Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Triali denerken hangi serverı önerirsiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teşekkürler bide class olarak şöle 2H silah taşıyan sağlam vuran dps sınıfı ne önerirsiniz, biraz offical forumları inceledimde son patchden sonra eniyi melee dpserların pvp de tank dpsler olduklarını yazmışlar biraz bilgi verebilirmisiniz ?
Mesaj tarihi:
Dest Tarafında.

Wich Elf,Maruder,Choppa Mele Dps

Sorcer,Magus Range Dps

Shaman,Zealot,Dok Healer

Black Guard,Black Orc,Chosen Tank

Tanklardan Chosen ın Dps'i de iyi

Mesaj tarihi:
Choppa (Dest) / Slayer (Order)

su an icin en etkili melee dps olanlar.

Bunun disinda kendini heal da etmek istersen melee / healer tadinda

warrior priest (order) / disciple of khaine (dest) var.

Diger tanklar bence tier 1 olarak cok iyi degiller dps konusunda :) Hani eger trial olarak oynayacaksan diyorum.
Mesaj tarihi:
order düşünüyorum ırk ya highelf ya emperor (ewt görünüş takıntısı olanlardanım -.-) knight nasıl çok saıyda kngiht olduğunu ama 1.2den sonra nerflendiğini biraz okudum warrior priest / kngiht ve swordsman arasında kaldım. swordsman hakkında da biraz bilgi verebilirseniz sevinirim
Mesaj tarihi:
knightın kaybı cok daha büyük. shield of the sun'a gelen nerf benim için bitirdi knightı. resistlerin düşmesi her class icin nerf oldu ancak resistlerin düşmesine ragmen shield of the sun ile verdigimiz dmg nin yarıya düşmesi çok kötü oldu.

heavy armour giyen 2h da da biraz bişiler yapsın diyorsan İronbreaker veya swordmaster acabilirsin ki yeri geldiginde tanklıkta yapailesin basit spec degişikligiyle.

ama yok ben dps olacam illa dersen git slayer ac:)
Mesaj tarihi:
swordmaster kafama yattı artısı eksisi biraz daha bahsedebilirseniz downloada başladım 1-2 güne giricem oyuna 5 yıldır wow oynuyorum bıraktım artık çok hardcore değil ama hakkını vererek pvp yapılan bi oyun istiyodum isteklerimi karşılarsa warhammerla devam edicem
Mesaj tarihi:
Ben Warrior Priest açtım. Bu class hakkında Tier 4 te nasıl iş yapar. Dps i nasıldır ? gibi bilgiler yazabilirseniz sevinirim. Class'ın mekanikleri hoşuma gitti.
Mesaj tarihi:
Warrior Priest (ve Disciple of Khaine) en kolay level atlayan sinif bence, sebebi hem orta zirh hem de vurdukca kendini (baskasini) healleyebilen yeteneklerin olmasi.
Tier 1-2 (lvl 20'ye kadar, grup heal ozelligi o levelda geliyor) dovus agirlikli healer, Tier 3'te arka plan ve/veya dovus agirlikli healer , Tier 4'te ise %95 olarak sadece digerlerine gore yuksek zirhli healer oluyorsun (sebebi dovus icin on plana ciktiginda surekli bir disarm/knockdown / stun vs. yemen)
Mesaj tarihi:
Peki Warrior Priest ve Disciple of Khaine in görevi savasırken heal basmak degilmidir ? Healbotluk sacma geliyor o kadar skill i gördükten sonra. Düzeltilmeyekse bu durum acmam o zaman cok sevmistim halbuki :(
Mesaj tarihi:
Dok dps olarak kotu bir dps defansif yanı daha kuvvetli t4'te dps dok görmek çok zor.Nedeni parti heal'i muazzam derecede iyi olması.Parti dişindakilerede heal verme Skiliyle çok rahar Rp kasabiliyor.

Wp ise 1vs1 de cok etkili ama rvr'de dps olarak anca durum müsayit olursa dps yapabilir.T3'te vs Wp'yi de Dps olarak kullanabilirsin ama T4'e geçtikten sonra Heal'e donmen gerekicektir...
Mesaj tarihi:
Roqq, aslinda oyundaki War pri / DoK skilleri senin dedigin islemi teoride cok guzel yapiyor. Sahsen oyunda taktikleri iyi ayarlayarak, 2-3 kisinin kistirdigi bir adami (veya kendimi) bir anda full hit pointe getirebiliyor ya da kale kapisina saldiran 10-15 kisilik bir topluluğu sadece kale kapisina vurmak suretiyle (vurdukca alan etkili heal ozellikleri var) uzun sure kizgin yag ve rakibin uzun menzilli skillerden koruyabiliyor(d)um. Hatta su anki skill buildim zaten grace (yani vurdukca heal alan skill agaci) ve salvation (healer + vurdukca verdigin hasarin +350%ini heal eden skilli de iceren agac) ve degistirmeyi dusunmuyoırum cunku bu agacin defansif bufflari cok iyi (str + toughness artirma, grubun woundsunu artirma ve parry +10% gibi).

Ancak sorun oyunun uygulamada 1e1 veya 3e3'ten ziyade minimum 12 vs 12'lik bir oyun olmasi. Butun siniflar lvl 30-35'te rakibin bir ozelligini alt edici (bu disarm olur, knock back knock down olur, stun olur silence olur) bir skill otomatikman aliyorlar. Bunlara bir de mastery skillerden gelen bir (veya daha fazla) skill'i de eklersen en az 2 tane saldiran adami etkisiz hale getiren skill oluyor ve dps olarak oynayan DoK veya War Prinin tek hayatta kalma yolu adama surekli vurabilmesi oldugundan bu adami etkisiz hale getirdigin anda bizim meslegin yasama sansi 0'a iniyor. Bunlara Mythic'in war priest icin yarattigi armor setlerin sadece defansif ve healing ozellikleri artiran bonuslar vermesi (ruin seti disinda butun armor setler +willpower veriyorlar) ve stat artiran core taktiklerimizin willpower artirmasi da war pri/dok'un str'sinin diger dpslere gore dusuk kalmasina ve karsi tarafin daha az hasar alarak, saldirilari parry etme sansinin artmasina yol aciyor. Bu yuzden tier4 icin sinir sahibi olmadan oynamanin tek yolu healer modunda oynamak.

Ha kale savasinda, (PvE, defans azken veya yokken) ben hero/champlara vurarak butun hero'ya saldiranlari super heallayabiliyorum o ayri ancak, coklu bir savasta on saflarda olmak direkt olarak mefta olma sebebi (sen oldugun icin takimin da dolayli olarak mefta oluyor, cunku war prinin grup heali son derece etkili).

War pri / doK karsilastirmak gerekirse war prinin buff ve heal veren agaci (grace), DoK'un benzer agacina gore cok cok daha etkili bence, ayni sekilde DoK'un sadece hasar veren agaci (torture'du galiba) da war pri'nin benzer agacina gore cok cok daha iyi. Yani DoK daha cok hasar vermeye yonelik bir dps iken (ozellikle DoT'lari cok var), war pri tek kisi direkt hasar odakli ve defansif hedefi bufflama seklinde bir defansif anlayisa sahip.
Ama bakariz'in dedigi gibi DoK da, war pri de dps olarak diger dps'lerin yaninda basarisiz, str ve ekipmanlarinin bonuslarinin healer moduna daha yakin olmasi sebebi ile.
Mesaj tarihi:
Fuzulee teşekkür ederim uzun uzun yazdığın için. Kafam karıştı T4'te arka planda kalacaksam oynamayacağım War Pri'yi. Düzeltilmeyecekse hiç açmayacağım.

Hangi classı oynayacağımı şaşırdım ya :S

Bütün classlardan r40 olsada denesem yahu.

Edit : KotBS nasıl class ?
Mesaj tarihi:
Roqq said:
Fuzulee teşekkür ederim uzun uzun yazdığın için. Kafam karıştı T4'te arka planda kalacaksam oynamayacağım War Pri'yi. Düzeltilmeyecekse hiç açmayacağım.

her class ın kendine haz güzellikleri ve kötülükleri var. seçtiğin charın tam özelliklerini yansıtıp oynarsan herbirinsen ayrı ayrı zevk alırsın. kotbs nasıl char valla şöle söyliim 1.2 den önce gördüm mü charge + flee yapardım ters istikamete 1v1 denk gelmesin diye ama şimdi üzerine koştuğumda o aksi istikamete gidiyor :P
Mesaj tarihi:
dakro said:
Roqq said:

her class ın kendine haz güzellikleri ve kötülükleri var. seçtiğin charın tam özelliklerini yansıtıp oynarsan herbirinsen ayrı ayrı zevk alırsın. kotbs nasıl char valla şöle söyliim 1.2 den önce gördüm mü charge + flee yapardım ters istikamete 1v1 denk gelmesin diye ama şimdi üzerine koştuğumda o aksi istikamete gidiyor :P

işte bazı arkadaşlar soruyor neden iyi gearlanmış bir knightın varken gidip baska yerde yeni char acıyosunuz diye. işte bu yukarda yazan arkadas anlatmış durumu:)

1.2 den önce tank spec knightımla healerlar ve coook iyi gearlanmış 1-2 WE dısında önüme geleni kesiyordum. attıgım samarın sesi heryerden duyuluyordu:P ancak 1.2 den sonra knghtları yaptılar kum torbası. artık o şamarları ben yer hale geldim. o nedenle oynamıyorum artık.

mythicin en büyük hatası nasıl denge saglayacaklarını bilememesi. ortaya cıkardıgınız bir karakteri her patchde nerflerseniz insanlar şüphe duyar "bu adamlar ne halt ettiklerini bilmiyor" diye. bu suna benzer; zengin bir adamın bütün malını biranda elinden almak gibi. belkide bunu bilerek yapıyorlar. ekledikleri yeni classları basta güçlü yapıyorlar ki insanları cekmek icin. sonrada dibe vurduruyolar. su an slayer ve choppa öyle. ama eminim ki onlarında büyük nerf yiyecekleri zaman gelecek.
Mesaj tarihi:
Dps acicaksaniz range Dps veya Chosen acin.Savaslar genellikle zerg fight seklinde gelisiyor.Range charlarin menziline girdiginiz an mdps olarak yatmaniz 4-5 sninizi almiyor.
Destructionda oynayacaksaniz.
Magus,Squig Herder,Sorcerer,Chosen i oneririm
illa mdps oynmak istiyorum diyorsaniz.Treachery Witch Elf veya Marauder acin.Marauderler su an nerflenmis durumda ama 1.3 patchi ile Marauderleri de duzeltircekler.
Choppayi onermem Sardiusun dedigi gibi haziranda gelcek olan patchle buyuk ihtimalle nerflenicektir.
Mesaj tarihi:
sardius said:
dakro said:
Roqq said:

işte bazı arkadaşlar soruyor neden iyi gearlanmış bir knightın varken gidip baska yerde yeni char acıyosunuz diye. işte bu yukarda yazan arkadas anlatmış durumu:)

1.2 den önce tank spec knightımla healerlar ve coook iyi gearlanmış 1-2 WE dısında önüme geleni kesiyordum. attıgım samarın sesi heryerden duyuluyordu:P ancak 1.2 den sonra knghtları yaptılar kum torbası. artık o şamarları ben yer hale geldim. o nedenle oynamıyorum artık.

mythicin en büyük hatası nasıl denge saglayacaklarını bilememesi. ortaya cıkardıgınız bir karakteri her patchde nerflerseniz insanlar şüphe duyar "bu adamlar ne halt ettiklerini bilmiyor" diye. bu suna benzer; zengin bir adamın bütün malını biranda elinden almak gibi. belkide bunu bilerek yapıyorlar. ekledikleri yeni classları basta güçlü yapıyorlar ki insanları cekmek icin. sonrada dibe vurduruyolar. su an slayer ve choppa öyle. ama eminim ki onlarında büyük nerf yiyecekleri zaman gelecek.

pek gorunmuyorsun /puke lamaya adam bulamiyoruz:)slayer mi actin?
/Terian
Mesaj tarihi:
sardius said:
yoo imzama bak dostum:) karak norn da magus actım:) olmadı sizde gelin order acın da yine puke laşalım:)

rank 32 oldum iyi gidiyoruz hızlıyız:P

hayirli olsun o zaman.3 tane 40 charim var.sifirdan char kasmak bayar beni:)artik Archkana pukelariz hehe
  • Yeni Oluştur...