sardius Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 oda sansınıza 1 defa oldu ve buglayarak kesti dest. artık zor o iş:) bu arada bakariz gecen gece praagda manor da ve mrtyrs bo da exile vs invadoria kapışması cok güzeldi. cesedine /lol yaptım umarım görmüşsündür:P ama manordaki kapışmada ben seni göremedim arkadaslar en son topukların kıcına vurur bi vaziyette kacarken görmüş seni:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sardius said: oda sansınıza 1 defa oldu ve buglayarak kesti dest. artık zor o iş:) bu arada bakariz gecen gece praagda manor da ve mrtyrs bo da exile vs invadoria kapışması cok güzeldi. cesedine /lol yaptım umarım görmüşsündür:P ama manordaki kapışmada ben seni göremedim arkadaslar en son topukların kıcına vurur bi vaziyette kacarken görmüş seni:P ee tankların kaçtiği yerde paper önde mi durur'muş sardi :) WC' önündeki kawgalari adam kesmeleri vs saymıyorum artık keyif vermıyor bu tatilin en keyif veren yanı falçata ile vs vede exile vs invadoria 2v2 idi benim açımdan :) Böle plansız denk geldiğinde güzel oluyor... He bu arada Lol'unu gördüm daha sonra 1 yerdede iyade ettim sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 wc önü kavgası degildi ki bizim olayımız:) sadece siz ve biz vardık ve 2 raundda da aldık sizi?:P iade ettigin yerde dikkatimi cekmedi ama muhtemelen 20 vs 100 olan bi wc savasında 20 destin beni kestigi bi sıradadır:P izin verde önümde hayvani bi destro zergi varken biraz kacak oynayalım:) ona ragmen cogu zaman en önde dalarım ortalarına sora kacabilirsem kacarım, kaçamasamda nalları dikerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Sadece siz ve biz olduğumuz pragda bi yer hatirlamıyorum senin bana güldüğün yer warcamp önü merdivenlerin oraydı ve arkanda order zergi wardi :) açıkçası ee ortalarda tek gezmeyi biliorsan dest gördüğünde öldüğün zaman bahanede yapmıcaksın :) Tek geziosun 1 kek düşürüp kesermiyim die ama pek başaramıyorsun:D Sonuç zaten herkezde aynı değil mi ? Kaçamazsan nalları dikmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 o zaman görmemişsin /lol yaptıgım yeri:) sadece exile üyelerinde olusan bi grupla sizle karsılaşmıştık mrtyrs bo da ondan önce de manor bo da. manor bo da seni göremedim ama digerleri vardı. martyrs de sende vardın hatta ekibiniz assagıda iken sen bo nun icindeydin. öldürdük senide orda yanına geldim /lol yaptım. ya gercekten dikkat etmedin ya da bilmemezlikten geliyorsun çünkü bizden baska orderda yoktu orda:) işin kötüsü oasis yoktu yanımızda yoksa o kaydediyo böle durumları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Bu zamana kadar içinde bulunduğum aksiyonların hepsinde yenilsekte yensekte kabul ettim neticede kimse yenilmez değil ama dediğini hatirlamıyorum belkide hafta sonu çok oynadiğimdandır hatırlayıpta inkar edern cüce olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bakariz said: Sadece siz ve biz olduğumuz pragda bi yer hatirlamıyorum senin bana güldüğün yer warcamp önü merdivenlerin oraydı ve arkanda order zergi wardi :) Bu bo baskını gösterdiki sadece exile ve inv karsı karsıya gelince inv acısından sonuç hüsranla bitiyormus B) WC önü kapışmalar da cok heyecanlı ama zerg yuzunden adil bir savas olmuyordu. Saijeva ile kan davalı gibi olduk arkadas her olümde bir lol kesin patlıyo ama soloda 1 1 durumdayız. B) Umarım haftasonu tekrar grup halinde karsılasırız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bakariz said: Sadece siz ve biz olduğumuz pragda bi yer hatirlamıyorum senin bana güldüğün yer warcamp önü merdivenlerin oraydı ve arkanda order zergi wardi :) yok abi yanlış görmüşşün ya da dikkat etmemişşin biz genelde o zerge katılmıyoruz praag'ın ara sokaklarında geziniyoruz ha bazen wc den çıkarken yanımıza random 2 - 3 kişi katılıyor o kadar.O bo ları basarken de aynı bu durum vardı yanımızda random bir kaç adam vardı ve sayımız eşitti destro ile hepsi invadoria'danmıydı bilmiyorum göremediğim için arkadan ama temizlediğimizi biliyorum. ama hakkaten çok çetin savaş dönüyor iki guild arasında bunlarda oyunun tadı tuzu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ragazzo bide su heyecanını kontrol altına alsan ve tank olmadıgını bi kavrasan süper olacak:) en önden gidiyosun ilk ölüyorsun:) bak dün aksam yine öle yaptın öldün ortam karıstı archkan öldü bide güzel invader vermişsiniz invadorialı chaos spawnlarına:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sardius said: ragazzo bide su heyecanını kontrol altına alsan ve tank olmadıgını bi kavrasan süper olacak:) en önden gidiyosun ilk ölüyorsun:) bak dün aksam yine öle yaptın öldün ortam karıstı archkan öldü bide güzel invader vermişsiniz invadorialı chaos spawnlarına:P Invador gorunce dayanamıyorum buyuk baskan ama bundan sonra daha dıkkatlı savasıcam ;) Invadera ıhtıyacları varsa uzuldum onlar ıcın, ben dest olsam sımdı warlordlarla takılıyo olurdum baksana 4 gunde 7 rr atladım kı bız hıc zone kıtlemedık B) Sireninde dedigi gibi oyunun tadı tuzu ınvadorlarla kapsmak random dest zevk vermıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ragazzo said: sardius said: ragazzo bide su heyecanını kontrol altına alsan ve tank olmadıgını bi kavrasan süper olacak:) en önden gidiyosun ilk ölüyorsun:) bak dün aksam yine öle yaptın öldün ortam karıstı archkan öldü bide güzel invader vermişsiniz invadorialı chaos spawnlarına:P Invador gorunce dayanamıyorum buyuk baskan ama bundan sonra daha dıkkatlı savasıcam ;) Invadera ıhtıyacları varsa uzuldum onlar ıcın, ben dest olsam sımdı warlordlarla takılıyo olurdum baksana 4 gunde 7 rr atladım kı bız hıc zone kıtlemedık B) Sireninde dedigi gibi oyunun tadı tuzu ınvadorlarla kapsmak random dest zevk vermıyor artık. invader crests düşürnmen önemli değil bizim icin :) cabucak ölüyor olman iyi oluyor kestikten sonra seni rezliyorlar yeniden kesiyoruz. :D önemli olan devamlı ve seri şekilde kesiliyor olman. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ya bak rag malzemeyi verdin konusur şimdi bu spawnlar:P neyse rag hele bi gearlansın görün siz onu. ama nasıl kontrol altında tutarız bu adamı o zaman bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sardius said: ya bak rag malzemeyi verdin konusur şimdi bu spawnlar:P neyse rag hele bi gearlansın görün siz onu. ama nasıl kontrol altında tutarız bu adamı o zaman bilemiyorum... kontrol altında tutulmamış versiyonunu daha çok seviyoruz biz sardi dert etme... :D siz 5 konuşuyorsunuz biz 1 o da tam oluyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sizi kestigimiz kadar post atsak paticik forumu overload olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hadin ordan:) bi guild kapışması oldu onu yazdık sadece. yoksa sölüyomuyum burda praag da kissme ve seijevayı(ismi yanlış yazdım muhtemelen)bizim wc de farmladık diye?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Yani invadorialar sizde işimiz gücümüz yok ben kestim sen kestim olayımı yapıcaz burda hadi diyelim yapsak hergün kaçtane invadoria reign of fire a takılıyo bi bilseniz her seferinde yüreğim kan ağlıyo sizi kestiğimde. Bakariz ayrıca 20 invadorianın arasına girip el sallıyorum sana edepsiz dokunuz hala dalmaya çalışıyo en son hepinizi rootlayıp el salladım sana valla aralarında bi sen anlıyosun sevgi gösterisini hayret bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 dakro said: kontrol altında tutulmamış versiyonunu daha çok seviyoruz biz sardi dert etme... :D siz 5 konuşuyorsunuz biz 1 o da tam oluyor. :D Dostum senin oyundaki nick nedir bi soylede senide kara kaplı defterime kayededeyimB) Haydar Pasa sen biraz daha berserk olda oyle kapısalım senin dmg beni oldurmeye artık yetmez :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sardius said: hadin ordan:) bi guild kapışması oldu onu yazdık sadece. yoksa sölüyomuyum burda praag da kissme ve seijevayı(ismi yanlış yazdım muhtemelen)bizim wc de farmladık diye?:P praagdaki olayda tek hatirladigim (sözde) farmlanan saijevanin kacan Ragazzonun arkasindan chicken yapmasiydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ragazzo said: dakro said: kontrol altında tutulmamış versiyonunu daha çok seviyoruz biz sardi dert etme... :D siz 5 konuşuyorsunuz biz 1 o da tam oluyor. :D Dostum senin oyundaki nick nedir bi soylede senide kara kaplı defterime kayededeyimB) Haydar Pasa sen biraz daha berserk olda oyle kapısalım senin dmg beni oldurmeye artık yetmez :)o Nicki Kalithkhan the Marauder oyle diyorsun da vayt layınım ben berserk olana kadar ölmüs oluyorsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 FatihTheOasis said: Yani invadorialar sizde işimiz gücümüz yok ben kestim sen kestim olayımı yapıcaz burda hadi diyelim yapsak hergün kaçtane invadoria reign of fire a takılıyo bi bilseniz her seferinde yüreğim kan ağlıyo sizi kestiğimde. onceki postlara baktıgında ne görüyorsun Allah'ını seversen? her kestiğimiz exile'ı yazmıyoruz yazmadıkta. :D raggazo kara kaplı deftere daha yazamadıysan oyundaki kill'lerden sonra buradan söylesem ne olur söylemesem ne olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 dakro said: FatihTheOasis said: Yani invadorialar sizde işimiz gücümüz yok ben kestim sen kestim olayımı yapıcaz burda hadi diyelim yapsak hergün kaçtane invadoria reign of fire a takılıyo bi bilseniz her seferinde yüreğim kan ağlıyo sizi kestiğimde. onceki postlara baktıgında ne görüyorsun Allah'ını seversen? her kestiğimiz exile'ı yazmıyoruz yazmadıkta. :D raggazo kara kaplı deftere daha yazamadıysan oyundaki kill'lerden sonra buradan söylesem ne olur söylemesem ne olur. :D Yok be abisi gerek yok öyle şeylere zaten aksiyon esnasında nekadar eğlendiğimiz önemli gayette eylenceli kılıyo sizlerin olması bi siz kesersiniz bi biz keseriz ezeli rekabet ebedi dostluk. Ha arada senlede bi teke tek yapmak isterim ya Bakariz herzaman baki zaten o word of pain ızdırabı hey allam yarabbim ya her sorcta böle dengesiz bir kritleme olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 dakro said: FatihTheOasis said: Yani invadorialar sizde işimiz gücümüz yok ben kestim sen kestim olayımı yapıcaz burda hadi diyelim yapsak hergün kaçtane invadoria reign of fire a takılıyo bi bilseniz her seferinde yüreğim kan ağlıyo sizi kestiğimde. onceki postlara baktıgında ne görüyorsun Allah'ını seversen? her kestiğimiz exile'ı yazmıyoruz yazmadıkta. :D raggazo kara kaplı deftere daha yazamadıysan oyundaki kill'lerden sonra buradan söylesem ne olur söylemesem ne olur. :D KalithkanB)- Arkadas ben artık seni keserken video record yapıcam boyle olmıcak bu is. O kadar cok oldurdukkı seni sırf son vuruslarımla piskopat title acılıcak sayende B) Haydar seni kessem rp gelmez o yuzden cok ugrasmam ama bakarız ve saijeva 1200 falan bıraktılar o yuzden gozum donuyo onları gorunce X( Hızlı olme sebebım oydu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ragazzo said: dakro said: FatihTheOasis said: Yani invadorialar sizde işimiz gücümüz yok ben kestim sen kestim olayımı yapıcaz burda hadi diyelim yapsak hergün kaçtane invadoria reign of fire a takılıyo bi bilseniz her seferinde yüreğim kan ağlıyo sizi kestiğimde. onceki postlara baktıgında ne görüyorsun Allah'ını seversen? her kestiğimiz exile'ı yazmıyoruz yazmadıkta. :D raggazo kara kaplı deftere daha yazamadıysan oyundaki kill'lerden sonra buradan söylesem ne olur söylemesem ne olur. :D KalithkanB)- Arkadas ben artık seni keserken video record yapıcam boyle olmıcak bu is. O kadar cok oldurdukkı seni sırf son vuruslarımla piskopat title acılıcak sayende B) Haydar seni kessem rp gelmez o yuzden cok ugrasmam ama bakarız ve saijeva 1200 falan bıraktılar o yuzden gozum donuyo onları gorunce X( Hızlı olme sebebım oydu ;) 1200 birakma sebebi belki renown rankinin dusuk olmasidir?:) beni de kesmeye zaten dpsin yetmez:) istersen vs yapalim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 fallou7 said: 1200 birakma sebebi belki renown rankinin dusuk olmasidir?:) beni de kesmeye zaten dpsin yetmez:) istersen vs yapalim:) Benim Rr 51 kestigim adamlar 70 o zmn B) Senin chara 10 yasında kuzenim talip oldu sımdı bu cıkısa gel muhabbeti yüzünden hem oynamasıda kolaymıs :D Haydar pasa sana The beatles dan all we need is love sarkısını gönderiyorum B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ragazzo said: fallou7 said: 1200 birakma sebebi belki renown rankinin dusuk olmasidir?:) beni de kesmeye zaten dpsin yetmez:) istersen vs yapalim:) Benim Rr 51 kestigim adamlar 70 o zmn B) Senin chara 10 yasında kuzenim talip oldu sımdı bu cıkısa gel muhabbeti yüzünden hem oynamasıda kolaymıs :D Haydar pasa sana The beatles dan all we need is love sarkısını gönderiyorum B) Haha Ragazzo alem adamsın all you need is love çok güzel bi parçadır şarkının içeriğinde gizli galiba mesajın :) ozaman Exiledan bütün invadoriaya gönderiyoruz bu parçayı all you need is love diyor Beatles... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar