Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gölge Ödevi

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
Xaenin said:
Bu kadar kastığına değecek bir ödev olmadığına eminim. Çöp adam çiz parmakla boyasını dağıt işte gölge hesabı git ver.

adam lise resim dersi için demiyor, görsel iletişim tasarımda okuyorum diyor. yedirirler o dediğin ödevi bence sdf

adam bunu bi anlasa mezun olacak zaten de
zuha
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Xaenin said:
Bu kadar kastığına değecek bir ödev olmadığına eminim. Çöp adam çiz parmakla boyasını dağıt işte gölge hesabı git ver.

adam lise resim dersi için demiyor, görsel iletişim tasarımda okuyorum diyor. yedirirler o dediğin ödevi bence sdf

+1 harbi yedirirler zaten video istiyo v-log olacak biçimde

ha bide yeni bir ödev verdi..bu seferde konu 'Dream'

ben gölge ile boguşurken bide rüya çıktı başıma

al bide burdak yak gene v-log diyo :/
Sosyal ağlarda paylaş

I have a dream...
diye naif bir müzik eşliğinde konuşmaya başla,

sonra arkadan rörörörörörö diye grindcore bir şeyler girecek şekilde hocanın kafasını yapıştırdığın bir kuklayı falan bıçakla, yandan da 3-4 kişi ketçap sıksın anime tadı yakalayın.

THIS IS MY DREAM falan diye de kapat.

spesifik bir konu vermemiş sonuçta, hiçbir şeyine itiraz edemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Ah Emre Koç ah.

Aldığın 3 tane video projesinin 3'ünü de paticik'in değişik noktalarına "Nasıl yaparım?" diye koydun, ama yaratıcılığını da ortaya koymuş oldun böylece.

- Self Representation
- Shadow
- Dream

Bunlar çok zor konular değil, ucu açık konular, senden Tarkovsky uyarlaması beklenmiyor, ilk sene projeleri bunlar.

Üreticilik ve yaratıcılık isteyen alanlar senin için biraz yanlış tercih olmuş açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...