Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Oynadığım oynarken çok zevk aldığım bölüm bölüm ilerlediğim bir oyun vardı. Dungeon darkness miydi adı ona benzer birşeydi. 4 class vardı sanırım. Çok basit grafiklere sahipti. Arıyorum ama ismini tam çıkartamıyorum yada oyundan bi haber herkes. Anımsayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 4 classlı güzel olan darkness lı bir oyun hatirliyorum adı da blade of darkness'tı bir bak bakalım. gerçi grafikleri dönemine göre iyiydi. o oyun değildir heralde ama güzel oyundu blade of darkness ismi geçsin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Çok benziyor ama değil gibi. Yani daha sade hatırlıyorum. Ama level sistemleri aynı. Oyunun orjinal cdsi simsiyah bir cd mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar