Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ardeth said: Xaenin said: Bu kadar kastığına değecek bir ödev olmadığına eminim. Çöp adam çiz parmakla boyasını dağıt işte gölge hesabı git ver. adam lise resim dersi için demiyor, görsel iletişim tasarımda okuyorum diyor. yedirirler o dediğin ödevi bence sdf adam bunu bi anlasa mezun olacak zaten de zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ardeth said: Xaenin said: Bu kadar kastığına değecek bir ödev olmadığına eminim. Çöp adam çiz parmakla boyasını dağıt işte gölge hesabı git ver. adam lise resim dersi için demiyor, görsel iletişim tasarımda okuyorum diyor. yedirirler o dediğin ödevi bence sdf +1 harbi yedirirler zaten video istiyo v-log olacak biçimde ha bide yeni bir ödev verdi..bu seferde konu 'Dream' ben gölge ile boguşurken bide rüya çıktı başıma al bide burdak yak gene v-log diyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 I have a dream... diye naif bir müzik eşliğinde konuşmaya başla, sonra arkadan rörörörörörö diye grindcore bir şeyler girecek şekilde hocanın kafasını yapıştırdığın bir kuklayı falan bıçakla, yandan da 3-4 kişi ketçap sıksın anime tadı yakalayın. THIS IS MY DREAM falan diye de kapat. spesifik bir konu vermemiş sonuçta, hiçbir şeyine itiraz edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 aquila said: soluk siyaha boya sayfayi, al hocam odevimin golgesi de. RISK BODOR! aaaaahahahahahahaha of. hay sen çok yaşa akila! güldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 çok dramatik bir hikaye, ilgiyle izliyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 şimdi bundan tam olarak ne istiyorlar.. yok yapabileceem bişi olsa ben yapıcam. üzüldüm hakkaten muharrem.. muharrem? MUHARRREEEEEEEMMM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ah Emre Koç ah. Aldığın 3 tane video projesinin 3'ünü de paticik'in değişik noktalarına "Nasıl yaparım?" diye koydun, ama yaratıcılığını da ortaya koymuş oldun böylece. - Self Representation - Shadow - Dream Bunlar çok zor konular değil, ucu açık konular, senden Tarkovsky uyarlaması beklenmiyor, ilk sene projeleri bunlar. Üreticilik ve yaratıcılık isteyen alanlar senin için biraz yanlış tercih olmuş açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hayatın boyunca buraya mı soracaksın diye ben de arkadan laf atayım pis insan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Lanet gelsin sana!!! diyim bence ortam kızışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar