiler ama.
Sin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 high elf lideri ve dwarf master engineer down king i deniyoruz
Sin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 king den onceki son boss u da kestik world first gene emperor karl franz i denicez lvl 52 lord kesebilcegimizi sanmiyorum ama denicez
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Order arklar bugun forum a girmemeye ozen göstermiş anlaşilan:D
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 lordun odasına girememek bana çok koydu. saatlerce ilk pq yaptım durdum. bide 2. pq yu bi türlü yapamadık. ama az önce capital e gidince order lordunu gördüm ya, ölsemde gam yemem... http://img25.imageshack.us/img25/2216/eregorn053.jpg
sardius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bakariz said: Order arklar bugun forum a girmemeye ozen göstermiş anlaşilan:D order arkadaslar dedigin zate k8p den sürekli yazan bi ben varım:P valla ben aksam saat 7 gibi gelebildim ki dest farma baglamıştı coktan. tek yapabilecegimiz kesememeniz icin dua etmekti ancak ben guilde söledim kesilecegini hazırdım yane:) sadece altdorf girişine gelip biraz dest farmladım hatta bakariz senin cesedinide cignedim bi ara:P sora cıktım. su olayda yasandı artık burdaki orderdan bi halt olmaz. ben artık yokum k8p de. guild liderliginde devredecem arkadaslardan birine. ne olur ne olmaz bir gün düzelir umuduyla sadece lv farmlayacam burda. azgalda hazır 40 wp me devam etmeyi düşünüyorum. daha dengeli bir servera benziyor:)
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sardius said: su olayda yasandı artık burdaki orderdan bi halt olmaz. ben artık yokum k8p de. guild liderliginde devredecem arkadaslardan birine. ne olur ne olmaz bir gün düzelir umuduyla sadece lv farmlayacam burda. azgalda hazır 40 wp me devam etmeyi düşünüyorum. daha dengeli bir servera benziyor:) :( olmadı şimdi bu kaçiş:? Biz aylarca dayak yedik ic de kamp kurdunuz kaçtıkmı :) Gerçi Dest tarafındada heycan yok pvp namına bişi kalmadı.Oyun sadece zone kitle olmadı başka zone a geç orda dene sonra pve yap...:S
Satoshie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Zaten order tarafında pek fazla oynuyan turk yoktu ama olsun ben genede burdayım bı yere gitmem buyuk ihtimal nede olsa genelde solo takılıorum ve egleniorumda ölsemde,öldürsemde.. :D Bu arada tebrikler :D
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Satoshie said: Zaten order tarafında pek fazla oynuyan turk yoktu ama olsun ben genede burdayım bı yere gitmem buyuk ihtimal nede olsa genelde solo takılıorum ve egleniorumda ölsemde,öldürsemde.. :D Bu arada tebrikler :D Sende doğru yolu bul Dest ol :) Hem baya da Türk war
sardius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bakariz işte sorun o zaten. order evet bir zamanlar ic de camp kurdu ama krala gitmeyi bile beceremedi. herkes invader farmer oldu tabi buna bizde dahil. öyle bir zamanda göremedik ki kralı bundan sonra görelim. order da bir amaç, ruh ve hırs yok. bu oyun dahi olsa insanda biraz hırs olmalı. şu olay şaka bi yana beni üzdü gereçkten. hele ki siz kralda iken sehrin girşinini tutan order sayısı 1 wb yoktu düşünün. insanların umrunda degil ve dahi benim guildimden bile insanlar "olsun yaw alsınlar nolcak" dedikten sonra:) 3-4 adam vardı iyi kötü ceki düzen veren onlarda kayboldu gitti. eski büyük guildlerin online sayısı artık bizimkinden bile az durumda. evet kacıp gitmek yanlış ama insan bir şey elde edemeyecegini bile bile de zaman ve emek harcamak istemiyor:( Bu nedenle en azından k8p de orderın çöküş dönemi sürecince azgaldaki charımı adam etmek istiyorum:) elbet bir gün yine karsı karsıya geliriz:P
Öne çıkan mesajlar