Berk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 işte 3.sınıf sırasına düşersem sıranın altını kırmam gerekebilicek zira, ya da yoga derslerine mi başlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 sırayı kucağına al ben moda ilköğretimde girmiştim sığamadım doğal olarak kucağıma aldım koydum sırayı dizlerimin üstüne devam sende dene bence :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Yenibosna İlköğretim Sırayı taşıyorum ben sınavda valla.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Berk, 22 Mayıs 2004 10:34 tarihinde demiş ki: Faik Reşit Unat İ.Ö.O nerededir bu? Fahrettin Kerem Gökay cad. (bildiğimiz minibüs cad.) üzerinde SSK Göztepe Hast. geçtikten sonra 5-10dk gidiyorsun hemen sağda kalıyor.Sanırım bulursun artık? Bide benim hala kağıdım gelmedi neye göre dağıtıyorlar bu kağıtları ya?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SisTerPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hasanpaşa kartal ilköğretim okulu.[signature][hline] Maybe Oh if I could pray and I try, dear, You might come back home, home to me. Janis Joplin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Şehit Öğretmen Mehmet Fidan ilköğretim okulu kayışdağındaymış kayışdağı neresi biri söleyebilir mi? daha önce duymamıştım kadıköydeymiş Atina nüfusunda ilçe olursa böle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Kaptanpaşa İ.Ö.O. Kasımpaşa[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Kağıt gelmedi bana daha, ne zaman gelmeye başladı bunlar?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 harma tepe i.ö.o - gültepe .. İ.Ö.O:İk Öğretim Okulu...[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ya alfabeye göre dağıtılsa benim çok başlarda almam gerekirdi (hem soyad hem ad olarak), kaybolma durumu falan olmaz inşallah çünkü gördüğüme göre burdaki çoğu kimseye gelmiş- gerçi benim okuldan arkadaşlara da gelmemiş daha ama genede duayı eksik etmemek lazım şu Türkiye denen yerde :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 22 Mayıs 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Sultanbeylide Turhan Feyzioğlu Tic.Mes.Lisesinde giriorum yerini bilen var mı?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: axedice, 22 Mayıs 2004 02:08 tarihinde demiş ki: İlk girerken Kartal İmam Hatip te girmiştim. Lavabo yoktu abdesthane vardı okulda:) ooppss bana burası çıktı bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Daha ne istiyorsun, namaz kılarsın girmeden önce :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 lgs ye girerken bi okula girmiştim ama unuttum şimdi :)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 KENAN EVREN[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar