Berk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 işte 3.sınıf sırasına düşersem sıranın altını kırmam gerekebilicek zira, ya da yoga derslerine mi başlasam
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 sırayı kucağına al ben moda ilköğretimde girmiştim sığamadım doğal olarak kucağıma aldım koydum sırayı dizlerimin üstüne devam sende dene bence :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Yenibosna İlköğretim Sırayı taşıyorum ben sınavda valla.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
arian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Berk, 22 Mayıs 2004 10:34 tarihinde demiş ki: Faik Reşit Unat İ.Ö.O nerededir bu? Fahrettin Kerem Gökay cad. (bildiğimiz minibüs cad.) üzerinde SSK Göztepe Hast. geçtikten sonra 5-10dk gidiyorsun hemen sağda kalıyor.Sanırım bulursun artık? Bide benim hala kağıdım gelmedi neye göre dağıtıyorlar bu kağıtları ya?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
SisTerPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hasanpaşa kartal ilköğretim okulu.[signature][hline] Maybe Oh if I could pray and I try, dear, You might come back home, home to me. Janis Joplin
Aytoz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Şehit Öğretmen Mehmet Fidan ilköğretim okulu kayışdağındaymış kayışdağı neresi biri söleyebilir mi? daha önce duymamıştım kadıköydeymiş Atina nüfusunda ilçe olursa böle olur
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Kaptanpaşa İ.Ö.O. Kasımpaşa[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Kağıt gelmedi bana daha, ne zaman gelmeye başladı bunlar?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
narin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 harma tepe i.ö.o - gültepe .. İ.Ö.O:İk Öğretim Okulu...[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ya alfabeye göre dağıtılsa benim çok başlarda almam gerekirdi (hem soyad hem ad olarak), kaybolma durumu falan olmaz inşallah çünkü gördüğüme göre burdaki çoğu kimseye gelmiş- gerçi benim okuldan arkadaşlara da gelmemiş daha ama genede duayı eksik etmemek lazım şu Türkiye denen yerde :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 22 Mayıs 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
arian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Sultanbeylide Turhan Feyzioğlu Tic.Mes.Lisesinde giriorum yerini bilen var mı?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: axedice, 22 Mayıs 2004 02:08 tarihinde demiş ki: İlk girerken Kartal İmam Hatip te girmiştim. Lavabo yoktu abdesthane vardı okulda:) ooppss bana burası çıktı bu sene :)
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Daha ne istiyorsun, namaz kılarsın girmeden önce :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
elma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 lgs ye girerken bi okula girmiştim ama unuttum şimdi :)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 KENAN EVREN[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Öne çıkan mesajlar