Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Fortress / Altdorf City Farm

bakariz

Öne çıkan mesajlar

Hakkan said:
fallou7 said:
yar saclarin lule lule sardius sana gule gule sarkısı kelliginle tezat olusturacagi icin bu sarkıyı archkana gonderiyorum:)

:D Beni polemiğe dahil etmeyin abi, Kafanıza göre kesebilirsiniz beni, bende sizi denk gelirse karambolde alırım.

Not: Çekme yaparken yanıma yanaşmayan arkadaşlara darılırım, gelin bi çayımı için iki goygoy yapalım

Not: Bide vent ayarlarını yazında suraya arada girip geyik çevirek size sardi ile diğer elemanların yerini de söylerim :D

cay kahve köpeğin olsun be... sen riftledin de biz gelmedik mi? ayıp etmiş oluruz. vent ayarlarını sana özelden yolardım ama muhafazan allah senide AJAN ederler falan. kıyamam sana...

biliyorsun boyun biraz daha uzun olsa tam mutasyonlu kolumun ayarında oluyorsun ama ne yapalım takdir-i ilahi. :D

raggazo birbirimizi anlıyoruz bea sende ekipten ilk ölenlerden oluyorsun bende.:P mdps'imizi seviyoruz. farkında olarak oynuyoruz.

ha birde bu post bi topiğe attığım son post oluyor. ve dahi bundan sonra kestim kesildim söyle ezdik böyle kestik tarzı hic bir post yazmayacağım cevap vermeyeceğim...

herkese iyi oyunlar dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:
ha birde bu post bi topiğe attığım son post oluyor. ve dahi bundan sonra kestim kesildim söyle ezdik böyle kestik tarzı hic bir post yazmayacağım cevap vermeyeceğim...

herkese iyi oyunlar dilerim.

tamda benim söyleyecegim şeyi yazmışsın. bende exile vs invadoria olayını bitiriyorum burda. aynı mantıkla bende yazmam bi daha.

iyi oyunlar tüm tanıdıklara:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ragazzo said:
Arkadaslar 100 k db yapsanızda yine varız sorun size kesilmek degilki haftasonu gelince sayemde 110k db yapın isterseniz:D Saijeva wc de arkasında zergle bana chicken yapıyorsa benim yapabilicefim cok bsy yok ztn.

Saijeva ile iki kere solo gibi karsılastık daha da hatrlamıyorum onun dısında ama olursa her zmn yaparız tekrar soylıyım kesilsekte yaparız sorun degil benim için ;) zaten hep kesiliyorumB)

Burda yaptıgımız isi tatlı bir rekabet haline getirmek oyunu daha eglenceli kılmak.

Bu arada Falcataya bak sen aramızda ajan varmıs bilemedik ::o

ama işte ilk postlarınız böyle değildi sorun orda gayet itici buldum bi kaç kalem bişeyler yazmak istedim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ragazzo said:
Arkadaslar 100 k db yapsanızda yine varız sorun size kesilmek degilki haftasonu gelince sayemde 110k db yapın isterseniz:D Saijeva wc de arkasında zergle bana chicken yapıyorsa benim yapabilicefim cok bsy yok ztn.

Saijeva ile iki kere solo gibi karsılastık daha da hatrlamıyorum onun dısında ama olursa her zmn yaparız tekrar soylıyım kesilsekte yaparız sorun degil benim için ;) zaten hep kesiliyorumB)

Burda yaptıgımız isi tatlı bir rekabet haline getirmek oyunu daha eglenceli kılmak.

sen tankların bile önünden ucup gidersen daha bi müdddet mezbahaneye ürün olursun:)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar protokol diye yeni konu baslıgı acalım orda ciddi konusuruz alınıp kusmek isteyenler oraya gecsinler;)

Falcata, Oasis ve ben espri olarak soyledık onu tabiki oyle bir durum söz konusu olmadıgını biliyoruz.

Paticik sadece bilgi paylasım forumu olmadıgı icin burdayım diyen varsa muhabbete devam . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Yani Falcata gelip geçeren el salladığım sanki başka adam bumu hocam dediklerimden anladığın?Şurda bi tatlı muhabbet çevirmeye çalışıyoruz bak bakalım bundan önceki mesajlarıma herhangi birini kırmak için attığım bi mesaj varmı? Dediklerindede haklısın herkes şaka kaldıramıyabilir sözlerimi geri alıyorum sendende özür diliyorum.

Ayrıca dediğim gibi arkadaşlar ben BW yim solo yapmak isteyenlede seve seve yaparım Bakarizin dediği gibi yenilsekte kazanan gene bir türk oluyo buda çok hoşuma gider.(Solo önceliklerim kalithkan ve Bakarizdir).Bakariz miror olduğu için kalithkanda pragda evire çevire dövdüğü için :) ilk vuruş krit patladı.:)

Aslında gönül ister şu sardiyi bi patakliyimde malesef düello açılmadı.:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Orderın yuksek rr lileri altdorftan ve crestlerden bıktı, gearlanmamıs olanlarda altdorfa gelin diye fort savunması yapmıyor ki buna ben de dahilim. Daha cok forta giremeyen dest avlıyoruz. Biraz zorlastırmaları lazım city farm olayını 10 dkkada zone kitleniyor. City ve fort savunmaları icin bir alt rr sınırı olması bence daha mantıklı olurdu. lvl 40 olmayan adamlar random sc alıp zone kitletiyor.:)
Sosyal ağlarda paylaş

Bütüngün destro zergi dakka başı zone kitledi şehirlerde slayerımı kastım 2 organize olduk zone kitlemesi durdu bide üstüne bi zergi tokatlamışız moonlapse mi dersin bloodlinemı dersin bi sc bi praag bi sc bi praag renown kralı olduk Heleki bir kale almışız warhammer tarihinde öyle bi kale alımı görmemiştir fortresa adam giremiyo okadar kalabalık olmasın diye biz kale aldık haha çok makaraydı bide warlord crest yada benzeri bi olayla süsleyebilseydim 4 4lük olcaktı ama ventteki bi polonyalının martysssss sssquarrrre deyişi efsane haha çok eylenceli ve verimli bi gündü :)
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:
bakariz said:
Sen bunları anlatırken Destro altdofta :)

dest hep altdorfta. :D adamlar altdorf kapısına vuruken ne diyor regionda görmüyor musun? altdorf evim... seni çok özledim... :D ic den daha fazla altdorfta duruyor milletin karakteri. :P

maUHAuhaUH:D iyimiş orderda adam kestik keep aldık die sevinsin:D
Sosyal ağlarda paylaş

Satoshie said:
bakariz said:
Destro altdofta :)

Benim işime geliyor açıkcası

Falcata & Santsu LTD. ŞTİ. iyi yolculuklar diler :p

arkadaş insan her seferinde mi yeşil item düşürür? her seferinde mi patates soyacağı çıkar ya ayıp denen bişi var. devlet buna dur demeli. devlet bize yardım etsin. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Az kaldı arkadaşlaaar yakında sürekli zergden sıkılan destro oyunu bırakır bi bakmışınız kalmışınız öyle yalnız başınıza bizde organize olmayı başarırsakki pırıltılar geldi gene eski günlerimize döneriz ordercanak ozaman gene altdorfta falan gibi yazılar yoktu paticikte ansızın konu başlığı oldu haha :)

Herşeyi anlarımda şu zerg en son pragdan başlasaa battle of praagda dünyanın renown geliyo az daha yapsak o sc yi nezamandır kısmet olmadı kaybedemedik o sc yi minimum 5k renown geliyo
Sosyal ağlarda paylaş

pff ben artık savunmada yapmıcam altdorfda. 50 tane invader crest oldu bilmem kac yüz tane officer. 3 parca warlordumuda aldım yeter sanırım su ara:) tek gereken 3 parca warlordu giymek icin 2 renown rank daha:)

neyse sc ler iyi gidiyor. semakapunklarla giriyorum sc lere 7k renonw aldım bi sc de aksam:)

ayrıca moonlapse kıcını yırttı aksam caledoru kitletmemek icin. 95 lerden döndü vp pfff nasıl kitlenmedi yaw. bu moonlapse olmasa napar bu destro bilmiyorum ki:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...