sardius Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 black company ile moonlapse aynı degil şöyleki; bc wb cıkarmıyor. akşam ben zaten bc ekibindeydim sadece 8 kişi sc ekibiydik. onun dısında bizim allianceın wb si vardı.( exile-aesirs blade-fear is heresy-kohorta falan) yani bc moonlapse gibi wb cıkarmıyor. bu allianceın wb sinide zaten bc degil genelde exile yönetiyor. (gulay abla sagolsun:P) ve adamlar resmen gulayın liderligini kabul etti. bc nin ventine giriyorum onlarla takılırken bazen gulaydan falan bahsediyorlar iyi yapıyor falan diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ben yeni kankalarımı buldum FIH ten arkadaşlar edindim gayette semaka kestiğim adam sayısına ulaşamıyo ki renownu yetmiyo bizim BW nin rr sine :) Black Company falanda yalan öyle bi black company guildi kalmadı 3-5 adam okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yani onu diyorum bc nin orvr de cok bi aktivitesi yok. online sayıları 25 civarı aksamları ama dagınıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Sardi işte dediğim gibi tamam destro bizim tarafta azınlıkta olabilir ama Exile bir şekilde herkesi topluyo efendime söyliyim wb ler kuruyo onları yönetiyo eventler kuruyo Allianceleri tekrar kuruyo çok aktif bi guild bizim kardeş takım invadoriada zerg peşinde altdorfa gidiyo altdorfa gidiyo ve altdorfa gidiyo onlardanda böyle başarıları bekliyoruz :D hihiy taş attım bakalım kafa yarabilcekmiyiz sardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 order bizim tarafta azınlıkta oppps yanlış yazmışım başta destro gibi hissetmeye başladım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Az atta civcivler yesin beww, destro oynuyoruz die, o tarafta neler oluyo haberımız olmuyo zannetmeyın :D mesela Red Guardın allıancına katılmak ıstemıssınız ama bırılerı kabul etmemıs fılan, dırek konusmaları canlı yayında dınledım oturupta oyunda farklı burda farklı konusmayalım hanı su ılk allıanca gırme olaylarınız gıbı abartma sanatını fazla kullanmayalım.Neydı su serverımızın abılerı bızım farkımıza vardı da, o kadar guıld gırmek ıstıyordu ama bızı aldılar fılan dıye yazıyordunuz ama nedense.Zencofile bız soylemıstık sızıde allıansa Falcatayla ben (Karqath) konusur sokarız dıyıpte sokmustuk burdan da reklamları yapmıstınız. Bıraz az atalım :P Bunun altına da gereksız savunmalar yapmayalım lutfen.. Bunu neden yazdım dıye sorarsanız, sızın bu abartı reklamcılıgınızdan baydım bu forumlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Hop taş eski bi redguardlıya çarptı haha :) Zencoyla falan konuşma olduğuna göre bi 3-4 ay öncesinden bahsediyosun galiba :) ozaman ben the black companydeydim haberim yok bu olanlardan çok ilginç senin eski guild bi ara damlar bizim allianceye girmek için ben bunu söylimde bizimkilere göz önünde tutulsun Exile olarak kinciyizdir bu arada raistlin yokmuydu sende ya yanlışmı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Biz sağdan solda toplama parti/wb kurmuyoruz biz sadece kendi guildimizle taklıyoruz ne bi ally başkası ile işimiz olmuyor kendi zergimiz yetiyor :) Ah bide 3 x heal ımız daha olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dabii dabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bakariz said: Biz sağdan solda toplama parti/wb kurmuyoruz biz sadece kendi guildimizle taklıyoruz ne bi ally başkası ile işimiz olmuyor kendi zergimiz yetiyor :) Ah bide 3 x heal ımız daha olsa :) Darısı bizim başımıza ama toplamada iyi oluyo bazen hocam mesela sizin ventte hiç marrrrtys sssquarrre gibi bi rus şivesi olmuyo ciddi komik pazartesi oynarken o çirkin ingilizceden gözlerimden yaş geldi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Valla toplama daha iyi be, en azından senin dandik dpslerini görmek zorunda kalmıyorum oasis :D Buda yetmezmiş gibi toplama olunca kafama göre takılıyorum, baktım ortam gergin havada hafif bir elektriklenme var hemen topuk siz sağ ben selamet :D üstelik inv. arkadaşlara kesilince tanıkta olmuyor etrafta rahat rahat ''Abi 10 Wb adam daldı yarısını aldım, diğer yarısınıda alıyordumki ayağım kaydı'' diyebiliyorsun :D Bence en büyük artısıda ne kadar kötü oynarsan oyna tüm suçu diğer elemanlara (healerlar özellikle) atabiliyorsun . Neymiş yaşasın random WB ve partyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 archkan alemsin valla hehe. oasisle gruptayken rahatım ben çünkü hemen öldüğü için bütün suç onda hoca. sora healerlarda. ben alıştım ruslara bc ventine gire cıka:) bende onlardan cok iyi konuşmuyorum yani:) anlaşıyoruz işte bi şekilde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dest yine ALtdorf'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Grupta en iyi ben oynuyorum ztn yanıma cektigim eriyor üstüne zıpladıgım yamuluyor B)- Saka bir yana biz zoru basarmaya calısıyoruz zerg oldugumuz zamanlar destroya gore cok az. Hem guild olarak hemde ally olarak birlik olmaya calsıyoruz ee her zmn olmuyor tabi o arada solo duo takılıyoruz ama oldugu zamanda zone kitleniyor veya sc de rr show yapıyoruz ve cok egleniyoruz ;) Umarım dest hep boyle kalabalık olur. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bakariz said: Dest yine ALtdorf'ta o kadar cansız bir şekilde söylemişsin ki zevk almadığın anlaşılıyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sardius said: bakariz said: Dest yine ALtdorf'ta o kadar cansız bir şekilde söylemişsin ki zevk almadığın anlaşılıyor:P K8P'deki destro'ya mevcut order'ın şuan rakip olamadiğini biliyorsunuz istediğimiz zaman hatta istemediğimiz zaman bile girebiliriz şehrinize biraz daha kassam magusu sokcam içeri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yaw mıllet nerdeyse regiondan altdorfu acmayın artık dıe yalvarıcak drumda zoneların kıtlenıp sclere gıremedıklerı ıcın.Butun actıonı olduruyor, acılen buna bence bı care bulmaları lazım altdorf acıldıgında artık mıllet en azındancevremdekıler alt toonlarına gecıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ahh sardi,archkan ah elin gavurları ismimi ezberledi bi size beğendiremedik ben sizin yerinizde olsam heycanlanırdım oasisle beraber oynarken adımız semakapunk,pandemic deil ondan heralde tek farkları 10 rr 10 gün yani ;) ayrıca dpslere gelince allahınızdan bulun be canım çıkıyo o listede en fazla damageyi yapmak için 10 ölüyosam 30 öldürürüm minimum yazıklar olsun arkadaşlar invadoriada olsam baş tağcı ederlerdi beni bi exile sahip çıkamıyo bana neyse gözümü kapar vazifemi yaparım... Ben FIH e kaçar hadi selametle :D sende sardi bana çikolatayla gelicen geri çevircem seni demedi deme o rus semakayla yap partini hıh bende klemensi alırım fair deal :) Semakapunk:Can we rrreturn bback and taake Scenario; No sound.... Semakapunk: grrroup 4 Klemens:Foccus keeep rrightnow Semakapunk :Okkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hahaha oasis alemsin yahu. neyse abi ben server transferi bekliyorum eger ücretli falan acılırsa gidicem bu diyarlardan:) şimdilik düşüncem eltharion ama o zamanlar server durumları önemli tabi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Abi bize transfer olur canlanır server rahatız geçtiğimiz sefer başarısız bi transfer oldu bu seferkine düzelir hep böyle oldu ama şu bi gerçekki hiç denge olmuycak bu oyunda malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Selametle :) bence sen şimdiden git zaten bi drop vermiyorsun hep yeşil hep yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 şimdi nasıl gidim? transfer olacakda gidicez be adam. loot konusuna gelince bişi vermiyosam ne mutlu bana:) ne bide item mı vericem size pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Haftada kaç defa Altdorf veya IC ye giriliyor bu serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Arién said: Haftada kaç defa Altdorf veya IC ye giriliyor bu serverda? hergün altdorf (hatta bazan 2) haftada bir ya da 2 kere ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Altdorfta hemen hemen her öğün oralardayız,gecleride IC kasmaları oluor. Ama biz destrolar adamların baskentlerını kendılerınden daha ıyı bılıyoruz oyle bı hale geldık.Gobinler artık Altdorfta tur rehberlıgı yapıyor ek meslek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar