unleashanger Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ne işim var nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 manyaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 abi yurtta kalıyorum saat tam 6.30 da bilgisayar sığınağımızdan odama çıktım süper dota oyunlarından sonra çok mutluyum falankapıya elimi attım çevirdim kapı kilitli hay ne bu!! sonra kahvaltı ettim derin bi nefes aldım dedim ki görevliye kapı kilitli bana anahtarı verir misiniz oda mecbur değilim edi altı üstü bi kat assadan anahtar vercek şimdi tekrar bilgisayarın basındayım bacaklarım ağrıyo beynim durdu gözlerim pörtledi üstümde dünkü kıyafetlerim pantolonum fln b*k gibi kaldım ortada odadakiler niye kilitledi onu da anlamış değilim ??? nedir bu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kısmet diyoruz buna.hatta nasip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 birazda kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 simdi uyandım yuh abi ne geceydi ya. lanet olsun buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 günaydııın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar