Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gölge Ödevi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Xaenin said:
Bu kadar kastığına değecek bir ödev olmadığına eminim. Çöp adam çiz parmakla boyasını dağıt işte gölge hesabı git ver.

adam lise resim dersi için demiyor, görsel iletişim tasarımda okuyorum diyor. yedirirler o dediğin ödevi bence sdf

adam bunu bi anlasa mezun olacak zaten de
zuha
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Xaenin said:
Bu kadar kastığına değecek bir ödev olmadığına eminim. Çöp adam çiz parmakla boyasını dağıt işte gölge hesabı git ver.

adam lise resim dersi için demiyor, görsel iletişim tasarımda okuyorum diyor. yedirirler o dediğin ödevi bence sdf

+1 harbi yedirirler zaten video istiyo v-log olacak biçimde

ha bide yeni bir ödev verdi..bu seferde konu 'Dream'

ben gölge ile boguşurken bide rüya çıktı başıma

al bide burdak yak gene v-log diyo :/
Mesaj tarihi:
I have a dream...
diye naif bir müzik eşliğinde konuşmaya başla,

sonra arkadan rörörörörörö diye grindcore bir şeyler girecek şekilde hocanın kafasını yapıştırdığın bir kuklayı falan bıçakla, yandan da 3-4 kişi ketçap sıksın anime tadı yakalayın.

THIS IS MY DREAM falan diye de kapat.

spesifik bir konu vermemiş sonuçta, hiçbir şeyine itiraz edemez.
Mesaj tarihi:
Ah Emre Koç ah.

Aldığın 3 tane video projesinin 3'ünü de paticik'in değişik noktalarına "Nasıl yaparım?" diye koydun, ama yaratıcılığını da ortaya koymuş oldun böylece.

- Self Representation
- Shadow
- Dream

Bunlar çok zor konular değil, ucu açık konular, senden Tarkovsky uyarlaması beklenmiyor, ilk sene projeleri bunlar.

Üreticilik ve yaratıcılık isteyen alanlar senin için biraz yanlış tercih olmuş açıkçası.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...