Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Fortress / Altdorf City Farm

bakariz

Öne çıkan mesajlar

Ragazzo said:
fallou7 said:

1200 birakma sebebi belki renown rankinin dusuk olmasidir?:) beni de kesmeye zaten dpsin yetmez:) istersen vs yapalim:)

Benim Rr 51 kestigim adamlar 70 o zmn B)

Senin chara 10 yasında kuzenim talip oldu sımdı bu cıkısa gel muhabbeti yüzünden hem oynamasıda kolaymıs :D

Haydar pasa sana The beatles dan all we need is love sarkısını gönderiyorum B)

abi senin de bir dedigin digerini tutmuyor.berserk ol anca kesersin diyorsun sonra da kivirmaya basliyorsun:) bellydancer diye title var mi acaba merak ettim:)
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
hadin ordan:) bi guild kapışması oldu onu yazdık sadece. yoksa sölüyomuyum burda praag da kissme ve seijevayı(ismi yanlış yazdım muhtemelen)bizim wc de farmladık diye?:P

sordiyus ( isim yanlış yazdım kesinlikle ) exile da daggerımı sokmadığım kimse kalmadı ağzımı açmadım sayenisde 25k deathblow -66rr- yaptım yazmadım kendi warcampinizin içinde kestim güle oynaya uzatmadım ama siz zerg fightlarda ki karmaşada gördüğünüz '' you have slain Saijeva! '' yazısıyla gelmiş gevezelik yapıyosunuz =) Komik !
Sosyal ağlarda paylaş

tymphonist said:
sardius said:
hadin ordan:) bi guild kapışması oldu onu yazdık sadece. yoksa sölüyomuyum burda praag da kissme ve seijevayı(ismi yanlış yazdım muhtemelen)bizim wc de farmladık diye?:P

sordiyus ( isim yanlış yazdım kesinlikle ) exile da daggerımı sokmadığım kimse kalmadı ağzımı açmadım sayenisde 25k deathblow -66rr- yaptım yazmadım kendi warcampinizin içinde kestim güle oynaya uzatmadım ama siz zerg fightlarda ki karmaşada gördüğünüz '' you have slain Saijeva! '' yazısıyla gelmiş gevezelik yapıyosunuz =) Komik !
arkadaslar sizin gozunuzde bir problem var ya da hakkaten yediremiyorsunuz ya da inanmıyorsunuz sizi kestigimize bazen anlamıyorum sizi...
Sosyal ağlarda paylaş

tymphonist said:
sardius said:

Saijeva;
Öncelikle 25k Deathblow ve 66rr yaptığın için seni kutlar başarılarının devamını dileriz.Exile oyuncularının hepsine dagger attığın için ki genelde Dagger immune dur charlarımız ayriyetten tebrik ederiz.ismi yanlış yazdım espirini bütün guildçe çok beyendik kolumuza dövme yaptırıcaz.Netice itibariyle saijeva WC te adam keserken yalnızdın dimi arkanda zerg yoktu :) Yani arkadaşlar ben seni kestim sen beni kestin muhabbetine ısrarla girmiyorum herbirinizi 5 bin kere kesip bi okadar yatmışımdır gerek yok böyle şeylere ama solo ayarlanırsa zevkle yaparım valla inanılmaz heycan oluyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

Jaruza said:
tymphonist said:
sardius said:

arkadaslar sizin gozunuzde bir problem var ya da hakkaten yediremiyorsunuz ya da inanmıyorsunuz sizi kestigimize bazen anlamıyorum sizi...

anlamanı beklemiyorum zaten. gözümüzde problem falan yok, yedirememe gibi bir olayımızda yok, inanmama zaten yok ufak atışmalarla oyunu hırslı hale getiriyoruz o kadar. ama bunlardan alınganlık yapacaksan o zaman bende seni anlamayamayacam kusura bakma :D
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:
Jaruza said:
tymphonist said:
sardius said:

anlamanı beklemiyorum zaten. gözümüzde problem falan yok, yedirememe gibi bir olayımızda yok, inanmama zaten yok ufak atışmalarla oyunu hırslı hale getiriyoruz o kadar. ama bunlardan alınganlık yapacaksan o zaman bende seni anlamayamayacam kusura bakma :D
yok ben asla alınganlık yapmam ama arkadas yapmıs gibi sanki :D onun icin oyle yazdım anlamamaktan kastım alınganlık yapmıs gibi yazmıs olması zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olay o tatlı rekabet havasından çıkmaya çirkin bir hal almaya başladı...

Bence son verin...

Bizim guild'de 1 vs 1 yapan çok arkadaş var 1 vs 1 isteyeniniz olursa Falçata'ya soleyin o gerisini ayarlar...

Sardi; İki taraf içinde uygun olan bir zamanda guild vs guild yapalım
Sosyal ağlarda paylaş

alıntı yaptıgın mesajta yazan ismide yanlıs yazmak ayrı bi beceri olsa gerek. espri yaptın kabul ediyorum ama oda çok sacma olmuş. sonucta benim burdaki ismimle oyundaki aynı.

zergden bahsedenlere bak sen. praag wc de merdivenlerde kosusturma cesaretin nerden geliyor? yukarda bekleyen destro ordusundan degil mi? ona ragmen bizzat ben kac defa warcampa fırlattım seni sayın bıçakçı. ordaki sartlar öyle gerektiriyordu solo kapışmadan ziyade.

bunları yazma sebebimiz muhabbet olsun diye idi. ama görüyorum ki biraz tatsızlaşmaya başlıyor. ben bi daha bişi yazmicam bu konuda.

k8p de orderın su an degerini bilin. 1.3 den sonra onlarıda bulamicaksınız. siz sanıyor musunuz ki yeni dungeon sisteminde order zone kontrol edecekte dungeon yapacak. bu şekilde yapamicak ve olan orderda gidecek. sahsen ben gidicem gerisini bilemem. umarım tersi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

FatihTheOasis said:
tymphonist said:
sardius said:

Saijeva;
Öncelikle 25k Deathblow ve 66rr yaptığın için seni kutlar başarılarının devamını dileriz.Exile oyuncularının hepsine dagger attığın için ki genelde Dagger immune dur charlarımız ayriyetten tebrik ederiz.ismi yanlış yazdım espirini bütün guildçe çok beyendik kolumuza dövme yaptırıcaz.Netice itibariyle saijeva WC te adam keserken yalnızdın dimi arkanda zerg yoktu :) Yani arkadaşlar ben seni kestim sen beni kestin muhabbetine ısrarla girmiyorum herbirinizi 5 bin kere kesip bi okadar yatmışımdır gerek yok böyle şeylere ama solo ayarlanırsa zevkle yaparım valla inanılmaz heycan oluyo :)

solo yapmadin ki.dun Falcataya soyledik eatainede vs oluyor cagirsana exileden birilerini diye.sen de dueli pek sevmiyorum hem tank charle ne dueli demissin
Sosyal ağlarda paylaş

FatihTheOasis said:
Falcata ajanmı?Aman tanrım budamı başımıza gelicekti dedim ben size biz nereye gitsek bizi takip ediyolar diye AMAN TANRIM.

Bakariz ayrıca Guild vs yerine 2 premade FG yapalım daha makbul zerg olayına dönüstürmeyelim olayı :) zaten lanet ettik zergden.

Bizim sizi sizin bizi bulmanız için ne ajan nede baska bişi gerekmiyor 2 grupta orvr nın olduğu yerde takıldığı için buluşmamız kolay oluyor :)

Zamanı ve yeri Sardi ile kararlaştirir yaparız bizim için sizi kesmekte kesilmekte güzel,neticede bizden daha iyi olan bir yabancı değil yine bir Türk olcaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

oasis bright wizarddır. tank olan benim ve falcata bana söledi onu ve ben evet öyle dedim. karakterim dps den cok uzaktır tamamen gir, dagıt, yatır, ucur şeklinde dizayn edilmiştir.

ayrıca oasis de oyunda yoktu. daha dorusu cok az online vardı bizden. olsa gitmek isteyen varmı diye sorardım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar 100 k db yapsanızda yine varız sorun size kesilmek degilki haftasonu gelince sayemde 110k db yapın isterseniz:D Saijeva wc de arkasında zergle bana chicken yapıyorsa benim yapabilicefim cok bsy yok ztn.

Saijeva ile iki kere solo gibi karsılastık daha da hatrlamıyorum onun dısında ama olursa her zmn yaparız tekrar soylıyım kesilsekte yaparız sorun degil benim için ;) zaten hep kesiliyorumB)

Burda yaptıgımız isi tatlı bir rekabet haline getirmek oyunu daha eglenceli kılmak.

Bu arada Falcataya bak sen aramızda ajan varmıs bilemedik ::o
Sosyal ağlarda paylaş

FatihTheOasis said:
Falcata ajanmı?

Ajan ? Manasız bi soru oldu bu ben hicbir zaman dest surda veya order burda gibi bi seyler sarfetmedim sarfetmemde... evet invadoria ile takılıorum ama solo gezerken o kadar.. WB veya grp yabdigim zaman onlarla bile kapışıyoruz.O yüzden bana boyle sacma ithamlar ile gelmeyin.Sardiusu cagırdılar bende ilettim bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin sana itham yaptıgı yok. anlasıldıgı üzere oasis esprisine söylemiş yoksa ajan olsan nolur olmasan nolur. gercekten de komik olur birisini ajanlıkla suclamak.

yazılanlara cevap verirken biraz yazan kişinin niyetini anlamaya calışarak biraz daha sakin cevaplar yazmak daha hoş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

fallou7 said:
yar saclarin lule lule sardius sana gule gule sarkısı kelliginle tezat olusturacagi icin bu sarkıyı archkana gonderiyorum:)

:D Beni polemiğe dahil etmeyin abi, Kafanıza göre kesebilirsiniz beni, bende sizi denk gelirse karambolde alırım.

Not: Çekme yaparken yanıma yanaşmayan arkadaşlara darılırım, gelin bi çayımı için iki goygoy yapalım

Not: Bide vent ayarlarını yazında suraya arada girip geyik çevirek size sardi ile diğer elemanların yerini de söylerim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkan said:
fallou7 said:
yar saclarin lule lule sardius sana gule gule sarkısı kelliginle tezat olusturacagi icin bu sarkıyı archkana gonderiyorum:)

:D Beni polemiğe dahil etmeyin abi, Kafanıza göre kesebilirsiniz beni, bende sizi denk gelirse karambolde alırım.

Not: Çekme yaparken yanıma yanaşmayan arkadaşlara darılırım, gelin bi çayımı için iki goygoy yapalım

Not: Bide vent ayarlarını yazında suraya arada girip geyik çevirek size sardi ile diğer elemanların yerini de söylerim :D

hah cıktın mı sen piyasaya yine. çekil git be adam!
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo beyler sakin yaw oyun oynuyoz burda valla germeyin ortamı
tamam guzel oluyo birbirimizi kesmek sanırım invadorialı arkadaşlarda aynı şeyi düşünüyodur da böyle abvartmanın alemi yok kesiyoz da kesilioyoz da oynun zevki bu
bu arada whden ajan mı olur yaw adı üstünde witch hunter :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...