Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WOW Account (80 warrior dps - 80 walock - 71 shaman)

Gil Estel

Öne çıkan mesajlar

Level 80 Orc Warrior / Level 80 Blood Elf Warlock / Level 71 Troll Shaman

Karakterlerin hepsi EU-Auchindoun (PVP) Realm'ında. Komple account'u satmak istiyorum, karakterleri tek tek almak isteyenler lutfen msg atmasınlar. Satış nedeni artık bu oyundan kurtulmak istiyorum.

80 Warrior : http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Reis

80 Warlock : http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Estelio

71 Shaman : http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Walco

LVL 80 ORC WARRIOR (FURY)------------------------------------------------------

* Karakterde T7.5 4/5 Valor seti vardır.

* Armory'de %crit ve attack power degerleri berserker stance'i baz almayarak yazdıgı ıcın eksık gozukmektedir. Gercek degerler, unbuff attack power 4300 küsür ve %36.20 crit şeklindedir. 20k health wardır. 250 hit rating wardır. Warrior icin soft hit cap 176'dır, yani 250 hit rating ile hiçbir sarı atağınız misslemez.

* Main olarak dps'e yogunlasılmıstır. 10 ve 25 men yerlerde cogu boss'larda 1.oluyordum, overall'da da ilk 3'te oluyordum. Karakterin dps'i oldukca iyidir.

* Ayrıca tank itemları da epic ve mawi olmak üzere yeterli seviyededir. Defense capped ve %dodge-%parry-%block degerleri yeterlidir.

* 11.000 gold'a aldıgım oyundaki en iyi dps trinketi olan Darkmoon trinketi de bulunmaktadır. (+90 str veren)

* Main olarak oynadıgım warrior karakterinde bankası full + full potionlar, flaskler, +attack power stamina veren yemekler, yemek ve potion yapmak icin gereken malzemelerle doludur.

* 450 cooking kasıp epic recipeleri de almıstım, yani kendı yemeginizi kendınız de pısırebılırsınız :) Ayrıca fish feast recipesi de ogrenılmıstır.

* Hiçbir harcama yapmadan sizi 1-2 ay goturecek kadar potion&flask vardır.

* Epic flying ogrenilmistir. Cold-Weather flying de ogrenılmıstır. Diger tum karakterlerdede epic flying ogrenilmistir.

* Mount olarak 6-7 mount vardır. Reputation kasıp Red Drake almıstım. Ayrıca Black War-Kodo ve Black-War Mammoth da vardır.

* PVP seti olarak +250 resillience vardır. 1-2 wg daha yaparak +80 resil veren trinket alınabılır.

LVL 80 BLOOD ELF WARLOCK (DEST)-----------------------------------------------------

* Itemları çok çok iyi olmasada hatrı sayılır dps yapmaktadır. Alt olarak kastıgım bu karakter son zamanlarda main olarak oynamaya baslamamla birkaç epic item almış bulunmaktayım.

* Bu karakterde warrior kadar iddaalı itemlar yoktur. Bankasında pek çok item da yoktur. Ama kendini idare edebilecek kadar flask we potion wardır.

Meslekler:
80 Warrior: 450 Blacksmith & 450 Mining
80 Warlock: 450 Herbalism & 390 Enchanting
71 Shaman : 450 Jewelcrafting & 450 Alchemy (elixir master)

* Account'ta toplam olarak 6,000 gold bulunmaktadır. Sırf bu gold'u satmak istesem 100-150 TL gibi bir fiyata gidiyor bildiginiz üzere.

* 3 karakterde birbirine uyumlu ve bayagı para kazandıran meslekler vardır. (Elixir Master Alchemy-Jewelcrafting.. Blacksmith-Mining.. Enchanting-Herbalism)

* Para basmak bu account sahibi icin cocuk oyuncagı olacaktır eger oynamayı biliyorsanız :)

* Warrior ile Eternal Belt Buckle malzemelerini AH'den alıp, yapıp, satarak 20k gold kazanmıstım birkac hafta boyunca. Kolay para kazanmak için en etkili yol buydu ben oynarken :)

* Kısacası account dolu dolu bir account'tur. Karakterler, özellikle main olarak oynadıgım warrior gercekten emek verdigim bir karakterdir.

* Account kullanıcı adı-şifresi, kayıtlı mail adresi ve şifresi, account'un gizli-soru cevabı, mail adresinin gizli-soru cevabı, wow ve wotlk cd-key'leri ve hatta istenirse kimlik fotokopi resmi satın alacak kişiye temin edilecektir.

* Son olarak şuan bulundugu guild'da 550 dkp'si vardır ve guzel bir silah alabılecek yeterli seviyede dkp'si vardır. Türk guild'didir. Oynamaya orda dewam edebilirsiniz isteğe baglı.

* Fiyat olarak düşündüğüm rakam 450 TL 'dir. Pazarlık payı wardır. İlgilenenler özel mesaj yoluyla yada [email protected] adresinden msn yoluyla bana ulaşabılırler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...