sawyer Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Temizdir, sorunsuzdur, kapak olarak başka bir DVD-RW'ın kapağı takılmıştır. LightScribe özelliği vardır. Bitti(nokta)GG ilanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben alabilirim ama model falan fark eder mi? o konuyu açıklığa kavuşturalım masaya oturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Farketmemesi lazim. Sadece arkasindaki vidalama yerinin konumu farkediyor, onu da sokup degistirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 di said: Farketmemesi lazim. Sadece arkasindaki vidalama yerinin konumu farkediyor, onu da sokup degistirebiliyorsun. di'nin dediği gibi vida deliği farklı yerde olabiliyor farklı yer derken işte 10 20 30 mm sağda/solda falan filan inter milan.. Vida olmasada sokete oturduktan sonra çıkarması biraz zor oluyor zaten, öyle cd takıp çıkartırken hafif sarsıntıda çıkma ihtimali falan yok yani :) Edit: Alete şimdi baktımda arkasında 4 adet vida deliği var delik konusunda da sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 şimdi şu bilinen bir gerçek ki; özellikle benim gibi cihazı sırtına yükleyip türkiye kazan ben kepçe gezen birisinin dvd okuyucusu zamanla çok ciddi performans kaybına uğruyor. seninkinde de olmayacağının garantisi var mı? yani benimki zaten çalışıyor ama çok yavaş tepki veriyor. malum 2. el, şimdi ben 30 lirayı verip aynı sorunları yaşamaya devam edebilirim. sen şuna 15 lira de, kargo da benden de el sıkışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yine gg'de aynı ürün 73 lira, sen aramaya devam et belki bulursun. Zaten izlemeye alanlar var kalmaz yani elimde, fiyat artabilirde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 45 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 aylar sonra 40 alşkdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hala mı satılmamışki asda modeli geçmiştir onun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 said: Zaten izlemeye alanlar var kalmaz yani elimde, fiyat artabilirde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dragonmax said: hala mı satılmamışki asda modeli geçmiştir onun ahah bende geçen gün geexbox toplamaya niyetlenince eski parçaları kurcalarken arasında buldum lkasdjsa gece eklemişimdir bitişide o saatte olacağından uyumuştur millet alskdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar