s_sinan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Osi deki tek kişilik quest ler hakkında bilen bi arkadas bi döküman yapabilir mi acaba ? [Bu mesaj s_sinan tarafından 20 Nisan 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Aosa yeni yeni alışmaya başlasamda benim bildiğim öyle questler yok Yani item için verilen questler onları questden sayıyosan Mesela golden skull çıkarmak için önce 1000 deamon bone verip questini alıyosun Yada sending bag yapabilmek için quest alıyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 aslinda sethlor o bahsettiklerin tek kisilik quest oluyor iste :) tek kisilik quest karaterleri ; grizelda the hag (ultimatr de aciklamasi mevcut) naturalist ve collectors quest. grizelda the hag sana quest sonunda odul olarak bayagi bereketli.naturalist rare seed veriyor.collectors questin sonundada magical esya (grizeldaya gore cok daha degersiz) biraz para ve obsidian heykeli icin parca aliyorsun. naturalist seni solen hive a gonderiyor,collectors questinde ise farkli npc lere gidip istediklerini yapiyorsun.en son gorevinde sadece monsterlarin resmini cekmek durumunda oldugun icin biraz macerali gecebilir.sen sec birini ondan sonra yardimlara baslariz. doom daki sorceress questi ise tek kisilik bir quest degil o yuzden onu bosver simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Anason, 20 Nisan 2004 19:50 tarihinde demiş ki: aslinda sethlor o bahsettiklerin tek kisilik quest oluyor iste :) tek kisilik quest karaterleri ; grizelda the hag (ultimatr de aciklamasi mevcut) naturalist ve collectors quest. grizelda the hag sana quest sonunda odul olarak bayagi bereketli.naturalist rare seed veriyor.collectors questin sonundada magical esya (grizeldaya gore cok daha degersiz) biraz para ve obsidian heykeli icin parca aliyorsun. naturalist seni solen hive a gonderiyor,collectors questinde ise farkli npc lere gidip istediklerini yapiyorsun.en son gorevinde sadece monsterlarin resmini cekmek durumunda oldugun icin biraz macerali gecebilir.sen sec birini ondan sonra yardimlara baslariz. doom daki sorceress questi ise tek kisilik bir quest degil o yuzden onu bosver simdilik evet kesinlikle bunlardan bahsediyorum bunlar hakkında bi düküman hazırlayabilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
potter Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Benim Merak Ettiğim Bi Şey Var...Şu Malas-Umbra da Kırmızımsı Bir Renk Var...O Renk İle İlgili Herhangi Bir İtem Elde Etmemize Yarayacak Quest Varmı :) Çok Hoşş Bi Renk Bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: s_sinan, 21 Nisan 2004 12:17 tarihinde demiş ki: ... evet kesinlikle bunlardan bahsediyorum bunlar hakkında bi düküman hazırlayabilirmisiniz ? tamam pazartesi gununden sonra hazirliyorum.cok uzun degiller zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Anason, 21 Nisan 2004 14:31 tarihinde demiş ki: said: s_sinan, 21 Nisan 2004 12:17 tarihinde demiş ki: ... evet kesinlikle bunlardan bahsediyorum bunlar hakkında bi düküman hazırlayabilirmisiniz ? tamam pazartesi gununden sonra hazirliyorum.cok uzun degiller zaten. alakan için teşekkur ederim sanırım bir cok kişinin faydalanacağı bişi olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moredhel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: tek kisilik quest karaterleri ; grizelda the hag (ultimatr de aciklamasi mevcut) Bu Grizelda The Hag hakkındaki yazıyı bulamadım. Link i yazar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 the hag quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar