Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik SWG

WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

Oyunu star wars icin alanlarin hayal kirikligina ugramalari normal. Oyunun starwarsla alakasi yok sadece grafikleri benziyor. Jedilar ayri komedi zaten adamin elindeki silahi bile cekemiyorlar, push yok, jump yok, grip yok, lightsaber kinetic vuruyor falan saymakla bitmez lol.

Bende pvp olsun diye oynuyorum zaten, su combat revamplerden sonra duzgun olursa devam ederiz, yoksa buna da gule gule.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu holonun ***** koyayim...Delirdim yani ne mantiktir be, maymun gibi kantinde musician kasiyorum, lol be mantiga bak jedi olmaktan gecen yol master musician, ha bundan önceside var o ayri konu...Jedi egitimine cocuk yasta baslaniyor sw dünyasinda biz n yasinda kantinlerde sürtüyoruz jedi olmak icin soe nin mantigina kafam girsin zaten, o jedi questleride patlaticak hic ümitli degilim bundan hicbir farki olmicak...

Görev 1: Benim icin rancor tame et ***üme sokcam
Görev 2: Benim icin comp armor yap...ha ama ns segmenli olsun min %73 base isterim ona göre...yaptiktan sonrada slice ettir eger eff sliceli olmazsa oturu bastan yaparsin...yoksa nah sana jedi.
Görev 3: Pantolonum yirtilmis kicinda na bu kadar delik var git tailoring ögren ve bana pantolon yap bitane, ama master tailor pnatolonu olsun hic bi daha yirtilmasin ona göre, ha icindede +10 dodge skill tape olsun, bilmiyorum artik nerden bulursun o senin sorunun...
Görev 4: Cok yaraliyim ama beni senin craft ettigin stimpack-e lerden baska hcbisey heal edemez...simdi miktir git stim-e yap hadi
Görev 5: Canim cok müzik dinlemek istiyor, bana bu dünyada calinabilcek en kral müzigi cal...nihahaha
Görev 6: Dance for me biatch (ing yazdim türkce kulaga cok kötü geliyor sonucta genel bi ortam, ing manyakligimdan degil)
Görev 7: TKM olasim geldi ama ben razor vk dan baska bisey kullanmam...Ben anlamam ns vibro unit cikmiyor abi den, bulacan birader...
Görev 8: Prenses Leia ne renk don giyiyo?

bu böyle gidicek büyük ihtimalle...soe bu daha fazla ne bekliyosunuz, hatta bu sefer sonsuzluga uturcak 32 skilli masterlayip acma sansimizda kalmiycak cünkü adam questleri istedigi kadar uzatip seni sonsuza kadar süründürebilir artik...Masterla babam masterla...Hay allahim ya...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...

[Bu mesaj Vampire tarafından 22 Mayıs 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...