bakariz Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Destro Son 2 haftadır olduğu gibi bu haftada Altdorf City'de B)- Gündüz böle yapıyolar akşama kescek order bulamıyoruz(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 terbiyesiz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 eh be insanların okulları işleri yok mu ya :? zaten 2 saate indirdiler şehir alma olayını hiç gelemiyoruz gündüzleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 buna benzer durumda karak norn order tarafında var. bu sabah saat 9 da şöyle bir bakim oyuna dedim order forta saldiriyordu. dest hic yoktu ortada pffft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sardius said: terbiyesiz:) ahahah:)o DadashNik0F said: eh be insanların okulları işleri yok mu ya :? zaten 2 saate indirdiler şehir alma olayını hiç gelemiyoruz gündüzleri. Walla bende mutlu değilim bu durumdan iş yerinde oldum için yararlanamadım ama arkadaşlar haber verdi Böle saatlerde Altdorf alan Dest ını kınıyorum bekleyin akşam olsun bende drop alım 3 parçam kaldı zaten B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 vay be zamanında kesilmekten farmlanmaktan bıkıp serverı/oyunu bırakan destin geldigi hale bak:) ama merak etmeyin bu durumun da cok sıkıcı oldugunu göreceksiniz yakında:P destronun bu hale gelmeside tam exile üyelerinin cogunun baska tarafta oynamaya baslamasına denk gelmesi ne garip:P acaba biz mi kurtarıyorduk orderı nedir ehuhhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sabahlıom, o kadar oynuom... nie bana denk gelmio lan bu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sardius said: vay be zamanında kesilmekten farmlanmaktan bıkıp serverı/oyunu bırakan destin geldigi hale bak:) ama merak etmeyin bu durumun da cok sıkıcı oldugunu göreceksiniz yakında:P destronun bu hale gelmeside tam exile üyelerinin cogunun baska tarafta oynamaya baslamasına denk gelmesi ne garip:P acaba biz mi kurtarıyorduk orderı nedir ehuhhe Yok Sardi sizin gitmenizin en büyük kaybi artık o kadar hızlı rp alamıyoruz :D Dönünde hızlı lvl atlıyalım :)o Zamanında biz dengesizlikten sıkılıyorduk başka serverlarda order açmıştık şimdi siz sıkıldınız aynısını yaptınız değişen bişi yok gene aynı şeyler sadece baseler farklı... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Birde sunlari bold yazmasan ne guzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 wohhoo vay be demek öle... tank oynamam artık kolay kolay gidip bana bw mi kastıracaksınız k8p de en sonunda o olcak:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sardius said: wohhoo vay be demek öle... tank oynamam artık kolay kolay gidip bana bw mi kastıracaksınız k8p de en sonunda o olcak:P Bekleriz :) Dn: Pek bi Reyna vari yazılar yazdım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Pazar Pazar Gene Altdorf City :) WarLord droplayanlar şanslıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Sardi sen sert adamsın olmaz sana öye çıt kırıldım BW ler :) Dün sabahın 5inde yarım wb adamla destro zergine şehire gitmesin diye elimizden geleni yaptık (ninjalık) ama genede insan bünyesi yatmak zorunda kalıyo bi saatte ama diğerleri tam gaz devam ediyodu ...Şaka maka 1 saat 1 destro adam için bütün zonları gezen ordera bak neydik ne olduk ama bizimde sıramız gelir elbet sardiusu bekliyoruz al desin alalım şehri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yahu oasis biraz ara verelim dedik kafa dagıtalım dedik, karak norna dest cok feci eziliyor bi destek olalım sunlara dedik,naptınız öyle yaw destroyu sürekli altdorfta misafir ediyosunuz??? olmuyor böle kendinize gelin bi hocam. alıcam staffını elinden en sonunda o olacak... o enginar sapık cüceye de söle onunda tüfegini alıcam elinden. zaten bi işe yaramıyor bi we gördümü iptal oluyor adam sfdsdfs olmaz olmaz bunlarla olmaz bu iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ahh O lord yokmu lord yedi bizi :( Onuda farmlasaydık iyidi bu arada Sardi Equuk hala bizi deli ediyor sen nası karakterınden bu kadar soğudunda gittin anlayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ya aslında soguma degilde 1.2 ile gelen nerf canımı sıktı hevesimi kırdı. bırakmışda degiliz ayrıca merak etmeyin bende deli edicem sizi:P biraz dest deneyelim dedik ama ondana berbat bir servera denk geldik:)anhi bile toplamak işkence. Bu iş ekip işi. eski üyelerimizin gitmesiyle baya bi zayıfladık. healer eksigimiz vardı ancak toparlanıyorlar su aralar. dönüşümüz mühteşem olacak:P burdan yeni gelecek arkadaslara sesleniyorum. k8p de rank 29 aktif bir turk order guildi mevcuttur. k8p yi bu ucubelere bırakmak istemeyen her ordera arkadasa kapımız acıktır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisesquare Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 DBM'den gelmeden once K8P de Order'ın Hukum surdugunu duyup gelmıstık.Denge olur keyıflı bı sekılde RVR yapılır dıye dusunduk ama malesef burada da order yavas yavas oyunu bırakmaya baslamıs. Umarım Mythic bir kac server daha kapatıp acık olan serverları daha kalabalık hale getırme cabası ıcıne gırer de oyundan bıraz keyıf almaya baslar her ıkı tarafda. Yoksa acıkcası oyunun tadı kacmaya basladı bı cok arkadasım WoW'a gerı dondu yada hıc bır oyun oynamıyor. Uzucu tabı. Vérsus K8P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sardius said: ya aslında soguma degilde 1.2 ile gelen nerf canımı sıktı hevesimi kırdı. bırakmışda degiliz ayrıca merak etmeyin bende deli edicem sizi:P biraz dest deneyelim dedik ama ondana berbat bir servera denk geldik:)anhi bile toplamak işkence. Bu iş ekip işi. eski üyelerimizin gitmesiyle baya bi zayıfladık. healer eksigimiz vardı ancak toparlanıyorlar su aralar. dönüşümüz mühteşem olacak:P burdan yeni gelecek arkadaslara sesleniyorum. k8p de rank 29 aktif bir turk order guildi mevcuttur. k8p yi bu ucubelere bırakmak istemeyen her ordera arkadasa kapımız acıktır:) Çok aktif guild:D Aktifliken hepsi başka serverda kasıyor hemde ucube dedikleri charları:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yoo ben kendimi oynadıgım tarafa adapte ederim. yeri gelir onurlu bir şovalye yeri gelir bir ucube olurum ve bunu kabul ederim:) k8p den bahsettigimiz için orda ben onurlu bir şovalye siz ucubesiniz:) karak norndan bahsediyo olsaydık bende kendime ucube derdim:P aktiflik konusuna gelince sayımız cok azaldıgından böyle degişiklklere gittik yoksa kalabalık olsak böyle bi arayışa girmedi kimse. gerci geçmiş bişi yok aktif hale getiricez yine guildimizi. kimse invaderlanmış charlarını veya rank 30 a dayanmış bir guildi silip atamaz:) yeni kanlara ihtiyacımız var ehem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Aktif olun Rp lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 işte o yüzden gittik size rp vermemek için:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Sardi bi stafım var onada göz dikmişin :) Arada bizim guild yavaş yavaş toparlanıyo alttan yeni gelenlerde toparladı kendini esas takımımızda sc lerde özellikle hafta sonu çok can yakıyo (Hafta sonu girdiğimden heralde :)) arada bakariz bi soru sorucam abi 1 ay önce nerdeydiniz siz böle rp farmlamalar falan :) şunu unutmayın sizde invaderlar varsa bizde yakında darkpromiselerle gelir kaldığımız yerden devam ederiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 1 Ay öncede çayir çimen prag sokakları koşuyorduk şimdide tek farkı arkada değil ortada koşuyorum:) Bende aynısını sardiye diorum 1 ay önce sayınız cokken burdaydında şimdi azalınca kaçtın rp vermemek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kaçmadım oynuyoruz işte:) giriyorum k8p de artık hatta dün gece rvr bile yaptik kadrinde. sora lost vale e basladık. oasis sen yoktun hoca bizde netcode u aldık partye:P zaten oyuna girer girmez mesaj attı eleman "yoksunuz niye gittiniz lv yapmiyo musunuz daha" diye:) eleman alışmış bize. vee döşedik resmen netcode u kac parca armor düştü adama(bw) ama en büyük acıyı trathias yasadı. o gelemedi bizel sentinel eksikliginden ve wh icin end game sword düştü lol. ben aldım onuda kullanabiliyorum:) neyseki sen düşen bw itemlerini görmedin acı yasamazsın fazla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Valla be abi haftaiçi giremiyorum ama abi cumaları geldiğimde bi lv yapıcak şekilde ayarlarsanız sevinirim akranlarım invader giyerken ben sentinel takılıyorum o yüzden pragda sokak aralarında ağlıyan bi BW görürseniz utancından benimdir muhtemelen :) pazar günleride ragazzoda geldi sigmarlarada devam edicem Tratda artık şeytanın bacağını kırar işallah herkese ilk sentinel paçalarını verdi adam bi tamamlayamadı haha :)Sigmarın adını Trathias diye değiştirelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar