Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fotoğraf makinası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fotoğraf makinası almayı düşünüyorum
yaklaşık bütçem 1000 TL (+/- 200)
canon yada nikon tam prof. bi makina istiyorum.
objektif değişebilir olmalı..
tavsiyeleriniz varmıdır ? fotoğraf çekmeyi seviyorum daha önce başka makinalarla çektim fakat makinalar hakkında bilgim yok..

tavsiyeler nelerdir ? yardımcı olursanız sevinirim..

p.s.: 0 bi makina almayı düşünüyorm. 2.el pek tercih etmiyorum
Mesaj tarihi:
1500 ytl civarına çıkabilirsen. 450D EOS tavsiye ederim. Şuan kullanıyorum. Yalnız satın alırken kit ile şu ile bu ile alma. 18-55 standart lens veriyorlar.
Mesaj tarihi:
DoruK said:
d80 alınır o paraya ikinci el, iyi bir lensle beraber

düşünmüyo değilim 2.el olayını ama nekadar sağlıklı olur bilmiyorm..elden almak gerekir galiba dimi ? yani internetten aldığım sorun çıkarırmı acep ?

said:

1500 ytl civarına çıkabilirsen. 450D EOS tavsiye ederim. Şuan kullanıyorum. Yalnız satın alırken kit ile şu ile bu ile alma. 18-55 standart lens veriyorlar.

bu dediğn makina tam prof. olup objektifi değişebilen bişeymidir ?
Mesaj tarihi:
elden alırsan biraz da kıl olursan problem çıkmaz. ama kullanıcısını tanıman ve shutter sayısının da kaç olduğunu bilmen gerekli. zaten makinaya lensine sensörüne vizörüne bakınca anlaşılır ne derece temiz kullanıldığı..
Mesaj tarihi:
450D alma çünkü yakında 500D çıkıyor oldukça uygun bir fiyata, 450D fiyatları tepetaklak olacak.
Birde 2. el alırsan mutlaka makinanın kaç çekim yaptığını sor, SLR makinalarda bu sayıyı kaydediyor makina, sorarsan söylerler.
10.000 'i geçmesin tavsiyem.
  • Yeni Oluştur...