OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 2 defa basima geldi 2 haftada neden hic bi fikrim yok cozunurluk dusuk bole renkler kaymis gibi sanki aciliyo bilgisayar duzeltmek zorunda kaliyorum neden olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Bende de aynısı olmuştu. Her pc açışımda renk ve çözünürlük ayarı yapmak zorunda kalıyordum. Ekran kartı yanmıştı benim pc de :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 azindan yel alsin ben hic isinma sorunu yasamiyorum olabilirmi oyle bisey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Yanma sadece isinmadan kaynaklanmaz , psu dolayli voltaj dalgalanmasi, over wattage falan filan yakabilir. Sorun hakkinda bi fikrim yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar