Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bende PixelView bir TV kartı var ve çalışmıyor adamakıllı. Arada DirectDraw hatası verirdi herhalde onunla alakalı. Programını internetten çektim fakat açınca yavaşlıyor ve takılıyor. Ayrıca kardeşimin bilgisayarındaki TV kartında PAL B/G modunda olsa bile scan yapınca hiçbir kanal çıkmıyor (SECAM'da çıktı nasıl olduysa) Lütfen yardım.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 directdraw hatasını tam olarak yazabilirmisin ekran kartının modelini, ve kullandığın directx sürümünü[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Şimdi biraz uğraştım uninstall falan filan şimdiyse video capture device'ın driver'ı yüklenmiyor. "Ad, bir hizmet adı veya hizmet görüntü adı olarak halen kullanılıyor." hatası alyorum sürekli.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 DirectDraw hatası overlay mode ile ilgili birşeydi. Ekran kartım ASUS GForce MX 440 ve DX 9.0 (b idi herhalde) kullanıyorum.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 overlay hatası dediği aslında direkt ekran kartıyla ilgili, ama progamın kötü yazılmış olma olasılığıda var. MoreTV diye bi program var aslen şifreli kanalları çözmek için kullanılır ama görüntü kalitesi tv kartıyla gelen programdan çok daha iyi. ayarları da gayet basit. google dan veya p2p lerden arat. en azından sorun kartın ayarlarında mı yoksa programda mı öğrenmiş oluruz. bulamazsan söle bi yerlere upload ederim[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 İyi de video capture driver'ı yükleyemiyorum.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ekran kartı yerine tam oturmuşmu onu kontrol et sonra sürücüleri kaldırıp yeniden kurmayı dene[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Neyse internetten driver instaler tarzı bir programla düzelttim de MoreTV ingilizce versiyonunu bulamadım??[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 sadece almancası var, bir de Türkçe versyonu var, bendeki tr[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar