lordgnr Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Birkaç ay önce bilgisayar islem yaparken resetlemek zorunda kaldim, resetledigim andan itibaren hard diske erisemedim. 2 partition vardi ikisini de gormuyor. Farkli recovery programlari denedim, bazilari partitionlari goruyor. Recovery denedigimde sektorleri gunlerce tariyor ama tarama bittiginde hic birisinden olumsu sonuc alamadim. Ve ayrica her denemeden sonra scan islemi daha uzun surmeye basliyor. Hard diskteki sektorleri onaracak ya da verileri kurtarabilek yazilim tavsiyelerinizi bekliyorum. Denedigim Yazilimlar: Ontrack EasyRecovery Professional Stellar Phoenix Data Recovery Data Doctor Recovery PRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 partition magic 8 denedin mi. Bu arada kullandığın programlar nedeniyle datalar uçmuş ta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 senın derdınle aynımı bılmem ama aynı sekılde bende makıneye restart attıkdan sonra hdd yı bı turlu gormemıstı makıne .Ne c ne d hıc bırsey yok gıbıydı hatda makıne acılırken takılıodu.Format atmak ıstemıyordum bır dunya resım vıdeo felan vardı epey ugrastıkdan sonra eskı dost aklıma geldı :D cok komık bı sekılde cozdum . Dos altında calısan Norton ghost programı nasıl olduysa HDD yı gordu ıcındekı dosyaları felan da goruyordum .PArt ları baska bı HDD ye ımage aldım.Sonra butun hdd yı part larıda kaldırcak sekılde tek yapıp sonra ıkıye boldum felan fılan (normal format olayı ıste )bu sekılde cozdum olayı bulabılırsen bı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar