Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pletzturra


Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Dışarıda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor. Camıma çarpan yağmur damlaları binlerce parçaya ayrılırken, buz gibi odamda sadece belime sarılı bir havluyla oturuyorum. Evimin bu kadar soğuk olması alışılmadık bir olay değil, bunu senden iyi kimse bilemez. Ne de olsa ilk sevişmemiz birbirimizi ısıtma bahanesiyle olmuştu.

Gariptir, seni ilk gördüğüm zamanı hatırlayamıyorum, ilk konuşmamızı da. Tabii ki ne seni tavlarken ne de sonrasında bundan haberin oldu. “İlk görüşte aşk…” demiştim sana, “…odaya girdiğin anda vurulmuştum, ama sen beni fark etmedin bile.” Bazen en basit yalanlar en kolay inanılanları oluyor.

Fazla saftın, beni çeken de bu olmuştu zaten. Tabii bir de güzelliğin. Elbette bulunduğun ortamın en güzeli çoğu zaman sen değildin, ama hep ilk üç arasındaydın. Evet, bu işler için bir listem var, şaşırdın mı? Ama merak etme, sen de beni öylesine şaşırttın ki, sana kızamadım bile, en azından ilk zamanlarda.

Birlikte geçirdiğimiz onca zamanda, beni hiç tanıyamadın. Dedim ya, fazla saftın. Beklentilerini birazcık beslemem, senin hep aradığın erkeği bulduğunu düşünmene fazlasıyla yetmişti. Oysaki o soğuk gecede kendini bana ilk kez verdiğinde, sen birbirimizin olduğumuzu düşünerek inlerken ben seni sadece fethedilen bir başka kız olarak haneme yazmıştım bile.

İstediğimi aldıktan sonra o kadar can sıkıcı olmaya başlamıştın ki, bazen içimden avazım çıktığı kadar haykırmak geliyordu. Sonu gelmez konuşmalarını dinler gibi görünürken öyle alakasız şeyler düşünüyordum ki, bir noktadan sonra kendi oyunumu bile geliştirdim. Nihayet aldığın hazzın seni durumu asla kavrayamayacak kadar körleştirdiğini anladığımda, küçük oyunum yerini senden nasıl kurtulacağımla ilgili düşüncelere bıraktı. Beni ilk kez gerçekten şaşırttığında, düşündüklerim tam olarak bunlardı.

“Başka birisi var” demiştin ve o an seni aslında nasıl da küçümsediğimi fark ettim. İtiraf etmeliyim, o ilk anda onca zamandan sonra aramızdaki ilk benzerliği görmüş olmam içten içe gülümsememe sebep oldu, seni az da olsa kişiliğin için beğendiğim tek andı. Fakat sonra, nereden geldiğini bile anlayamadan gerçek suratıma çarptı; aldatılmıştım, hem de “sen”in gibi biri tarafından. Her türlü ihtiyacımı karşılamak için yanımda tuttuğum kadın, bana ihanet etmişti.

Elbette ki durum “kalp kırıklığı” değildi, sana asla âşık olmamıştım ki. Durum çok daha kötüydü; egom yerle bir olmuştu. Avucumun içinde gözüyle baktığım kadını, başka birisi ellerimden almıştı. O an seni oracıkta boğazlayasım gelse de, kendime hâkim oldum. Bu hem pek akıllıca olmayacaktı, hem de kendime saygısızlıktan öteye gitmeyecekti. Çok daha “hak ettiğin” bir karşılığı görmen için tek ihtiyacım olan biraz zamandı. Son zamanlarda beni etrafta görememenin yegâne sebebi de buydu.

İlk anın şokunu üzerimden atlattığımda, aslında düşündüğüm kadar kötü durumda olmadığımı gördüm. Hatta bir noktada hayatıma beklediğimden daha fazla renk kattığın için gülümsedim bile. Umurumda olmayan ama saatlerce süren konuşmalarını zihnimde teker teker canlandırdım, bana anlattığın onca değersiz kişisel bilgiyi tek bir şey için didik didik ettim. Bana anlattığın rutin bir günün eskiden ızdırap gibiyken, şimdi senin sayende bir başka oyun keşfetmiştim. Arkadaşların, ailen, muhtemelen bana anlattıktan 5 dakika sonra unuttuğun anıların, kısacası hayatındaki “her şey” ve “herkes”i, “belki ona karşı kullanabilirim” diye zevkle, tekrar tekrar kafamda canlandırdım. Neredeyse umutsuzluğa düşeceğim bir anda, aslında cevabın baştan beri gözümün önünde olduğunu fark ettim. Yine en basit yöntem, en etkili olanıydı.

Her neyse, çok uzattım sanırım. Muhtemelen şu anda korkmuş durumda bu yazıyı okumayı bitirip her şeyi yeni sevgiline anlatmayı düşünüyorsun. Bu arada onun için de bir mesajım var, kendi adına hiç endişelenmesin. Başta onun için de en az seninki kadar “hak ettiği” bir cezayı uygun görsem de, sonrasında aslında oldukça benzeştiğimizi, birbirimizden pek de farklı olmadığımızı fark ettim. Hatta bir noktada adamı takdir bile ettim. Dediğim gibi, fazla uzattım, dışarıdaki yağmur iyice sinirimi bozmaya başladı ve evin içi gerçekten çok soğuk. Az sonra içeriye kız kardeşin girecek ve birbirimizi gece boyunca ısıtmaya devam edeceğiz.

Öylesine saf ki…
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...