Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi okulda sınava (öss) giriyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sırayı kucağına al
ben moda ilköğretimde girmiştim sığamadım doğal olarak kucağıma aldım koydum sırayı dizlerimin üstüne devam sende dene bence :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
Yenibosna İlköğretim
Sırayı taşıyorum ben sınavda valla.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
said:
Berk, 22 Mayıs 2004 10:34 tarihinde demiş ki:
Faik Reşit Unat İ.Ö.O nerededir bu?

Fahrettin Kerem Gökay cad. (bildiğimiz minibüs cad.) üzerinde SSK Göztepe Hast. geçtikten sonra 5-10dk gidiyorsun hemen sağda kalıyor.Sanırım bulursun artık?

Bide benim hala kağıdım gelmedi neye göre dağıtıyorlar bu kağıtları ya?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
Şehit Öğretmen Mehmet Fidan ilköğretim okulu
kayışdağındaymış
kayışdağı neresi biri söleyebilir mi? daha önce duymamıştım kadıköydeymiş
Atina nüfusunda ilçe olursa böle olur
Mesaj tarihi:
Ya alfabeye göre dağıtılsa benim çok başlarda almam gerekirdi (hem soyad hem ad olarak), kaybolma durumu falan olmaz inşallah çünkü gördüğüme göre burdaki çoğu kimseye gelmiş- gerçi benim okuldan arkadaşlara da gelmemiş daha ama genede duayı eksik etmemek lazım şu Türkiye denen yerde :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 22 Mayıs 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sultanbeylide Turhan Feyzioğlu Tic.Mes.Lisesinde giriorum yerini bilen var mı?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
said:
axedice, 22 Mayıs 2004 02:08 tarihinde demiş ki:
İlk girerken Kartal İmam Hatip te girmiştim. Lavabo yoktu abdesthane vardı okulda:)

ooppss bana burası çıktı bu sene :)
  • Yeni Oluştur...