eisenheim Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fotoğraf makinası almayı düşünüyorum yaklaşık bütçem 1000 TL (+/- 200) canon yada nikon tam prof. bi makina istiyorum. objektif değişebilir olmalı.. tavsiyeleriniz varmıdır ? fotoğraf çekmeyi seviyorum daha önce başka makinalarla çektim fakat makinalar hakkında bilgim yok.. tavsiyeler nelerdir ? yardımcı olursanız sevinirim.. p.s.: 0 bi makina almayı düşünüyorm. 2.el pek tercih etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 d80 alınır o paraya ikinci el, iyi bir lensle beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 1500 ytl civarına çıkabilirsen. 450D EOS tavsiye ederim. Şuan kullanıyorum. Yalnız satın alırken kit ile şu ile bu ile alma. 18-55 standart lens veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 peki 450d body olrak alsak dsrlye yeni başlayanlar için hangi lensi önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 DoruK said: d80 alınır o paraya ikinci el, iyi bir lensle beraber düşünmüyo değilim 2.el olayını ama nekadar sağlıklı olur bilmiyorm..elden almak gerekir galiba dimi ? yani internetten aldığım sorun çıkarırmı acep ? said: 1500 ytl civarına çıkabilirsen. 450D EOS tavsiye ederim. Şuan kullanıyorum. Yalnız satın alırken kit ile şu ile bu ile alma. 18-55 standart lens veriyorlar. bu dediğn makina tam prof. olup objektifi değişebilen bişeymidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 elden alırsan biraz da kıl olursan problem çıkmaz. ama kullanıcısını tanıman ve shutter sayısının da kaç olduğunu bilmen gerekli. zaten makinaya lensine sensörüne vizörüne bakınca anlaşılır ne derece temiz kullanıldığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 tenks.. alıcağım makinayı bulduğumda yine danışıcam sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 450D alma çünkü yakında 500D çıkıyor oldukça uygun bir fiyata, 450D fiyatları tepetaklak olacak. Birde 2. el alırsan mutlaka makinanın kaç çekim yaptığını sor, SLR makinalarda bu sayıyı kaydediyor makina, sorarsan söylerler. 10.000 'i geçmesin tavsiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar