Argoel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Arkadaşlar 2. el 2006 dizel Fiesta yada Corsa almayı düşünyorum.Dizellerde genel bir ses problemi var yanlız dün fiestayı test etme imkanım oldu ve sanki ses diğer dizellerden biraz daha fazlaymış gibi geldi. Bu sınıf arabalarda dizel olarak önerebileceğiniz araçlar nelerdir, artıları-eksileri bilgileriniz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Fiesta biraz ırgat olarak üretildiği için yalıtımı iyi değildir. Corsa falan bakmanı tavsiye ederim. Hem CDTI motorun sesi çok fazla değildir hemde binek olarak daha iyi bir arabadır. Polo'da yalıtım olarak üst seviyede olacaktır ancak TDI motorun takırtısı CDTI'a göre biraz fazla çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Yardım için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar