Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osi deki Quest

s_sinan

Öne çıkan mesajlar

aslinda sethlor o bahsettiklerin tek kisilik quest oluyor iste :)
tek kisilik quest karaterleri ;
grizelda the hag (ultimatr de aciklamasi mevcut)
naturalist ve collectors quest.
grizelda the hag sana quest sonunda odul olarak bayagi bereketli.naturalist rare seed veriyor.collectors questin sonundada magical esya (grizeldaya gore cok daha degersiz) biraz para ve obsidian heykeli icin parca aliyorsun.
naturalist seni solen hive a gonderiyor,collectors questinde ise farkli npc lere gidip istediklerini yapiyorsun.en son gorevinde sadece monsterlarin resmini cekmek durumunda oldugun icin biraz macerali gecebilir.sen sec birini ondan sonra yardimlara baslariz.
doom daki sorceress questi ise tek kisilik bir quest degil o yuzden onu bosver simdilik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anason, 20 Nisan 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
aslinda sethlor o bahsettiklerin tek kisilik quest oluyor iste :)
tek kisilik quest karaterleri ;
grizelda the hag (ultimatr de aciklamasi mevcut)
naturalist ve collectors quest.
grizelda the hag sana quest sonunda odul olarak bayagi bereketli.naturalist rare seed veriyor.collectors questin sonundada magical esya (grizeldaya gore cok daha degersiz) biraz para ve obsidian heykeli icin parca aliyorsun.
naturalist seni solen hive a gonderiyor,collectors questinde ise farkli npc lere gidip istediklerini yapiyorsun.en son gorevinde sadece monsterlarin resmini cekmek durumunda oldugun icin biraz macerali gecebilir.sen sec birini ondan sonra yardimlara baslariz.
doom daki sorceress questi ise tek kisilik bir quest degil o yuzden onu bosver simdilik

evet kesinlikle bunlardan bahsediyorum bunlar hakkında bi düküman hazırlayabilirmisiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anason, 21 Nisan 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
said:
s_sinan, 21 Nisan 2004 12:17 tarihinde demiş ki:
...
evet kesinlikle bunlardan bahsediyorum bunlar hakkında bi düküman hazırlayabilirmisiniz ?

tamam pazartesi gununden sonra hazirliyorum.cok uzun degiller zaten.

alakan için teşekkur ederim sanırım bir cok kişinin faydalanacağı bişi olacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...