dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ff tarzı ama savaş mekanikleri farklı bir oyun. Dünya üzerindeki "remnant" denilen itemlar üzerine dönüyor olay. Amcalar abiler bunları kendilerine bağlayıp güçlerini kullanıyorlar bizimde nasıl olduğunu anlamadan kullandıımız bir talisman ımız var klasik :) 4-5 saat oynadım zevkli gidiyor, özellikle tecrübe kazandıkça yeni skill ler vs. açılınca combat lar daha güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 tuslari beceeremedim ben bu oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Puanı baya düşük, teknik olarak da çok problemli diyorlar. Siz birşeyle karşılaştınızmı oyunda ? Squareden pc ye turn based jrpg bulmak zor. Çok fazla teknik aksaklığı yoksa bende başlıyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 FF serisi hayranı olarak dan oyunu indirdim amma velakin biraz hayal kırıklığı oldu bende, epic sinematik lere ilk başta anlam veremediğim daha sonra vay vay vay kurguya bak dediğim eski hissiyatlar gelmedi. console u olmayıp bu genre iye yabancı olanlar için birebir ama, kesin oynamalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 konusu geçiyoken burdan sorıyım. hiç FF oynamamış bendeniz ahmet için , hangi FF oyununu önerirsiniz ilk olarak? ps2de çıkmış olanlardan rica ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 @draedan : sor burdan utanma :P @kaede : ben baya oynadım, daha hiç bir aksaklık yok. @glad : evet aynen katılıyorum bir ff değil tabi ama benim gibi pc bağımlıları için ff 7-7 den sonra birebir. @tunch : pc oynadım sadece 6-7-8 en güzeli diye ayıramam ama hem 7 hem 8 güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 pc de 7 ve 8 i oyna ps2 de de 10 ve 12 yi oyna. İstediğin sırayla oyna, şüphesiz ki birbirleriyle alakasız yarattık biz onları psp varsa 7 den sonra bi de 7: crisis core oyna mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Birde ps2 de ff7 dirgeofcerberus var. Vincent (ff7 deki karakterlerden biri) ın action içerikli oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hatta üstüne ds alıp ff remakelerini felanda oynamak lazım. Bi de psp için bi final fantasy oyunu daha gelecekti über olacaktı ama ne zaman çıkar bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 FF 8'i herkes mutlaka oynamalı. FF 8'i oynamayan ben hikayesi güzel oyun oynadım demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar