eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 geçenlerde bi ark çok mu boş konuşuyoruz? diye bi topic açmıştı... galiba doğru uyanın beyler bayanlar türkiye de neler oluyor haberimiz yok varsa da burda başkalarını haberdar edip konuşalım!!! işte burda İstanbul Acıbadem’de saat 18.00 sularında şiddetli bir patlama oldu. Patlama, Mc Donald’s restoranının otoparkında meydana geldi. Bir aracın altına yerleştirildiği sanılan bombanın patlaması sonucu bir araç tamamen tahrip olurken 2 araç da hasar gördü. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Edinilen bilgiye göre, patlama öncesinde Mc Donald’s’a bomba yerleştirildiğine dair ihbar yapıldı. Polis bu ihbarın ardından restoranda araştırma yaptı ancak herhangi birşey bulamadı. Patlama, bu araştırmanın tamamlanmasının ardından meydana geldi. PARÇA TESİRLİ BOMBA Bomba uzmanlarının olay yerinde yaptığı inceleme sonucu, 34 EUS 75 plakalı araçta gerçekleşen patlamaya, tahrip gücü yüksek parça tesirli bombanın neden olduğu tespit edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, otoparkın çevresinde herhangi bir delile ulaşabilmek için detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. “İHBAR TELEFONLARI GELİYORDU” Kadıköy Kaymakamı Yüksel Peker ile Kadıköy Belediye Başkanı SelamiÖztürk de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kaymakam Peker, restoranın içerisine bomba konulduğuna dair sürekli telefon ihbarları geldiğini ve bu nedenle polis ekiplerinin içeride bomba araması yaptıklarını bildirdi. kaynak[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 e güzel de bu topicden daha önce açıldı? bakınız nasıl da http://www.paticik.com/forum/view.php?id=74169[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ilk 3 sayfada da olmadığından görmemişim[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar