firatram Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://www.gravedigger.com/ Böyle bir site yaptırmak istiyorum çizimlerle birlikte ne kadara mal olur sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 o sitede sadece html ve bannerda flash var çok basit bişey (çizimler hariç onlar da halledilir gibi çok zor olmaz) ucuza olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben bile yaparım şu siteyi, ki html bilgim hiç yok. templateler var hazır nette, çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Benimde canımı sıkan şey o tür çizimler malesef. HTML olarak tamamen yapabilirim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Görsel Sanatlar' a gir, çıkar belki birisi yardım için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Joomla o site, adam satın alıp joomla yazısını kaldırtmış sadece, template ise kendi çalışması olduğu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bence güvenip adam yerine koyup site yaptırdığın için bu siteyi tasarlayacak adamın sana minnet borcu falan olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 O yüzden zaten kim hayrına çizer yerine ne kadara mal olur diye konu açtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar