Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 2 Chip Taktırma Acil...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben yeni ps2 aldım.Chip taktırmak istiyorum duydugma göre en iyi çip modeli messiah diye bi modelmiş.
benim merak ettigim bundan daha iyi bi chip modeli varmı fiyatları ne civarda , en önemlisde verdigim yerin içine mesiah diye baska birşey takmadıgını nerden bilebilirim ?
Ben izmir karşıyaka da oturuyorum eger burlarda oturup güvenilen iyer varsa yazarasa çok sevinirim.[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!!

Mesaj tarihi:
illegal
*!kıldır*[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Mesaj tarihi:
Bende de messiah var. İyidir bu. Bazen DVD filmlerle sorun çıkarıo, kopyalarla mı orginallerlemi tam bilmiorum gerçi o kadar.
Hatta bi prg si var cd ye yazıosun yüklüo sonra divx film koyuyosun seyrediosun :D Ama divx(xvid deil) ve mp3(ac3 deil) olcak :D Yoksa okumuo.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
tmm da DMS3 diye bi chip çıkmış şimdi benim istedigim öle mp3 filna degil sadece tüm dvd leri ve oyunları çalıştırsın yeter bana bunların hepsi messiah 2 pro da varmı onu merak ediorum[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!!

Mesaj tarihi:
Bende zaten DMS3 Taktırıcamda İzmir-de takan biyer arıyorum güvenilir.Bu konuda yardım edecek birisi varsa çok sevinirim.[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!!

• Yeni Oluştur...