DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Arkadaşlar ben yeni ps2 aldım.Chip taktırmak istiyorum duydugma göre en iyi çip modeli messiah diye bi modelmiş. benim merak ettigim bundan daha iyi bi chip modeli varmı fiyatları ne civarda , en önemlisde verdigim yerin içine mesiah diye baska birşey takmadıgını nerden bilebilirim ? Ben izmir karşıyaka da oturuyorum eger burlarda oturup güvenilen iyer varsa yazarasa çok sevinirim.[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 illegal *!kıldır*[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 asıl messiah a en babası .. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bende de messiah var. İyidir bu. Bazen DVD filmlerle sorun çıkarıo, kopyalarla mı orginallerlemi tam bilmiorum gerçi o kadar. Hatta bi prg si var cd ye yazıosun yüklüo sonra divx film koyuyosun seyrediosun :D Ama divx(xvid deil) ve mp3(ac3 deil) olcak :D Yoksa okumuo.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 tmm da DMS3 diye bi chip çıkmış şimdi benim istedigim öle mp3 filna degil sadece tüm dvd leri ve oyunları çalıştırsın yeter bana bunların hepsi messiah 2 pro da varmı onu merak ediorum[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 var[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bugün sordugumda birine galiba messiah 3 çıkmış bu dogrumum acaba dogruysa iyi bi chip mi[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 DMS3 en pahalisidir ama senin dedigin chipden sadece 20$ fark war bildigim kadari ile bunu taktir ama guvendigin bir yer olmasinda fayda war tabi.[signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bende zaten DMS3 Taktırıcamda İzmir-de takan biyer arıyorum güvenilir.Bu konuda yardım edecek birisi varsa çok sevinirim.[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar