Fentoozler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 sizce şarkı sözü yaarken nelere dikkat edilmelidir gerçekten fikirlerinize ihtiyacım herkes yardımcı olusa sevinirim[signature][hline]FeNeRBaHÇe Forever... Hayat kısa herşey boş eylen çoş En büyük acı > Aşk < En büyük mutluluk
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 valla bence onemli olan şarkı sözlerinin senin iç dünyanı yansıtması bide kafiyeli olursa az çok güzel olur hani..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
arian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bunu Karalama Defterine yazsaydın belki sana daha çok yardımcı olurlardı.Bari buraya yazmışken bende bişiler söyliyim; Bence şarkıda kafiye olucak, sözler anlaşılır ve tamamen senin iç dünyanı yansıtıcak.Tabii senin içdünyanı ve bazı sorunlarını yansıttığı için birçok insanda olan bazı duyguları kabartıcak ve onlarda "aa ne kadar güzel şarkı" diyecekler.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 21 Mayıs 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Cumleler anlatmak istediğini acık acık değil dolaylı yollarla anlatacak. Bizim embesil sarkicilar gibi yazilmicak.[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 soul yani diyosun şarkıları halk anlamasın sadece aydın kesime hitap etsin ? (uff paragraf sorusu gibi oldu :( )[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Öne çıkan mesajlar