Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Fortress / Altdorf City Farm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bakariz said:
Satoshie said:
Daha iyisi vardır da buyuk ihtimal onun icin IC stage 2 felan yabmak lazım.. :p

Şu siralar order için uzak bi yer ora:D

orayı zaten endgame saymıyorum ben:) lv su an en iisi ve yeterli:)

bakariz gec sen dalganı. tek hücreliler gibi bölünerek cogaldınız serverda ama elbet denge gelecektir bir gün:) bizim dinlenme, alt kasma zamanımız su aralar. zaten alacagımızı almışız ic den yeteri kadar. warlord da bilmemne de gözümüz yok zaten giymek imkansız su an alsak da rank yetmiyor bizde:P

order sayısı niye azaldı sanıyorsunuz? karsıda dest kalmayınca sıkıldı gitti millet azgala falan. sizde olmicak mı diye düşünüyorsunuz? olucak hocam sizden de single player oynamaktan sıkılıp gidenler, bırakanlar olucak:)

hesaplaşma günü gelecektir elbet...
Mesaj tarihi:
sardius said:
bakariz said:
Satoshie said:
Daha iyisi vardır da buyuk ihtimal onun icin IC stage 2 felan yabmak lazım.. :p

Şu siralar order için uzak bi yer ora:D

orayı zaten endgame saymıyorum ben:) lv su an en iisi ve yeterli:)

bakariz gec sen dalganı. tek hücreliler gibi bölünerek cogaldınız serverda ama elbet denge gelecektir bir gün:) bizim dinlenme, alt kasma zamanımız su aralar. zaten alacagımızı almışız ic den yeteri kadar. warlord da bilmemne de gözümüz yok zaten giymek imkansız su an alsak da rank yetmiyor bizde:P

order sayısı niye azaldı sanıyorsunuz? karsıda dest kalmayınca sıkıldı gitti millet azgala falan. sizde olmicak mı diye düşünüyorsunuz? olucak hocam sizden de single player oynamaktan sıkılıp gidenler, bırakanlar olucak:)

hesaplaşma günü gelecektir elbet...

sanırım buna benzer birkaç yakınma hatırlıyorum ben forumlardan.

"dest nerde??? ic yapılınca dest alt kasmaya geciyorr!!! bu ne alt sevgisiymiş arkadaş!!!!
bir-iki fort alıyoruz günde haftada dest hep al mı kasıyor!!" şeklinde :) demek ki alt sevgisi herkes için geçerliymiş. :P

giden oldu zaten sıkılıp, cozutup, patlayıp :P o yüzden tad almaya bakalım biz :) iyi oyunlar herkese diyorum.

ha hatırlatmadan geçemeyecem neredeyse 1 günde 2 altdorf sığacaktı ki dest aç gibi 3 fort birden yapmaya çalışmasaydı. insaf cnm biraz relax. 1 güne 2 altdorf ayıp olur daha fazla alt kasar millet biraz bırakın adamlar sehirlerinde gezsin tozsun aaaa... :D
Mesaj tarihi:
yoo forta gittiginiz zaman order gidiyor forta savunmaya kacmiyor:p zate olan order o kadar napalım?:)

onun dısında alt kasiyoruz yoksa orvr de savasmak mantıksız geliyor tohumunuz ekilmis gibi topraga heryerden cıkıyorsunuz:)
Mesaj tarihi:
sardius said:
yoo forta gittiginiz zaman order gidiyor forta savunmaya kacmiyor:p zate olan order o kadar napalım?:)

onun dısında alt kasiyoruz yoksa orvr de savasmak mantıksız geliyor tohumunuz ekilmis gibi topraga heryerden cıkıyorsunuz:)

anlıyorsun yani aylar önce bizim neler çektiğimizi? :D
Mesaj tarihi:
Walla Şuanda bundan 1-2 ay oncesının dest sorunlarını ve durumlarını yaşiyorsunuz :) bizde aynı sızın durumdayız cıksanızda kessek yada sawaşsak kuru kuru keep almak zone kitlemek eğlenceli olmuyor die oynamıyoruz.Sıkıntıdan Wp ve Eng. kasmaya başladım :D

Nasıl siz İnvader fll'lediysenız bizimkılerde fllemeye calisiyor ama tek farkı step 2 yede geçiyor bizimkiler buda başka server'lardan gelen tecrübeli oyuncuların eseri...
Mesaj tarihi:
Satoshie said:
tecrubeli demiyelimde suna.. bug abuse yapıbda malı götürdüğünüz çok oldu genel olarak veya şöyle diyim biz hiç sabahın köründe IC almadık.. :)

Diğer server dan gelen arkadaşlar pve konusunda( Ac Pq )oldukça tecrübeli.Oyun kurallarında sabah saldirilmaz falan mı yazıyor ?Neticede bu oyun 7/24 oynanan bir oyun.

Ayrıca dün akşam saat 19:00 da aldık Altdorf'u :)Her gün 1 kere Fort aliyoruz ama drop alamıyorum:S Nedir bu talihsizlik ya:)o

Bug'a gelince yabancı forumlardada tartişiliyor bu konu çok Fortlarda lord aşağı iniyor ( sizdede aynısı oluyordu hatırlarsanız ) bunu düzeltmek oyun mühendislerinin işi B)
Mesaj tarihi:
Bneim demek istedigim o degildi zaten.lordları bizimkilerde cekiodu aşağıya ona dedigim bisi yok.Benim anlamadıgım DW kitledikden 7 dk bile gecmeden nasıl oluoda eatine kitliosunuz? :D

Hee bu arada dun gece altdorfu aldınız bizde girisinde sizi bi guzel farmladık iyi di baya... :p
Mesaj tarihi:
dün aksam sehre geldiginizde ben alt ile oynarken dur gidim savunmaya dedim ve geldim. 2 tane zone acıktı birincisi 48vs 48 di bizde ikinciye girdik. orasıda order ve dest full cekti. (527 idi sanırım) ilk zone u bilmem ama biz desti farmladık orda olan bilir:) 3 defa lordu biz kestik ve üstün tanklama yetenegimle genelde iyi bonus aldım:P hatta mor canta aldım 1 tane. sora dest cıktı beceremeyince. yenileri geldi ama yine basarı yoktu. bende sıkılıp cıktım alta gectim sorasını bilmiyorum:)
Mesaj tarihi:
7 dak mı heralde bu rekor dur :)-D
Herzamanki gibi oyun bugudur buda... :) Ben Altdorf a girdik denildiğinde girdim için chara ve direk pq ya gittim için nerde ne kadar sawaşilmiş kım kımı farmlamiş bilemiyorum:D

Bildim tek şey bana bag düşmüyor:D

Dest farmlamaya gittinizde Sardi'yede hbr verın oda gelsın biraz rr si ilerlesinde kestimizde biraz rp gelsin bizede (:P)
Mesaj tarihi:
Satoshie said:
Bneim demek istedigim o degildi zaten.lordları bizimkilerde cekiodu aşağıya ona dedigim bisi yok.Benim anlamadıgım DW kitledikden 7 dk bile gecmeden nasıl oluoda eatine kitliosunuz? :D

Hee bu arada dun gece altdorfu aldınız bizde girisinde sizi bi guzel farmladık iyi di baya... :p

12 dakikada caledor kilitlemekle aynı şekilde oluyor sanırım bu ilk dediğin. :) 2. ise girişte farmlamanız sanırım sadece son 50 dakika gercekleşti, zaten o sırada içeride bizde order arıyorduk, demek ki yanlış yerde aramışız. :)
Mesaj tarihi:
sardius said:
e vardım işte diyorum sana 527 de dest farmladık diye?:) hem ne varmış rr de 57 yim verir bişiler merak etme:P

Benim yazdim esnada sen cvp vermişin konuya 8-)
Mesaj tarihi:
Görüldüğü üzere altdorf sadece hafta içi farmlanabiliyo yani gariptirki benim oynadığım süre içersinde hiç altdorf alınmadı hatta kaç aydır oynuyorum ilk defa dün gördüm altdorfun alındığını arkadaş oynuyodu ordan baktım... şöyle bir delikanlı dest zergi çıkmadıki ben oyundayken alsın esas öenmli olan o Altdorfa order varken gidebilmek yoksa invader farmlanması falan hikaye bizim guild bi dönem salvage yapıyodu invaderla olan bize oldu peh:(
Mesaj tarihi:
sardius said:
biz öylemiydik. mertce adam gibi hep gece saat 11 civarı alırdık fortları giderdik ic ye. öle sabah saat da veya gece saat 4 degil:P

uyumayın kardeşim :D
  • Yeni Oluştur...